Модни тенденции в прическите. Тема 14

• 44 892
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
За домашна употреба съм много доволна от Лакме. Само дето една идея цветовете се получават по-тъмни. Но е покривна, косата има блясък и е дълготрайна.

# 571
  • Варна
Определено няма да повторя с Елселенс. Вярно, за първи път се боядисвам, но косата си беше жива, само заради белите косми не се понасях. Ще проуча Лакме и може би в Златна рибка ще видя за бои за домашна употреба.

# 572
И аз потвърждавам, че при мен Лакме стона по-тъмна, но е трайна и с доста хубав блясък. Номер 6.17 е с отчетлив пепелен оттенък, 7.17 обаче не може да се похвали със същото...

# 573
А 5.17 е още по-хубава Wink Лакме вече не ми е опция, но винаги ще я хваля и препоръчвам.

# 574
  • София
Искрица,прочетох в друга тема,че си се сдобила с копринен протеин на CHI.Би ли го сравнила с Олаплекс 7.Протеина го имам и ми харесва,но съм в чуденка дали да си взема и олаплекс.

# 575
  • Някъде там
Искрица,прочетох в друга тема,че си се сдобила с копринен протеин на CHI.Би ли го сравнила с Олаплекс 7.Протеина го имам и ми харесва,но съм в чуденка дали да си взема и олаплекс.
Олаплекс 7 ми харесва повече.
Редичко е ,не е със силен аромат ,омекотява,обира фриза  придава супер блясък.
Коприната не ми допада толкова.Не е лош продукт,но не съм впечатлена от нея.По късно ще снимам колко ми е останало от олаплекс а го използвам след всяко измиване по две ,три капки и

Момичета разубедете ме .Влезе ми мухата за къса коса

# 576
Някой да е ползвал нещо на Biosilk? Пратиха ми мостри на коприната и ми харесва, чедя се дали шампоаните и балсамите им са добри? Американски са и май доста се доближават до Чи, но все пак искам мнения...

# 577
Лунна, скоро писах в някоя от темите за коса за CHI и Biosilk и сравнявах съставите на 4 продукта. И двата бранда принадлежат на една и съща американска фирма, базирана в Тексас (Farouk)
https://farouk.com/

Продуктите им според мен са много съпоставими, в миналото съм ползвала BioSilk доста, но не бях купувала нищо на CHI, с изключение на една миниатюрна коприна. Последните 4-6 седмици си взех и ползвах 2 комплекта Ш+Б на CHI (Infra И Keratin)+ още 4-5-6 финиша. Аз лично съм много доволна, Кератин серията ще ми е по-подходяща за сухите студове, Infra е чудесна за моята коса в сегашното и състояние. Финишите са много хубави! Сега ще си потърся поста със съставите, но ако косата ти не обича CHI не бих ти препоръчала да инвестираш в BioSilk.

PS Като четох ревюта на финишите (защото аз не купувам нищо без да съм попрочела 20-30-150 ревюта) ми направи впечатление колко много потребители с тънък косъм са доволни от финишите на CHI (коприните, leave in басамите, спрейове за обем, термици, етц.). Biosilk често утежнява при мен (тънка коса), ако дори мъничко прекаля, затова и спрях да ги ползвам и последните 2 продукта си ги измазвам по ръцете Simple Smile Някои от техните продукти са за кожа, както и за коса!

А, ето го и поста:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1218264.msg40796623#msg40796623

Kakто споменах преди 2 дена коприната на CHI ме изненада с дълготраен аромат в косата ми, която изключително трудно и рядко задържа аромат (ако не е на цигари след няколко часа в нощен клуб)

Вчера мих с CHI Keratin серията - днес косата ми все още ухае на кератиновия аналог на коприната, но аромата е много по-сладък и в същото време не толкова натрапчив.

