ЯНУАРЧЕТА добрички, махат със крачета и ръчички!

• 15 204
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро и от мен! И ние с моята половинка сме Телци... Баща ми казва, че единият сигурно е вол, щом успяваме да се разбираме така. И двамата сме бурни и страстни натури (макар, че аз съм от скритите) и сега живот и здраве с това козирогче циркът ще е пълен! 

# 211
Добро утро и от мен!  Hug

Не мога да ви изчета, голяма тема сте отворили  hahaha
Моята половинка е стрелец с асцендент козирог и никой не е в състояние да го накара да покаже, че ревнува. Не че ми липсва, но то пък съвсем да се прави,че не го интересува  Joy Аз като един заклет рак с асцендент риби пък съм страшно чувствителна и за мен на преден план са винаги емоциите. Така, че се надявам поне наследника да уравновеси нещата  Joy Ама съм чувала, че козирозите пък никак не си показват чувствата и в нашата къща май само аз ще говоря, а те няма да ми обръщат внимание и ще се учдят какво и става пак на мама... Joy

# 212
По повод зодиите пак да си кажа Joy Ние сме двама телци, синът ни е близнаци. Познайте как ни се отразява на нас, спокойните телета, свръхактивния близнак? Вечер едва дишам Grinning Това темпо, което ни налага е мноооого тежко за нас, да ни е жив и здрав Heart Eyes
А следващия се пада да е водолей, мамма мия, ще ми трябва цяла рота помощници, за да се справя Grinning Имам плаха надежда, че евентуално ще се роди в знака на козирога, тогава знам какво да правя.
Четейки хороскопа на детето Близнаци се смях със сълзи, там описваха моето дете, едно към едно. Ето и за вас. Забавлявайте се Hug

детето козирог

детето водолей

а тук е целия детски зодиак:

детски зодиак

# 213
Много телици се събрахме нещо, дано не си покажем рогцата Twisted Evil
Аз искам да попитам - не ви ли харесва малко по-дребен шрифт и дизайн на заглавната страница на темите - тези големи жълти букви заемат огромно място май...
Нещо такова:   , примерно? newsm78

Ако не ти харесва следващата тема можеш ти да я направиш, досега никоя мама не се е оплакала, напротив на всички им харесва. Ако искаш се заеми, но имай пред вид, че се иска много работа, да включваш новите, да попълваш промените и ако сменяш на всяка тема буквите ще ти отнема по 3 часа. Смятам, че тези който предлагаш пък са много сухарски.

# 214
Здравейте и от мен! Всички ще се помъчим да измислим интересни заглавия за темичките, но на мен още нищо не ми е дошло в главата.
Момичета, казвайте какво правите на тези срещи.Сигурна съм, че е много интересно!
Хайде сега лек и успешен ден Rolling Eyes

# 215
Добро утро на всички (бъдещи) мамчета!
Ta и аз да дам моя принос към темата (Леле ама каква тема сте захванали!)
У нас пък сме два лъва! Да не ви говоря какво става от време навреме - гърми и трещи до небесата, но за сметка на това помиряванията са пък толкоз слаааааадки. Ама що се отнася до ревността, нещо хич я няма. newsm78 За 7те години, през които вече сме заедно общо сигурно 2-3 пъти да се е проявила. Някой път си мисля: "Бре това любов ли е, кво ли?! Толкова ли вече вземаме връзката си за даденост и не се съмняваме един в друг или..." Ta мисълта ми е, че прекалена ревност не е добре, ама отсъствието на такава - също!

# 216
Добро утро на вси4ки!
 Мила ГАЛИНА ДИМОВА,не се сърди на моми4ето,дето е предложило да се сменят на4алните букви на темата,не мисля,4е тя е имала намерения да те обиди. Confused
   Според мен,пък,темата е страхотна!И буквите изобщо нямят нужда за сменяне.То4но такива:големи и жълти, носят много положителен,ОПТИМИСТИ4ЕН,заряд!Нали жълтото е цвят на слънцето!Ние,бременните,сега най-много се нуждаем от пове4е оптимизъм и хубави емоции.Нали това ,което преживяваме,се отразява върху нашите БЕБ4ЕТА.
  Така 4е,благодаря ти ГАЛИНА,4е всеки път ни даряваш с малко слънце и много позитив,когато ти отваряме теми4ката!  bouquet  bouquet  bouquet
  надявам се,другите май4ета ще ме подкрепят в това.

# 217
  • София/Варна
качих снощи снимките от вторник ...

И аз да се присъединя към едно-зодиакалните семейства - ние сме два Козирога и заради секциото се очертава да се сдобием с трети Simple Smile. Ние ще си живеем мирно и кротко - само да му мислят хората около нас, че такива темерути като Козирозите рядко се срещат Wink.

# 218
  • София
Здравейте!
Както разбирате, днес не успях да дойда на учлището, детегледачката пак ми сви номер. Честно да ви кажа, вече нямам сили да се ядосвам с нея. Толкова ми се е насъбрало, че ако си отворя устата просто ще сме до там с нея... #Cussing out

# 219
Добро утро и от мен.Днес станах в 9-40ч. - голям напредък,много сън.Вие сте много ранобудни и докато изчета всичко ,което сте писали,минават 10 мин. Shocked Ама ми прави впечатление,че съпрузите на повечето от на са Стрелци  #2gunfire И то все едни ..... неревнуващи.Мъжа ми още е нямал повод май,ама има време.  Hug KayRenn ти ме изплаши с тия приказки за темерутите Козирози.То бебо ще ни подлуди тогава  Embarassed galina_dimova не се ядосвай за глупости-на който не му харесва темета да не пише в нея,ако не са толкова големи и жълти буквите няма да се набиват на очи-така привличаме внимание-спокойно,че ще изнервиш и бебока. baby_neutral
Ние сега с нашия бебо ядем плодова салата,че малко витамини приемаме и се тъпчем сега  Tired Абе мамчета,често ли ви мърдат бебоците?Моя шомпъл не спира,много активно детенце. Joy

# 220
  • София/Варна
mimi_81, няма от какво да се плашиш Simple Smile. Ако си прочела хороскопа на детето Козирог, за който Анджи е дала линк, ще видиш, че там пише, че тези деца се раждат пораснали, предпочитат тихи кротки занимания. Зрелостта им обаче понякога плаши околните Simple Smile.
Нашето бебе също много мърдаше на последния преглед, но аз все още не го усещам.

# 221
  • София
Моето ме скъсва от ритници...ама аз имам навик от първия път, така че хич не му се впечатлявам.  Laughing

# 222
И моето бебче шава доста, но като че все още ме гъделичка. Сигурно това гъделичкане ще прерасне в ритници?Има моменти, в които хич го няма да промърда, а пък в други, особено като се смея, бебето се скъсва да мърда и да ме гъделичка.

# 223
Този хороскоп за децата козиризи накрая ме просълзи. Май ще си паснем с детенцето (като се има предвид, че и двете ми най-добри приятелкиса козирог  Laughing). Само дето татито е адски емоционален и реагира много бурно на всичко, та не знам дали ще успее да живее с такава уравновесена личност Simple Smile

# 224
  • София/Варна
казват, че децата Козирогчета са лесни за гледане, ама майка ми друго ще ви каже - когато аз влизах в пубертета, нея я пипна критическата и направо се побърка с мен Wink.

Общи условия

Активация на акаунт