Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 35 400
  • 904
  •   1
Отговори
# 705
Там не стъпвам. Пиши ни Ти, като дойдеш в центъра. Rolling Eyes

# 706
Аз имах колега, чернокож...интересни хора са, но много различни от нас.
Наистина тая раса, като че ли не можеш да им определиш годините.

# 707
Аз ходя навсякъде Innocent

# 708
Свободните мъже на по 45 са големи мрънкалници, тези на около 35 са екстра, вече зрели, но без да са вкиснати и да ти пълнят главата с разкази за луди бивши жени и деца, които кой знае защо не могат да виждат. И аз едно време харесвах по-възрастни мъже, не моа ги трая вече, целия свят им е крив и търсят някоя да им го изправя.
Не е задължително да са мрънкалници. Нито да споделят неприятни непоискани истории от миналото.
А, колко е хубаво да осъзнаеш, че точно ти си тази, която "им го изправя" след всяка една среща все повече и повече...И това няма нищо общо със спорта, както е при по-младите мъже.Blush

# 709
  • София
Тя самата тъмна кожа способства да не си личат толкова бръчки и несъвършенства, на бялата всичко личи. Не е само това, но е фактор. Така или иначе, и аз като Криси, само бели мъже си харесвам, каквито и предимства да имат черните Joy

# 710
  • Варна
Nevena, имала си интересно детство. Имах впредвид, че черното(дори и модерно) си има нюанси и различия. Особено в ръст и структура. Между кениец и анголец има разлика. Някои дори имат лилав оттенък и ходят на плаж. Личен опит нямам.
Но съпругите им твърдят, че имат вродена ленност. Манталитет маняна и заобикаляне на трудности.

# 711
  • Paris, France
Скрит текст:
Аз съм лелка, на 50 съм, какво да съм! Хубава - лоша - лелка съм. Вие го намирате за обидно и прикачвате някакви негативи, а аз гледам на това като на факт. Не държа да се доказвам пред мъжете и най вече пред другите жени как не съм лелка. Те имат проблем, че не могат да приемат мисълта, че вече са лелки, но годините всяка година им го напомнят.

Видях, дочетох Невена - прави си комплимент сама - чувствала се бабичка, обаче й правели комплименти. Това не е чувстване бабичка, а чувстване на по-млада.

Я, да питам - кое е лелинско поведение? Дайте дефиниция, поне някаква.

Не четеш. Никъде не съм писала, че някой ми прави комплименти, а и комплиментите не подмладяват. Писах,че ми се лепят младоци. Това е. Просто и ясно. Да се самоцитирам, та белким разбереш:

Скрит текст:
Цитат
В собствените си очи съм не лелка, ами бабичка, но ми се лепят млади мъже, а даже не съм красива, не се гримиран и излизам облечена като клошар

Аз съм си бабичка и точно това, че не съм млада привлича младоците. Като бях млада, слаба, стегната, гримирана, с лъскава, буйна коса до под задника, облечена в маркови, последна мода дрехи такива младоци не ме спираха по улиците. Те са осъзнавали, че нямат шанс с млада, търсена жена. Като излезехме с колежки или приятелки, с деца, леко виснали цици, коси като слама, младоците отиваха към тях, а към мене идваха мангизарите на средна възраст. Даже се дразнех, че ми се лепят мъже с деца, а на колежките с деца се лепваха млади. Младият не желае да си губи времето и парите в преследване на кифла, която я му пусне, я не и ако се сгаджосат ще иска пръстени, бяла рокля и насрани бебета. Предпочита по-удобна и евтина връзка с по-зряла, изживяла всичко това с друг (балък) жена.

При жените не е така, но за нас времето на свалката и романтиката не е скъпо и не ни разорява.

Преди 10 години подобните мъже сваляха майка ми, но не защото е млада, а защото изглеждаше добронамерена, усмихната и в бижута като коледна елха.

Лелинското поведение е различно за всеки. Възприемам като лелка пълничка, отпусната жена, с къса коса, която живо се интересува от деца, възрастни хора, морал, плетка, четиво. Обича да дава акъл, няма мечти. Такива вече са на изчезване и в Европа май ги няма.

Чета, че късите прически подмладяване, но за мене състаряват.

Viviana91, кенийците и източните африканци не ми харесват. Някои анголци са много красиви в моите очи, но повечето са ниски. Имат ослепителни жени, много по-красиви от прехвалените бразилки. Не знам ген ли е или друго. Ядат като разпрани в сравнение с нас и северноафриканците. С лилав оттенък не съм виждала, но Ангола е голяма и нищо чудно да има. Светлите са жълтакави, черните синеят, бушмените леко червеният. Знаеш ли в коя област са тези лилави? Като структура се различават много, да, но това важи и за европейците. Там, в едно семейство има двуметеови и такива, дето са 1.60м. Само азиатците са по-сходни един с друг. Лениви не мисля, че са. И бившият, но и мъжът ми са по-дейни от мене. Някои хора са бавни, но ефективни, а други търчат като мухи без глави и се нервят за нищо, а накрая резултатът е един и същ.

# 712
И аз предпочитам бели. Имала съм връзка само с бразилец, ама той беше няколко поколения подобрен мулат. Това, което искам да кажа, че кожата му не беше по-черна от тази на сегашния ми приятел, който е по-мургав от мен - кавказки (по-скоро средиземноморски) тип. Черни та чак сини някакси не ме привличат и не е до предрасъдъци, по-скоро предпочитания.

# 713
Въпроса е предимно за жени над 40г. Представяте ли си сексуална връзка с значително по-млад мъж? Имал съм такива връзки но като цяло малко жени са отворени към това.

Познавам такива мъже. Момичетата, с които движа са по- скоро обратното - търсят по- възрастни и очаквано по- зрели мъже като поведение. Не ми е естествено мъж да има връзка с много по- възрастна от него жена, двайсет години, да речем. Но като са се аресали - да се вземат.

Подобна връзка винаги се свързва с парични облаги и съответно търсенето от мъжа на майчина фигура в лицето на тази жена. Може просто да му е втръснало от незрели момичета, но такава асоциация навява. В крайна сметка никой не избира кога да се роди, и много хора не отговарят като поведение на възрастта си. Решението си е тяхно.

# 714
Невена, с някои неща от мнението ти съм съгласна, с други не. Добронамереното отношение и женствеността привличат на всяка възраст. Не мисля, че сламените коси и увисналите гърди са акцента. Просто повечето жени са неосъзнати до късна възраст, някои цял живот и само на женски номерца го карат, а на мъжете бързо им писва след няколко @укания с подобни женички.

# 715
Невена, кефиш ме.

# 716
Принципно харесвам светли мъже със светли очи.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 01:20 от Анонимен

# 717
Аз излизах с моя черен футболист малко,но беше супер кавалер наистина и доста поддържан мъж.

# 718
Що не си отворите тема за чернокожите?

# 719
  • Paris, France
Що не си отворите тема за чернокожите?

Защото нямаме оплаквания от тях 🤩. На фона на другите теми такава тема  ще, хм, бледнее.

Недоволна спомена нейния между другото, защото други са отворили дума, но си писа основно за младия, бял мъж. Тази тема е за по-млади мъже, тоест включва и черни, стига да са млади или поне да изглеждат млади 😻

Абееее, младото си е младо.

Общи условия

Активация на акаунт