Нещо друго ми направи впечатление, секунда да се самокопирам от другата тема:

Балсамът без отмиване и кератиновата коприна ужасно много ми заприличаха на 2 продукта на Biosilk, които съм ползвала (двата бранда принадлежат на една фирма)

Chi Keratin Leave-In Conditioner Reconstructing Treatment ---> Biosilk Silk Therapy 17 Miracle Leave In Conditioner
Chi Keratin Silk Infusion ---> BIOSILK Silk Therapy Lite

Скрит текст:
Chi Keratin Leave-In Conditioner Reconstructing Treatment
Ingredients
Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Propylene Glycol, Quaternium-80, Fragrance (Parfum), Keratin Amino Acids, Panthenol, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycerin, Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract, Zea Mays (Corn) Starch, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-7, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Potassium Sorbate, PEG-8 Dimethicone, Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Hydrolyzed Silk, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Citronellol, Limonene, Citral.

Biosilk Silk Therapy 17 Miracle Leave In Conditioner

Ingredients
Aqua/Water/Eau Cetearyl Alcohol Behentrimonium Chloride Propylene Glycol Quaternium-80 Caprylyl Glycol Phenoxyethanol Hydrolyzed Silk Panthenol Disodium EDTA Potassium Sorbate Hexyl Cinnamal Hexylene Glycol Fragrance (Parfum) Benzyl Benzoate Linalool Alpha- Isomethyl Ionone Citronellol Geraniol Butylphenyl Methylpropional Hydroxycitronellal

Chi Keratin Silk Infusion
Ingredients
Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasiloxane, Dimethiconol, Keratin Amino Acids, Hydrolyzed Silk, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycerin, Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract, Zea Mays (Corn) Starch, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-7, C12-15 Alkyl Benzoate, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Citronellol, Limonene, Citral

BIOSILK Silk Therapy Lite
Ingredients
Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasiloxane, Caprylyl Methicone, Phenyl Trimethicone, C12-15 Alkyl Benzoate, Phenoxyethanol, Ethyl Ester of Hydrolyzed Silk, Fragrance (Parfum), Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.
PS Това са двата продукта на Biosilk, които все още имам:
1. Biosilk Silk Therapy Lite
2. BioSilk Silk Therapy, 17 Miracle Leave -In Conditioner

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 17:30 от Agent Provocateur

# 578
  • Street of Dreams
Искрица, с къса коса си по-красива.

Ползвала съм Биосилк и толкова с нищо не съм ги запомнила, че дори не помня кои серии съм имала. Също съм с тънък косъм.

# 579
  • София
Неее, не късо за Искрица! Сега си е тамън.

# 580
Искрица, мога дълго и подробно да те разубедя от къса коса, горчив личен опит.
Но първо ще опитам с добро: моля те, не си го причинявай. Освен това, сегашната ти дължина е супер.

# 581
Аз нещо съм изтървала. Искрице, каква къса коса и каква прическа обмисляш? Толкова грижи за тази коса и сега ще я резнеш ли? Редактирам. Това на снимките не е къса коса. Дълга е. Втори номер много ще ти отива, плюс бретон.

# 582
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз с нищо специално не съм запомнила БиоСилк,ползвах веднъж и не повторих.За олио финиша на Чи(силк инфюжън),отвратителна миризма,като действие - oк,но нищо особено също.Има момичета,които го възхвалят до небесата.С тънък косъм съм.
От Чи имам в резервата шампоан и балсам за боядисана коса с масло от шипка,но не знам кога ще стигна и до тях.Хвалят ги.

За американките в темата,поръчвам с две ръце абонамент за Madison Reed боите(на фризьор ходя само за кичури вече и се боядисвам вкъщи сама).Палитрата им е богата и има за всеки вкус и цвят,пращат сет на всеки 4,6 или 8 седмици.По едно време правиха агресивна реклама с холивудки Лонгория,Тери Хатчер..и реших да пробвам.Трайна и много щадяща.
Апропо,отрязах си брутално косата.Махнаха около 22 см здрава коса и сега косата ми едва докосва раменете.Харесвам се така,но първите дни ми беше много криво,защото ми се свиди косичката.

# 583
  • Някъде там
Според вас какъв е този цвят? 6ца,7 ца ?

# 584
  • В полите на Пирин планина
За мен е 6-ца, Искрице. Има нещо виолетово е него...

Общи условия

Активация на акаунт