Модни тенденции в прическите. Тема 14

• 44 880
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • Някъде там
Да, аз на скоро исках да се подстригвам и ме разубедиха.
Сега обаче си записах час за края на другата седмица.
Бретона ни най малко не ме притеснява .
Харесвам се много с бретон (сега също имам , но е малко по дълъг) .
Най - вече ме е яд колко пари съм похарчила и наливам още , но истината е ,че по късата коса  като тази дължина не изисква чак толкова грижи .Изсъхва само по бързо, косата ми е права като праз та и бретона сам си застава както трябва Grinning
Последно си поръчах още един серум за стимулация на скалпа( кокосоилс) и накрая да я отрежа .
Ще реша имам време до края на седмицата.
Ще ми правят и корени с някаква нова боя CI на лореал мажирел .В ЗР я има и по описание боята е от  гамата Cool Inforced и съдържа 60% повече сиви пигменти в сравнение с класическите цветове.

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 15:54 от Искрица

# 646
Искрице, бретон ще ти ходи ужасно много. Това не е къса коса за мен. Супер изглежда особено за лятото.

# 647
  • Някъде там
Искрице, бретон ще ти ходи ужасно много. Това не е къса коса за мен. Супер изглежда особено за лятото.
И аз така мисля ,
ето ме от миналата година с такава прическа .
И сега с дълъг бретон , но се слива с косата ,

# 648
  • София
Сега като показа снимките и на мен ми харесваш повече  с бретон(първата снимка)

# 649
Бретонът много омекотява чертите и подмладява. Искрице, лицето ти е много подходящо за бретон. Имаш голямо чело, което позволява. Много ми харесваш на снимката с бретона. Аз много харесвам бретон, но имам малко чело и по-топчесто лице и рядко съм си правила.

# 650
И аз съм за бретона. Супер прическа си избрала.

# 651
И от мен глас за бретона. Аз за първи път в живота си съм без бретон от месец насам.

# 652
  • Варна
Здравейте,
Може и да сте го коментирали назад в темите.........
Някой ползвал ли е спрей за връщане естествения цвят на косата при посивяла/побеляла такава или  просто появили се бели косми.
Не питам за боядисване, а за връщане на собствения  цвят.
Има няколко такива спрея, но дали действат!? Някой има ли опит?

# 653
Ох, от тази и от една друга тема толкова се запалих по грижата по косата, че реших да се бодисам с проф.серия и идвам с една лека порция въпроси. Избрах безамонячната боя Олиосета, защото ми я препоръчаха, но няма да ви питам за мнение, защото е за другата тема.
За мен: косата ми е гъста с нормален към фин косъм. Естесвен цвят: тъмно кафяво, ниво 3 или 4. Цвят в момента: 6 с меден/рижав оттенък.

Скрит текст:

Въпросите са ми:
1. Избрала съм номер 6.43 (тъмно русо медено златно). Ще ме хване, нали?
2. Какъв % оксидант да избера? Нямам бели коси.
3. В професионалните бои няма балсам ..как действам в банята след боядисване? Обикновено мия 2 пъти косата с безсулфатен шампоан и седя с балсама от боята около 5 мин. Но сега какъв балса  да сложа, за а запечати цвета?
3. Имам избил корен (ниво 3/4) около 2см. Да изчакам а се върна от морето (около 17 юли) и да се боядисам около 27 юли или да се боядисва сега? Понеже съм чула-недочула, че около морската почивка не е добре да си боядисваш косата. Аз не я мокра в морето и имам спрей с УВ защита. Мия я всеки ден така или иначе.

Heart Съжалявам за дългия пост. И ви моля да ми помогнете! Хубав и усмихнат ден на всички дами! Heart

# 654
  • BG-DE
Вземи маска или балсам на които пише, че са за боядисана коса, за оксиданта, според мен 6%, не знам с 9% дали няма да стане по-светъл корена, досега с какъв номер боя се правиш? По въпроса кога да се боядисаш, по-добре сега, до почивката ти има много време и коренът ще стане още по-голям, а съответно е възможно да се получи разлика с дължините ✌

# 655
Вземи маска или балсам на които пише, че са за боядисана коса, за оксиданта, според мен 6%, не знам с 9% дали няма да стане по-светъл корена, досега с какъв номер боя се правиш? По въпроса кога да се боядисаш, по-добре сега, до почивката ти има много време и коренът ще стане още по-голям, а съответно е възможно да се получи разлика с дължините ✌
Използвах Syoss oleo intense 6,76. И имам един балсам от нея и ще използвам него.
А за разликата в дължините имате предвид, че ще изветлее, а коренът - не и ако се боядисам след морето няма да е равномерно? Права сте..

# 656
Здравейте, някой ползва ли твърд шампоан? Реших да опитам по препоръка, но беше провал. Косата ми стана суха, заплетена, като кошница.

# 657
Моята дъщеря е ползвала при "спешни случаи", но никак не беше доволна.

# 658
Здравейте, някой ползва ли твърд шампоан? Реших да опитам по препоръка, но беше провал. Косата ми стана суха, заплетена, като кошница.
Ползвала съм само на Шаума и нямах такива проблеми. Нали само в корените напръска?

# 659
  • Street of Dreams
Само аз ли не съм чувала за твърд шампоан?

Общи условия

Активация на акаунт