Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 36 689
  • 904
  •   1
Отговори
# 180
Отговарям директно на автора: аз почти винаги съм била с по-млади мъже от мен (също и доста приятелки имам доста по-малки на години), просто обичам да общувам с млади хора. Имала съм няколко месеца "връзка" с доста по-малък на години мъж - беше изцяло заради неговото търпение и интерес. Дърпах се много, блокирах го, после станахме приятели, след още време и повече от това. Беше хубаво и необходимо и за двамата на този етап на живота ни, но не мога да го сравня с пълноценна връзка с връстник или с мъж с по-малка разлика в годиинте. Не сме афиширали връзката. Когато се изчерпа, всичко приключи без драми. Следващата му приятелка също е доста по-голяма от него. За мен причините за тези избори са липсваща майчина обич и неувереност в отношенията с жените.

За дългосрочна връзка с голяма разлика в годините в полза на нежния пол мисля, че шансовете са ниски и жената е в по-лоша позиция поради ред обстоятелства.

# 181
Много ми е смешно с тези ваши перспективи, базирани на възрастови разлики. След няколко години ко щяло да стане. Санким и без възрастови разлики не се ловят в изневери, не се разделят заради маминка му 🤣, “муньовщина” или засукана колежка.
Simple Smile

# 182
Не знам защо толкова се робува на разни доминантни правила, нормалности и естествености, били те биологични или субективни. Не всички мъже се привличат от млада, стегната и гладка кожа без бръчки и дефекти, големи цици или целулит догодина.
И като казвам не всички имам предвид поне един. И като казвам биология и природа имам предвид да се гръмнат.

# 183
Ето нещо за любителите на лелките. Майката на Неймар (52-годишна) с 22-годишно гадже. Ами тази наистина е лелка. На такава прилича поне, ма не ѝ пука особено като гледам. Smile

# 184

Силата на парите и славата, Базила Simple Smile

Цитат
Тиаго е фен на "Реал" Мадрид. Той е модел и геймър.

Този ще да й е задействал майчинския инстинкт Grin

# 185
Прежалило се е момчето щото нале ей с такава леля и мен ми става тъжно за младото момче. Ама да ти кажа и то си го заслужава като е жадно за слава и парички по шорт къта.
Неслучайно има приказка, че всеки си заслужава каквото получава. Всеки намира каквото търси. Тъй че – отвъд разликите в годините, има доста по-интересни истории и причини.

Какъв майчински инстинкт, тази изглежда голяма мръсница. Simple Smile

# 186
На мен не ми е жал. Сам е решил да се продава. Стана ми леко гнусно.

# 187
Понеже ако същата жена нямаше една стотинка и беше никоя, нямаше да може да си намери младо гадже само  като щракне с пръсти...

# 188
Браво на момчето ще си чука и пари ще му плащат за това, въпреки, че лелята не е нещо за което ще иска да си спомня след време, но все пак няма да е нещо чак толкова неприятно като работа. Пък и външният вид не  единственото, може лелята да е голяма тигрица в леглото и да му спира тока. Нищо нередно няма в тази връзка и двете страни са доволни и щастливи. Hands Plus1

# 189
Е бива ли сега такова тесногръдие и предразсъдъци от вас? Може любовта им да е искрена, момчето може да си пада по отпуснати телеса, пък и дамата със сигурност ще знае как да го обгрижва. Може да се е влюбил в душевността и, както и в чара и. Та лошо няма, за любовта годините са само цифри, расата само цвят, парите само подробност. Пък и след като 10-15-20 години разлика са добре, защо 30 да не са?

# 190
Цитат
Пък и след като 10-15-20 години разлика са добре, защо 30 да не са?
Де камилата, де камиларя.
За 1 човешки живот е 1 10 години разлика, второ 15, трето 20, а за 30 хептен.

Разбира се, че и без пари ще си намери тази дама младок, само че и аудиторията и таргета ще са други. Ей и на маркетинга трябва ви уча.

# 191
Има много такива дами и господа, които вземат нещо доста по-младичко само за украшение пред хората, което да ги "подмлади", без дори да ги интересува секса.

Дори във форума виждам подобен пример - в темата "Покажи се" мнозинството снимат децата си, вместо тях самите, както всъщност и целта на темата - общо взето някакъв култ на младостта.

rf22, може би лелята компенсира отпуснатите телеса с някакъв друг чар, невидим на снимките и инстаграм поколението - хубав глас, приятна миризма, нежност, хармоничност. Трудно е да отсечем морално става или не става.

# 192
Идеята на принципа покажи се е да харесат все нещо у теб/от теб, та да не им търсим махна сега на зора и поривите на хората Simple Smile
 Въпросът с парите не мисля, че стои, все пак нямаме идея как точно би било иначе. Може пък някой прошляк да се докопа до мамето и пак да са си взаимно доволни.
Не знам дали сте гледали Цигуларката. Препоръчвам.

# 193
Цитат
Пък и след като 10-15-20 години разлика са добре, защо 30 да не са?
Де камилата, де камиларя.
За 1 човешки живот е 1 10 години разлика, второ 15, трето 20, а за 30 хептен.

Е тва хубаво, съгласен съм, ама обясни до каква цифра е добре и дръзналия да напише нещо критично става автоматично примитивен глупак, и от каква цифра на горе можем да се е*аваме?

# 194
Разбира се, че и без пари ще си намери тази дама младок, само че и аудиторията и таргета ще са други. Ей и на маркетинга трябва ви уча.

Не съм съгласен. Проектираш модела "златотърсачка" от обратния тип връзки - мацка с пенсионер, където целта са парите. При мъжете целта на всяка възраст е жената, другите екстри са бонус ако въобще са фактор. Ако е обратното, мъж да е с жена по сметка и сметката му да е различна от - да е с нея,  е по-скоро изключение. Особено за младеж с по-голяма жена, защото тогава тя е отсяващата, той е от масовката. Така че, няма такова значение тя какво има или колко е известна,  изборът ѝ пак е широкоспектърен, понеже активът ѝ не е в тези неща, а в самата нея, за разлика от този на чичко паричко. Пиша го заради общия наивитет в коментарите, а не че съм тръгнал да обяснявам на жена какво е да си жена.

Общи условия

Активация на акаунт