Модни тенденции в прическите. Тема 14

• 45 346
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Разбирам, че всички сте червенокоси красавици и за това никой не ми се впечатли от питането за премахването на червените отенъци😄

# 136
Разбирам, че всички сте червенокоси красавици и за това никой не ми се впечатли от питането за премахването на червените отенъци😄

Аз съм от твоя отбор. Нямам засега лек срещу избиващото червено, а го ненавиждам. 😕😟

# 137
И аз съм с вечно червенеещ отенък.

# 138
Може да опитате между боядисванията да боядисвате корен с шампоан оцветител. Аз съм пробвала този на Марион, червените стават много хубави и наситени, ако се стои повече. Пак няма да е толкова фрапираща разликата...

# 139
  • Някъде там
Червените отенъци в косата се премахват с подходящи коректори и боя за коса.
Аз също се дразня на червените си отенъци в косата,но в крайна сметка се примирих т тях.
Боядисвам се с пепелни цветове,в началото е о.к,после отново избива .
Ще си взимате ли нещо от намяленията в ЗР ?

# 140
Карамел, страхотен цвят и лъскава коса. Жалко ще е толкова време го постигах това червено, а сега да го махна, но трябва да редуцирам боядисванията, защото косата много ми изсушава и така не мога да пусна дължина, връхчетата все ще са ми сухи.
На каква основа го постигна и с ккава боя твоя цвят?

# 141
  • Перник
Благодаря, Мис!
Основата ми е много тъмна, може би 3-ка ми е естествения цвят. Имам и доста бяла коса вече. Боядисвам се с боя ING color, цвят 6.66 и оксидант 6%, рядко слагам 9%. И моята напоследък е доста суха, но и в това положение не е подстригване отдавна.
Тези дни се сетих, че преди съм слагала от оцветителите на Леганза - евтини са, но придават много хубав цвят и омекотяват много косата.

# 142
Благодаря, Мис!
 Боядисвам се с боя ING color, цвят 6.66 и оксидант 6%, рядко слагам 9%.
А,сестра по боя. Аз откакто пробвах ING друго не съм си слагала на главата. Доста време бях с 8.666, пробвах и другите им цветове и смело мога да кажа, че това е единствената боя, с която ми се получават цветовете. Каквото е било в каталога, това е ставало на главата ми ( в зависимост от основата, разбира се, но цветовете си отговарят). На моята тройка корен направи от раз огнено червено, което не съм го постигала с никоя друга боя. И не е агресивна според мен. После с 5-ца ми го покри равномерно и без да ми пада на петна. Днес ще сложа 6.31, че съм с лъснали корени.

# 143
бЛАГОДАРЯ, аз ще я ползвам задължително,само да си я намеря. И аз съм с 3-ка основа.

# 144
бЛАГОДАРЯ, аз ще я ползвам задължително,само да си я намеря. И аз съм с 3-ка основа.
Ако не я откриеш, свиркай, ще ти пратя след празниците. Само не знам на тази буйна грива ще ти стигне ли 1, макар да е голяма.

# 145
А тази боя ING откъде се купува? И аз съм около тройка в корена, ако не и двойка.

# 146
А тази боя ING откъде се купува? И аз съм около тройка в корена, ако не и двойка.
Аз си я купувам от магазинче за козметика, но гледам я има и онлайн.
http://www.parfiums-cosmetics.com/products/ING-%20COLOR-%D0%91%D … D0%9E%D0%A1%D0%90

Боята е голяма - 100 и 150 мл оксидант, тоест 250 мл боя.

# 147
А кой номер да си купя, за да изсветля косата до към шестица, която има и рижаво от кичурите? А в основата е тъмно кестинява. Обикновено трудно ми стига една боя. 2 са ми ок, а като ми беше дълга поне 3.

# 148
Ида да си покажа цвета, който не е нито червено, нито кестеняво. Харесва ми май, но ще мога да кажа със сигурност утре на слънце.
Скрит текст:

# 149
  • В полите на Пирин планина
Много е хубаво. Меко и приятно.

Общи условия

Активация на акаунт