Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 36 640
  • 904
  •   1
Отговори
# 300
Намерила си такъв да ти върти свят? Ее, така кажи, оттеглям предложението.
Какви опашки, следите ли ми мисълта?
😀

# 301
Васко, като бях млада живеех в арабска държава. Преди да замина там, в София, живота ми беше доста мизерен. Като отидох там се почувствах истинска принцеса, понеже там всички или поне повечето жени бяха дебели и забулени, а аз слаба и разголена. Буквално ходеха по мен и ми подхвърляха листчета с телефонни номера, за да им се обадя. Много се впечатлих, защото преди това животът ми беше работа и учене, почти не съм имала време да се забавлявам. Бяха доста трудни години, началото на 21 век.
Сега като ходя в арабска държава и като ги гледам, пак са си същите, умират за жени, защото техните са трудно достъпни. Трябва да имаш пари, да се грижиш за семейство, не може просто да спиш с нея, без ангажименти, като в Европа. И ми е мило, един вид носталгия по младостта.
Но млад българин, на който да плащам сметките, няма шанс. Така и така може да спи с която иска на неговата възраст, интересът му към мен ще е само финансов. То и на дъртите пак им е финансов интересът  ама поне са дърти, а аз готина, тоест има и тръпка. Така разсъждавам аз, но то е защото съм нарцис и искам света да се върти около мен, а не аз около света. Което както знаеш не се получава в реала.
Кристина, знаеш клишето как жените се влюбват в потенциала и възможностите на мъжа, а мъжете - във физическата красота на жената. А клишетата са клишета, защото успешно хващат общия случай.
Едва ли сред опашката от дърти и млади, които точат лиги по теб има някой, който го прави заради парите ти, а и да има, няма да е с мнозинството.
Преди време на жена, родена 13 години преди мен и с повче пари от аз и Господ в комбина, ѝ се наложи да ходи уж до тоалетната преди да си тръгнем от заведение, за да има някакъв шанс тя да плати сметката. И то това мина 1-2 пъти, докато се усетих, че ще й стане навик, ако не взема мерки. Взех.
От чисто прагматична гледна точка, мъж да се влюби в богата жена означава в пъти повече харчове за него, все пак тя има друг стандарт, не се ходи по места, където ходи всеки и т.н. С ключови дума "да се влюби", защото тогава си в друго измерение и просто искаш да правиш неща за нея, а прагматичността я пускаш да рупа борови шишарки.

Така че, не принизявай интересът на околните към теб до само финансов, твърде скромно е за нарцис да прехвърли свои заслуги към нещо странично, пък било то и парите му.
И като съм тръгнал по пътя на мозъчните донори - забрави ония твои страхове, които няма да цитирам, на нищо не му идва края, тепърва навлизаш в най-хубавата възраст за жена и ще те обожават повече от всякога. Мани ги кифладжиите.

# 302
Аз не съм богата, но не очаквам издръжка. Това привлича мъжете. Тях най ги е страх да не се минат. За това казвам, че интересът е финансов и по точно, че те по мен няма да харчат пари, защото аз не го изисквам, имам достатъчно. Хората, с които контактувам са на заплата, тия богатите могат да имат плеймейтки, аз не съм такава.

# 303
  • Sofia
Крис, а теб би ли те привлякло нещо в мъж, който най-много го е страх да не се мине? Wink

# 304
Как да гледам?
Ми като на всяка друга връзка - стига да е по "взаимно съгласие" и в разрез със закона, проблеми с нея няма.
Както не следва да са налице проблеми и с всяка друга, различна от общоприетия стандарт. Следването на стандарта заради самия него и постоянното съобразяване с наложените табута е сериозен комплекс и житейска пречка.

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 13:25 от Judy

# 305
Блеки, сите мъжове, с които контактувам все това повтарят. Жените не ги искали, защото нямат пари, жените са адски меркантилни. Това и в реала и във форума. А жените искат провайдър, който да се грижи за тях. Мъжете, ако са амбициозни,  ще са заринати от жени, ама тях хем ги мързи, хем ги боли. И аз като им кажа, че всичко си имам и те буквално се побъркват, а аз се забавлявам, защото то и аз съм си кучка и си умирам да се забавлявам с хората.
Но иначе мъж който най го е страх да не се мине, няма с какво да ме привлече. Целият живот си е минавка. Стой си сам вкъщи и няма да се минеш, ама няма и да си живял. Или поне няма да си живял нормално.

# 306
Блеки, сите мъжове, с които контактувам все това повтарят. Жените не ги искали, защото нямат пари, жените са адски меркантилни. Това и в реала и във форума. ...

Е, то това е първосигнално оправдание. Щото, нали, дип да не признаят, че и други качества им липсват... Laughing
Другият е крив, че е меркантилен. Човещинка.
Насрещното, пак същия комплекс "лекува", е фукарията как, макар и беден дрипльо, все не е страдал от липса на внимание.

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 14:27 от Judy

# 307
Блеки, сите мъжове, с които контактувам все това повтарят. Жените не ги искали, защото нямат пари, жените са адски меркантилни. Това и в реала и във форума. А жените искат провайдър, който да се грижи за тях. Мъжете, ако са амбициозни,  ще са заринати от жени, ама тях хем ги мързи, хем ги боли. И аз като им кажа, че всичко си имам и те буквално се побъркват, а аз се забавлявам, защото то и аз съм си кучка и си умирам да се забавлявам с хората.
Но иначе мъж който най го е страх да не се мине, няма с какво да ме привлече. Целият живот си е минавка. Стой си сам вкъщи и няма да се минеш, ама няма и да си живял. Или поне няма да си живял нормално.

Оправдания на смотаняци. Возил съм гаджета в лада, на която предното стъкло на шофьора се подпираше с дъска... Е да в онези години не беше чак толкова срамно, а и бяхме по на 20 години, но както казвам това са оправдания. А че има много такива меркантилни жени и използвачки, факт е неоспорим. Обаче и те си имат правилен начин на употреба...

# 308
Криси, не си прави такава антиреклама, бе.
Аз не съм богата, но не очаквам издръжка. Това привлича мъжете. Тях най ги е страх да не се минат. За това казвам, че интересът е финансов и по точно, че те по мен няма да харчат пари, защото аз не го изисквам, имам достатъчно.

# 309
Най ме дразни някой да ми пили, че му е скъпо. Като му е скъпо да си стои в къщи. Ей сега сме на море, няколко семейства, единият провайдър не спря да мрънка. И жена му нали е с ниска заплата му приглася. Мъжът ми им се подиграва зад гърба. Абе балканска идилия.
Та толкова с плащачи и играчи.

# 310
Кристина, почивката само за богаташи ли е?
Не ги уточняват тези неща в брошурите... 🤔

# 311
  • София
Чудни приятелства, чудни!

# 312
Прекрасна балканска идилия.... Да се подиграваш зад гърба на приятелите си. Похвално!

# 313
Прекрасна балканска идилия.... Да се подиграваш зад гърба на приятелите си. Похвално!
Ами нямат пари, пък тръгнали по почивки. Срамота... 🤐🤐

# 314
Ами нямат пари, пък тръгнали по почивки. Срамота... 🤐🤐
Представяш ли си?! И жената с ниската заплата и тя на почивка... Не я е срам!

Общи условия

Активация на акаунт