Препоръчайте ми жилищен комплекс(жк) в София

• 4 526
  • 54
  •   1
Отговори
# 45
Ти, ако ще ставаш брокер, а пък единствената ти опция за смяна на адресната регистрация е приятелката ти, не ставаш за тая работа, освен ако не ти е просто някакви хоби, да си уплътниш свободното време, докато мъжът ти изкарва парите. Баш са ти малки децата. Едното даже не е разрешено да го оставяш само вкъщи, без надзор на възрастен. А и двете ще са в непознат за тях град. Как изобщо ти идва на акъла, че е достатъчно безопасно са ги оставиш да се оправят сами?

# 46
  • София
Нешо се измества темата. Въпроса е кои квартали са уредени за семейство с деца в училищна възраст, а не как авторката мисли да се оправя в живота. За критерия уседналост се гледа адреса на родителя през последните 3 години. Така, че и да се регистрирате сега на адреса на приятелката, няма да ползвате  някакво предимство.

# 47
Според мен хубавите квартали на София са като цяло южните и централните. Близо до центъра и парковете са, което е прекрасно. Бих ви препоръчала Гоце Делчев, Иван Вазов, Стрелбище, Мотописта, Лагера, Красно село, Манастирски ливади-запад, Изток, Лозенец, Яворов, Оборище, Борово, Белите брези. Всички са близо до центъра, имат що годе нормална инфраструктура и около тях има училища и детски градини. Много зависи и коя част на кварталите ще си харесате, де.
Ние имаме апартамент в началото на манастирски ливади, съвсем близо до Лидъл , и няма проблем с инфраструктурата, училища има наблизо, магазини, спирки на градския транспорт, но не използваме жилището.

# 48
Какво се очаква под динамичен живот?

Толкова ли не се разбра, че авторката търси плющение Smiling Imp или айде да не бъда толкова груб може би нова любов.Heart Eyes

# 49
Мда де, колко да е динамичен животът с две деца 😀 искам нейната гледна точка 😀

# 50
Мда де, колко да е динамичен животът с две деца 😀 искам нейната гледна точка 😀
Малко сменихме темата на разговора но като под динамичен живот имам в предвид да имам работа на която не стоя само в офис на компютър, в почивните дни да има къде да се излиза- планина магазини музеи.

# 51
Благодаря за уточнението.
Решението си е изцяло ваше по повод местенето от Бургас в София.
Лично аз съм живяла 10 години в Бургас и знам позитивите на летния сезон и негативите на зимния. Предполагам зимата ви е твърде скучно там и заради това искате промяна. Отделно зависи и в каква сфера сте, понеже много често лятото не дават отпуски и реално не можеш да се възползваш от хубавото време.
В София не съм живяла, не мога да сравня. В момента живея в чужбина и тук начина на живот определено не е както в България.

И все пак, каквото и да решите, ви желая успех. Дайте си време обаче и премислете добре, преди да вземете крайно решение и започнете преместването. Говорете и с децата. Те са достатъчно големи; за да разберат какво означава нова среда, училище и град.

# 52
За децата не се безпокойте- не са толкова малки едното 2ри клас, другото 6ти.
Децата ми не се много малки едното е 3ти другото 6ти клас, могат сами да се оправят ако е нужно.

Последно в кой клас децата? Едното май много бързо минава класовете.

# 53
Айде сега. 
Пък и то не можеш да следиш къде какво лъжеш.

# 54
Има някои аспекти, за които авторката не е помислила.Да кажем се спре на 10 жилища и отиде на оглед.От тях вероятно 7 няма да я одобрят пред други кандидати,предвид професията,вероятността за искане на регистрация и "Ще закъснея с наема,с деца съм,влезте ми в положението",когато 2-3 месеца няма сделки.Нищо лично,но повечето наемодатели ще изберат да си спестят подобни главоболия.

Общи условия

Активация на акаунт