Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 36 067
  • 904
  •   1
Отговори
# 375
"Млада, красива, умна, енергична, умея да готвя, глава не ме боли. Не търся никого, само се хваля."
Fragrance, да не ти е роднина? j/k, просто ме подсети.

По темата - стана ясно (щото нали не беше), че колкото хора, толкова и вкусове. Едни ги кефи разлика във възрастта, за други е немислима, трети не им пука, стига човека да е точен,  като ги има и всички междинни нюанси. Предпочитание, като всяко друго, което определя нечий "тип" жена/мъж, съответно не е по-смислено да се пита какво мислите за връзка с по-млади/стари от това какво мислите за връзка с плеймейтка с големи очи. Освен ей така, за забавление просто. Никакви закономерности и правила няма, освен ако не става дума за някакви кроежи и сметчици, в които идеалният мъж е милионер на 110 години.

btw покрай горното вицле попаднах на нещо с къде по-практична идейна стойност:
"Симпатичен мъж е готов да отмъсти заедно с вас на съпруга Ви за пропиляната младост!"

# 376
Аз съм много емоционална, не мога така само за секс. Правя ли секс някого неминуемо се влюбвам. То за да се стигне до секс, задължително ще съм влюбена, просто иначе сексът няма да е уау.
Иначе съм ненаживяла се, но така ще си умра. До последния ми ден ще ми се живее.

# 377
На мен пък ми е чудно какво точно намира по-младия мъж в по-възрастна жена...И когато зададох въпроса на този, 9 години по-младия, защо аз като около него има жени на неговата възраст, отговорът му беше: "Ами, да, има, ама ти ми харесваш". Да, де, ама какво точно харесваш в мен, като изобщо не ме познаваш. "Еми, харесваш ми за секс" беше точния и лаконичен отговор. Ако беше изброил поне две-три смислени неща, щях да си помисля. Отговорът му ми се стори тъп, честно казано.

# 378
Не е тъп. По-опитните жени често са предпочитани сексуални партньори. Има го и това, че жените са в зенита на своя сексапил и сексуалност между 35 и 45, нормално е младежи с десет години по-млади да точат лиги по разни какички.

# 379
Аз съм много емоционална, не мога така само за секс. Правя ли секс някого неминуемо се влюбвам. То за да се стигне до секс, задължително ще съм влюбена, просто иначе сексът няма да е уау.
Иначе съм ненаживяла се, но така ще си умра. До последния ми ден ще ми се живее.

Отново припознах себе си.Криси ,така е на 100%

# 380
  • София
Жената след 33-35 е хванала някакъв център. Ако е и умна, няма да ти прави мелодрами в стилистиката на 18 годишна, няма да възлага ненормални очаквания да я дондуркаш, ще е чудесен събеседник и да, развила е своята сексуалност. Стабилна работа Laughing

# 381
И е по-вероятно да си легне с теб на първа среща. Наздраве за дамите 35<+!

# 382
  • София
Е, не Laughing

# 383
Жената след 33-35 е хванала някакъв център. Ако е и умна, няма да ти прави мелодрами в стилистиката на 18 годишна, няма да възлага ненормални очаквания да я дондуркаш, ще е чудесен събеседник и да, развила е своята сексуалност. Стабилна работа Laughing

Пак си е индивидуално. При единствената ми заигравка с по-голяма жена се нагледах на такива драми, каквито с никоя друга. Е тогава бях на 20, тя на 28-30, имаше и дете, ама то не бяха манипулации, не бяха опити за контрол, драми, нощни смс-и... Накрая до толкова ми писна, че просто спрях да си вдигам телефона и да отговарям на съобщенията и. А имах доброто намерение поне да я изклатя.....
По темата както писах по-назад, просто не си го представям с по-голяма жена дори и сега, когато съм почти на 40. Определено си харесвам по-млади жени и ми е малко непонятно при толкова свеж материал как разни младоци налитат на жени с 10-15 години по-големи, но всеки си има предпочитания.
Също първата ми приятелка е от жените, предпочитащи по-млади мъже, след мен (на една възраст сме)почти всичките и приятели са все с 5-10 години по-млади. За мен е обяснимо предвид поведението и, но няма да го коментирам тук.

# 384
Бил си малък и някои неща не са ти били ясни, затова не ти е пуснала.

# 385
  • sf
О, да 😄

# 386
Между другото никога не ми е било ясно защо много жени не обичат да си казват годините. И в реала, и тук, това никога не е било скришна информация за мен. Колкото толкова.
След като мъжете харесват по-възрастни, защо се крият годините и „не е прилично да се пита една дама на колко е”?

# 387
Между другото никога не ми е било ясно защо много жени не обичат да си казват годините. И в реала, и тук, това никога не е било скришна информация за мен. Колкото толкова.
След като мъжете харесват по-възрастни, защо се крият годините и „не е прилично да се пита една дама на колко е”?

Да не стресираме мъжете Simple Smile Нали,все млади изглеждаме Simple Smile

# 388
Женска суета е това.

# 389
Що бре..
Той на 35 си мисли за 45,пък тя била на 55:)
Шегувам се..Simple Smile
Права си Дракарис.

Общи условия

Активация на акаунт