Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 36 057
  • 904
  •   1
Отговори
# 390
Между другото никога не ми е било ясно защо много жени не обичат да си казват годините. И в реала, и тук, това никога не е било скришна информация за мен. Колкото толкова.
След като мъжете харесват по-възрастни, защо се крият годините и „не е прилично да се пита една дама на колко е”?
Една дама никога не трябва да се пита на колко години е,колко тежи и от кое село идва Trollface

# 391
Между другото никога не ми е било ясно защо много жени не обичат да си казват годините. И в реала, и тук, това никога не е било скришна информация за мен. Колкото толкова.

Аз съм обратният случай. Намирам удобен момент в разговора да си вмъкна годините, за да не стават грешки и флирт. И да ги респектирам, разбира се 🙂

# 392
  • София
Дамите не се питат нито на колко са години, нито на колко пиене са, нито от кое село са.
Ама, мола ви!

rf22, не случайно написах и умна.
Простачки има във всички възрасти.

# 393
"На колко пиене са" 😂😂😂😂

# 394
Аз си ги казвам винаги. И силно се надявам това да разгони “гаргите”. Да, ама не се стряскат..😅

# 395
# 396
Жената след 33-35 е хванала някакъв център. Ако е и умна, няма да ти прави мелодрами в стилистиката на 18 годишна, няма да възлага ненормални очаквания да я дондуркаш, ще е чудесен събеседник и да, развила е своята сексуалност. Стабилна работа Laughing
Точно. Но обикновено интелигентните мъже си падат по "каки". Другите предпочитат младо и неопитно, та да си го опитомят.
Моят ми е казал, че много му допаднало че съм над 30 (на мен не ми личат, дребна съм и неглижирана и още ми искат ЛК за алкохол отвреме-навреме), защото се бил зарекъл повече с момичета под 25 да не се занимава въобще, точно заради разни драми и психози. Въпреки че и аз ги правя, но на различно ниво.

# 397
Аз работех за един, който се развеждаше когато жена му навърши 25. Така 4 пъти. Последната навърши 28 и още беше с нея, тюхкаше се как я е изпуснал, но не знам какво е станало с тях по-натам.

# 398
  • Агент под прикритие
Аз работех за един, който се развеждаше когато жена му навърши 25. Така 4 пъти. Последната навърши 28 и още беше с нея, тюхкаше се как я е изпуснал, но не знам какво е станало с тях по-натам.
Човек с възможности. Човекът си събира жени-трофеи. Има и такива мъже.
Тези жени са били наясно, че е човек с възможности. Такива мъже са търсели вероятно. Има и такива жени.

Повярвай ми, такива се заслужават един друг. Simple Smile

# 399
Стори ми се нестандартно, защото мъжете си събират трофеи без да се бракуват. Този явно беше консервативен моралист 😂 Не е от религия да го налага или нещо

# 400

Точно. Но обикновено интелигентните мъже си падат по "каки". Другите предпочитат младо и неопитно, та да си го опитомят.
Моят ми е казал, че много му допаднало че съм над 30 (на мен не ми личат, дребна съм и неглижирана и още ми искат ЛК за алкохол отвреме-навреме), защото се бил зарекъл повече с момичета под 25 да не се занимава въобще, точно заради разни драми и психози. Въпреки че и аз ги правя, но на различно ниво.

По мои наблюдения същото може да се каже и за каките падащи си по младичкото. Една опитна леля много по-лесно би направила послушен млад мъж, от колкото някой на нейните години.

И кво сега излезе, че младите жени са за простаците кат мене, пък интелигентните си падат по каки, лели, да не кажа и баби?

# 401
  • София
rf22, ти си се събрал с дама на твоите години, пък и не е съвсем без акъл Wink

# 402
  • Агент под прикритие
Стори ми се нестандартно, защото мъжете си събират трофеи без да се бракуват. Този явно беше консервативен моралист 😂 Не е от религия да го налага или нещо
Знае, че всичко, което има и което е довело до "възможностите" му, е придобито преди брака. Това му е достатъчно. Законодателството в БГ е точно и ясно в такива случаи. Simple Smile
А това дали му се занимава с една документална формалност: приеми го по-скоро като странична дейност, а не като израз на морал.

# 403

Познавам такъв мъж. Не бих казала трофеи, просто така го разбира съвместния живот и предлага брак на жените, с които съжителства. Е, надява се да се задържи на бройката 3. Simple Smile

# 404
rf22, ти си се събрал с дама на твоите години, пък и не е съвсем без акъл Wink

С 5 години е по-млада, и да, определено си има акъл Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт