Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 36 635
  • 904
  •   1
Отговори
# 315
Ми като им е скъпо, да отидат другаде. Подобно мрънкане и мен би ме изнервило.
Не, че е по темата де 😂

# 316
Ми като им е скъпо, да отидат другаде. Подобно мрънкане и мен би ме изнервило.
Не, че е по темата де 😂
Laughing
Днес влязох в първите 4-5 теми от раздела да се поразсея, че ме е налегнала от седмица яко работа и зациклих. И гледам какво писали хората преди мен - отговарям. Чак след туй проследявам какво е заглавието и кой за какво се е борил в началото. Даже взех да бъркам тия няколко теми. Просто такива се паднаха за днеска, тъй се случило сега.
Извинявам се на автора.
"Извинявай, маме. Майка ти - възрастен човек, забравила съм си селена и гинкото. Приятно плаване из океана на живота ти желая. И подминавай Гърция и Египет. Свинксовете са кофти хора, тъй да знаеш. И по гадателки да не ходиш, включая форумни. Грехота е. А и могат да объркат яко живота человеческий. Майка ти /не псувам тука, да не си помислиш нещо.../ - Йокаста."

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 17:05 от Judy

# 317
  • Sofia
Мрънкалници и стипци не понасям и в червата. Как ли пък ще да тръгна на почивка с подобни екземпляри – ще ми отровят настроението, точно когато трябва да ми е изцяло готино. Права е Крис да им се дразни, само не знам защо ги нарича "приятели".

# 318
Мен не ме впечатли толкова мрънкането и финансовите възможности на някой си. Направи ми лошо впечатление това подиграване зад гърба на "приятели". Що за приятел се подиграва и обсъжда приятелите си?

# 319
  • Sofia
Е, Кристина от отдавна казва за себе си, че обича да си прави майтап на гърба на хората и да клюкарства. Не е нещо ново това. Simple Smile

# 320
Нека не е ново. За мен не е ок. А мъж да сплетничи зад гърба на приятели пък ми е още по-странно.

# 321
Май въпросното семейство и хората като тях са дразнители, заради дребнавостта, а не безпаричието си. Нямат общо тия двете.

# 322
Пак не сте разбрали, те са тия дето парадират с пари, искаха скъп хотел, ние за да им угодим/защото те си адаптираха отпуската с нашата/, отидохме точно където искаха. Накрая те мрънкат, а не ние.
Темата тръгна от това, че на млад мъж няма за плащам сметки, защото интересът ще му е финансов. После Дренчи каза да не се подценявам, един вид да изисквам от мъжете да плащат и аз го асоциирах с такъв типаж-плащач,  с който в момента съм на море. Плаща и все е недоволен, най вече от обслужването. Смята, че щом си е платил трябва да го гледат като Бог. Жена му приглася и тя го гледа като Бог. Та мен такъв не ме радва. Не знам дали стана ясно, но това е в кратце.

# 323
Те някои така живеят със заблудата, че където и да отидат, трябва червен килим да им постилат и всички на пета да им се въртят.

Аз само не разбирам, кое води до извода, че когато мъжът е по-млад, жената ще трябва да му плаща сметките?
Все пак говорим за нормални взаимоотношения, не за сюжет на американски филм, нито за платено жиголо.

# 324
После Дренчи каза да не се подценявам, един вид да изисквам от мъжете да плащат и аз го асоциирах с такъв типаж-плащач,  с който в момента съм на море. Плаща и все е недоволен, най вече от обслужването. Смята, че щом си е платил трябва да го гледат като Бог. Жена му приглася и тя го гледа като Бог. Та мен такъв не ме радва. Не знам дали стана ясно, но това е в кратце.

Нищо подобно не съм казала Simple Smile
Казах да не си правиш лоша реклама, като разправяш, че мъжете имат интерес към теб, защото не щат да се минат и не им изискваш издръжка. Последните две думи не са част нито от мирогледа, нито от речника ми, но си позволих да отбележа, че не ми прави приятно впечатление жена да говори така за себе си, макар и с обратен знак. Друго е да кажеш - защото не мрънкам 😀
Обаче защо на пример за плащане и пари пак отиде, нямам идея Simple Smile

# 325
Кристина,
Обслужването в България така или иначе е под всякаква критика.
Нормално е, като плащаш повече, да изискваш повече. За това и са звездите по хотелите.
За мъжете плащачи, няма да коментирам. Който се завира при тях, ще угажда. Като не им стига гола любов... 😀

# 326
Моята философия е да съм доволна от малко, за да бъда щастлива. Била съм обслужващ персонал, разбирам ги и не ми пречи грам. Те колко са кисели ми е все едно, аз съм щастлива изначално. В момента морето е кристално, като в моето детство, защото повечето големи хотели замърсители не работят.
Дренчи, толкова пъти са ми разбивали сърцето, че честно не вярвам в чувствата. Вярвам, че един мъж може да е привлечен от мен сексуално, да му е приятно да излизаме, да ме запознава с приятелите си, да му се гали егото с мен, но не вярвам, че някой независимо от възрастта може да обича човека, а не продукта.

# 327
Кириси, разбирам те много добре. Собственическите чувства са привични за двата пола, нищо че бъркат консумацията с любовта.
Въпросът е дали сами да се поставяме на тезгяха на отношенията, във вид на продукт. Или ако пък се намери човека, за който пишеш,  да не извадим от 9 кладенеца причини да го отхвърлим/оставим в графа “само приятел” Simple Smile

# 328
За мен -да:) Но сред близките ми познати имам такова семейство.Над 15г са заедно и са едни от най-успешните Simple Smile

И да се допълня..
Защото имам още един пример,но 8г разлика
И двете жени са щури,инициативни.Извор са Simple Smile
При първото семейство,вече се усеща равновесието между тях..от към инициативност и идеи.В полза на мъжа.
Но хармонията си я има.Вече са в годините около и над 50:) И смятам,че от тук нататък ще се радват на постигнатото.
В другата двойка,жената вече се дразни на липсата на инициативност на мъжа. Скучен и е ..
А той е влюбено загубен.

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 23:12 от Рози и Бодли

# 329
Не съм на 45, ама след някоя година, не чак толкова далеч във времето, ще ги навърша. Еми, не си се представям дори и за секс с някой на 25 г.
Преди време, когато бях на почти 30 г., ми се беше лепнал за секс един мъж с 9 год. по-млад. Хубав беше, но не можах да си се преставя с него.
Може би, защото аз не мога да отделя твърдо физическото от емоционалното привличане.
И много по-възрастни мъже пак не са ми на сърце.

Общи условия

Активация на акаунт