Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 35 413
  • 904
  •   1
Отговори
# 615
Така описано, човек е просто нормален.
Именно. Нормалният човек запазва душата си млада.

# 616
Свободните мъже на по 45 са големи мрънкалници, тези на около 35 са екстра, вече зрели, но без да са вкиснати и да ти пълнят главата с разкази за луди бивши жени и деца, които кой знае защо не могат да виждат. И аз едно време харесвах по-възрастни мъже, не моа ги трая вече, целия свят им е крив и търсят някоя да им го изправя.

# 617
Анди, аз не съм от тия дето ще тръгнат с младо момче, аз имам момчета, все едно да спя със синовете ми, гадно и противно ми е. Моят син е пубер и приятелите му казали за мен, че съм ебаси мацката, стана ми гнусно, почувствах се като парцал.
Аз харесвам дърти мъже бохеми за екскурзии и плаж, деца си имам, деца повече не раждам. За внуци още ми е рано.

# 618
Виж сега, мъжете не гледат в нашето огледало и за тях лелката е лелка, ако ще да е супер-дупер всякаква. Лелка си е. И мъжете го знаят, и жените го знаят. Останалото е фантазия и корист.

Ако се захвана с мъж, който е по-млад от мен, примерно с десет или повече години, определено ще трябва да съм наясно, че ще настъпи момент, в който ще отлети към някоя своя наборка, защото умът му ще узрее и ще иска да има деца, не да гледа внуци с мен. Напълно наясно съм. А ако не съм наясно, то ще съм си изгубила ума.
Анди, честно, май имаш много малък опит с мъжете. Не се опитвам да те уязвя. Само констатирам. Това, което пишеш е вярно в известна степен, но не е универсална истина, каквато се опитваш да го изкараш. Светът и хората се оказват доста шарени.

# 619
  • София
Какъв и колко опит е препоръчително да имам? Не се заяждам, сериозно питам.

Кристина, не съм нито за по-млади, нито за по-стари. Да речем, че на 20 за едно момиче 30-годишен мъж изглежда привлекателен. На 40 за една жена 50-годишният също може да изглежда привлекателен, но там вече започват други проблеми. Но няма как по-стар, там съвсем тръгва към медицински услуги. За доста по-млад не виждам как ще стане поради причината, която казваш, а не съм чак толкова изкукала, надявам се и да не бъда.

# 620
Точно колкото душата ти иска, Анди. Ни повече, ни по-малко. Сериозно.

# 621
По принцип Анди не е задължително да имаш опит. Аз например съм ужасно чувствителна и ранима и за това имам малък опит и избягвам контакти с мъже, без значение от възрастта. Тоест предварително си знам, че няма да се получи и дори не бих опитала. Правя го основно за да се съхраня. Така, че зависи от емоционалността на съответната жена, приятелките ми не са такива, на тях не им пречи да пробват различните мъже, съответно имат много повече опит от мен. Слушам ги с интерес, но знам че не е моето. Аз на тяхно място ще страдам, че не получавам това което искам.

# 622
  • София
Една 50 годишна жена допустимо ли е да е сексуално активна?
Че души, тела, ама меракът си е мерак.

# 623
Аз съм стара душа. И затова много добре знам как да ползвам тялото, което ми е дадено тук.
За това изглеждам добре, движа се добре и все още съм далече от лелка..)

# 624
Хора от различни възрасти могат да се влюбят един в друг, точно както всички останали (от тези изобщо способни на влюбване). Това са отношения между човек и човек, а не между някакви егн-та. Което обаче не може да се обясни на някой с хоризонт изчерпващ се с обмяната на телесни течности. Ако това обяснение беше нечия кауза, щеше да е пердута. Но не е.
И аз едно време харесвах по-възрастни мъже, не моа ги трая вече, целия свят им е крив и търсят някоя да им го изправя.
Така е то. До вчера ги харесваш, днеска не можеш ги трая, утре и да ги търсиш, те не останали....

# 625
Една 50 годишна жена допустимо ли е да е сексуално активна?
Че души, тела, ама меракът си е мерак.
Изчакай още 17 дена да навърша 50 и ще ти отговоря. Ще се постарая да се активизирам само с Уишмастъров, а не с някой забележително по-млад от мен. Wink

# 626
  • София
любов, любов, ама егенетата не спят! Wink А дори да са ги приспали успешно с любов, в един момент егенетата се събуждат и заявяват своето.

# 627
За мен лелка не е жена на 50,60 и т.н.,лелка може и на 30 да е.Лелка за мен е равно на смотла,а другите са просто "жена на 52",примерно.

# 628
  • София
Лелка си е точно състояние на духа.
Аз 25 годишни лелки познавам.

А! Малкият си е типично малко бонбонче, поза ала- бала, всичко как си трябва Blush

# 629
  • София
Хубаво де, аз съм тук лелкаТА, спокойно! Вие сте каките (което не е кой знае колко по-различно в мъжкия жаргон.

Общи условия

Активация на акаунт