Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 35 405
  • 904
  •   1
Отговори
# 675
Имам близка, която все излизаше с по-млади мъже. Първо, тя ги зярязваше и второ, никога не е залитала в подобни състояния след раздяла.
Същевременно, дори в темите тук четем за млади момичета, тръшкащи се след раздяла. Не е до възраст или до разлика във връзката, а до човек.

# 676
Ти му казваш - търся и намирам мъже с  н брой години по-млади, той пак за любов говори. Ех, вяско, вяско…
То пък, Дренка, голямото постижение за жена, да си намери млад любовник. Все едно ми разказваш как вдишваш кислород и издишаш CO2. Мче то няма какво друго да стане. Ако ще внасяш шок фактор разкажи за зряла жена, която не си е намерила такъв младеж, въпреки търсенето. Приживе, по възможност.

# 677
  • София
Душа се има предвид излъчване, характер, присъствие, емоция. Не в библейския смисъл Joy
Значи като ми кажат, че съм стара душа имат предвид улегналост на характер, присъствие, емоции, одухотвореност, излъчване на живот и сияние на личността, а не че съм се прераждал 67 пъти ли? Ми то тва с прераждането по-правдоподобно беше, баси.

Стара душа пак е израз, който обикновено се използва за млади хора, които са много зрели и улегнали за възрастта си, а интересите им не отговарят на годините.

Състарена душа за мен значи човек, който е негативен, мрачен, може би циничен, изгубил енергията, живеца, желанието за живот, характерни за младостта. Тегави хора, с две думи.

А, драмата, като разбере, че е сменена за някоя 20+ години с дете от друг мъж, е още по-голяма Joy Защото младата поне може да си я обясни, ама някаква "дърта" да я превъзхожда, шок и ужас Joy

# 678
  • София
Има жертвени агнѝ, сами идват Relaxed

Много е яко да ти викат - виж се в огледалото. И ти се оглеждаш, докато някой те е облегнал на мивката Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 14:39 от Ms.Gorgeous

# 679
  • Варна
Причините за една връзка са различни, макар и с обща цел. Някои мъже са впечатлени и привлечени. Други са самотни, а си имат физ.нужди. После стават зависими или търсят алтернатива. Всички мъже са споделяли, че първите им интимни напъни са били с каки. Осъзнаването и реалния избор и любов идват по-късно.
Няма нищо лошо или срамно, ако и двамата са щастливи партньори. Годините са само подробност.
Но съм забелязала, че единия във връзката е по-скромен или манипулиран. Независимо дали по-зрелия е мъж или жена. Явно житейския опит е приоритет.
Макрон не е особено удачен пример. Жена му е от фамилия на милионери. Имено те го лансират и издигат в политиката. И той ще си остави семето някъде, с някоя.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 12:43 от Viviana91

# 680
  • Агент под прикритие
Вив, това с манипулацията ако не се ползва, тоест, ако такава жена не поддържа илюзията в един такъв младеж, че тя е най-доброто, което някога ще намери, и в предвид посредствените му успехи сред наборките му и по-млади такива, не знам колко точно време би минало, преди на нашия Питър Пан да вземе да му "хрумне" някоя друга велика идея и да я зареже. 😀

# 681
С една дума който го е страх, не се занимава с такива неща, вика се преценка на риска. Аз съм си любителка на драмата, не ми се занимава с никъф.

# 682
Някои 20 годишни мъже са по-зрели от 40-годишен пиргишин. Тъй че толкоз за теорията.

# 683
Като бях на 20 ме зарязаха заради 40 + годишна, омъжена, с две деца и почти без зъби. Тогава настана яката драма. Сега като ме зарязват съм ей тъй

Тъй че не ми обяснявайте какви драми наставали, когато 40 годишна бива зарязана. Такива драми на подобна възраст са признак на психическа нестабилност. Нормални са на 20, на 40 си е тревожно да изпадаш в депресии, да прибягваш до пластични операции и прочие идиотщини.

# 684
  • София
Драмите по хората ходят, а добре, че са 40+ годишните с драмите, иначе половината козметична и пластична индустрия щеше да фалира. Първата работа, която доста жени на 40 правят е след първоначалното депресивно състояние да се юрнат да пазаруват, да си правят пластики, да се запознават и да спят с мъже. Направо пощуряват. То си е тяхна работа така или иначе, въпросът беше, че розовият роман може да клони към хорър или крими.

ооо, да, Мадам Бовари е много точно описание какво се случва. Бях я забравила.  А някои могат и до Ана Каренина да я докарат.

# 685
Да ти кажа - покрай мен джуки, носове и цици си правят масово още неузрелите. Във фитнеса е гъч от 20+ клиенти и потребители /мъже и жени/ на тоя тип услуги. 
Гледах наскоро едно моме - то нямаше нещо, дето да не е барано - от косата до ноктите на краката, ма цялото /очи с перманентен грим, нос, джуки, цици, вероятно и дупе с подплънки/. Че и в татуировки от горе до долу. Дъртите циганки навремето си правеха по една, по-дискретна, я пишеха "Мишу" по ръката си, я по някое половинка сърце най-много да си притурят и да се поизрусят.
От по-възрастните най-много някоя бръчка да огладят. Около очите и по врата. И то е рядкост. Малко 40+ годишни има с чак толкоз патешки акъл, че патешка човка или нещо подобно да си направят. Те, ако са нормални, отдавна са наясно с външния си вид и с това, на какво им е по-лесно да акцентират.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 14:14 от Judy

# 686
  • Варна
Стрина Калина, как продължи тази връзка? Мисля, че си се отървала от странен тип.(меко казано)
Не го приемай като зарязване. Някои жени са властни и налагат мнение.

# 687
Чак до мадам Бовари и Ана Каренина, мисля никой мъж не заслужава да се докарваме. Мъже да искаш, за която търси.

# 688
Стрина Калина, как продължи тази връзка? Мисля, че си се отървала от странен тип.(меко казано)
Неговата ли? Ами продължи си още бая време, тайно разбира се. Те и преди мен са били заедно, и по време на мен също. В общи линии тоталът им е над 8 години мисля. Май тя го заряза, не съм се интересувала за подробности.

# 689
Неговата ли? Ами продължи си още бая време, тайно разбира се. Те и преди мен са били заедно, и по време на мен също. В общи линии тоталът им е над 8 години мисля. Май тя го заряза, не съм се интересувала за подробности.

Той рева ли?
Моят мъж ми разказва за такава гледка - някакъв дребен лигльо на спирката, пред хората, се метнал на кака си на врата и рев и увещания - йок да не го напускала. Тя мяткала някаква чанта и го бутала да не я пипа. Много съм се смяла, когато мъжът ми ми цитираше неговите молби и увещания.

Общи условия

Активация на акаунт