Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 35 114
  • 904
  •   1
Отговори
# 795
  • София
И да напомним, че не е повод за хвалба Wink

Програмистите са си окей, ама имат милион и едно пера. И сред тях плява и сред тях диаманти.

# 796
  • София
Емоционалната интелигентност може да е много добре развита и човек пак да е инфантилен. Използва тази интелигентност в своя полза. Именно това е инфантилността, доза опортюнизъм и отказ от поемане на отговорност за действията си. Съвсем добре се оправят живота инфантилните, те не са с умнствена изостаналост и са достатъчно интелигентни. (аман вече от това делене на интелигентността на сто вида, чудят се какво да измислят. Много атрактивно звучи за публиката, но е досадно и малко ала-бала.)

# 797
  • София
Как човешката глупост и наивност се свързват с умственият възход - не знам.

# 798
  • София
Емоционалната интелигентност може да е много добре развита и човек пак да е инфантилен. Използва тази интелигентност в своя полза.

Да, тогава имаме манипулатори от истеричния тип Joy "Емоционалната интелигентност" се изразява в това, как да заставят хората да им ходят по гайдата, за да не им търпят изблиците.

Горджъс, прочети какво значи идиот-савант Wink Краен пример, но показателен.

# 799
  • София
О, знам, знам.
Ама все пак за хора в норма смятам говорим.

# 800
  • София
Няма значение. Двете неща могат да съществуват заедно. Понеже бяхте подхванали програмистите, ето те са пример за интелигентност, която често върви с липса на социални умения. Принципът с инфантилността е същия. Голямата разлика е, че емоционално зрелия човек ще утилизира своята интелигентност по съвсем различен начин от инфантилния.

# 801
Емоционалната интелигентност предполага и осъзнатост, която води до известна смиреност на личността. Което пък не е присъщо на инфантили и манипулатори. Така че не мисля, че човек с емоционален интелект би си позволил някое от двете.

# 802
  • Варна
Наскоро гледах експеримент в бг шоу. Млад мъж казваше на жени, че в този ден и час там ще срещне жената на живота си. Уточни, че ясновидка му е дала указанията да предложи брак.( на всяка срещната) Реакциите на шегата, с ясновидката бяха интересни. Над 30% от анкетираните жени приеха. Да уточня, че не беше покана за кафе, а за брак. Същата реплика отправи и към набори на баба му. Ах, каква радост избухна в тези жени. И си повярваха и се оправдаха, че са бракувани. Но не скриха разочарованието си, от оправданието. Личеше какъв е брака им. Някои го взеха за луд и избягаха. Изненадващо, други го затрупаха с лична информация и предложение за срещи. Може би и рецидивист щеше да има шанс, с костюм и клиширани  романтични сонети. Най-яростния отпор получи от студентки и ученички. Най-отчаяните, които откликнаха бяха попрезрели жени.
Замисълът беше забавен. Но репортажа-тъжен. Остави горчив привкус от съжаление към отчаяно търсещите и наивната глупост на опитните.
Подобно реалити наблюдавам всяко лято. Гастролиращи гларуси пъчат бицепси и нимфите налитат. Любовният мираж свършва бързо и всеки се прибира в гнездото и средата си.
Мислех си, че съм свидетел на любов. Жената -изтънчена красавица , мъжа - добродушен дебеланко. Тя го водеше с 16г.Нейните приятели, ставаха негови. Нейните кариерни желания се осъществяваха. Нямаха деца. А той искаше. Неочаквано се разделиха. Студентка, забременя от него. Хармонимна двойка са, с еднакви интереси. Работят и творят в една сфера. Оказа се, че бившата му жена е оставила дете в дом. Издирваше го. Много лъжи и театър излязоха наяве.
В др.случай мъжа придоби тежко заболяване. Изискваха се грижи и средства. Полагат се от майка му и сестра му.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 14:04 от Viviana91

# 803
  • София
Този ще да е бил голям хубавец, снимки имаш ли да го видим? Satisfied

Иначе, такова предложение за мен говори за ясно изразена лудост, та ми е интересно жени с какъв акъл откликват (изключвам, че голяма част може и да е нагласено).

# 804
репортажът бил тъжен, отчаяните в самота лели се хвърляли на улично предложение за брак.

тва сериозно ли
излезте на слънце да си проясните младите главици.

# 805
  • София
Емоционалната интелигентност предполага и осъзнатост, която води до известна смиреност на личността. Което пък не е присъщо на инфантили и манипулатори. Така че не мисля, че човек с емоционален интелект би си позволил някое от двете.

Не предполага никаква осъзнатост. На теорията на ума вече й казват емоционална интелигентност. Иначе върви към аутистични черти. Много идеализираш емоционалната интелигентност, ня не включва морала, като смиреност, нито осъзнатостта, защото малките деца са емоционално интелигентни съвсем неосъзнато.

# 806
Тотално грешно, Анди. Не, не всеки човек притежава ЕИ, деца пък хептен.

# 807
  • София
Къде греша тотално? Кое е вярното? Аз мога да защитя своята теза, но ти каква теза имаш и как ще я защитиш?

# 808
Айде, Анди пак се захапа. Аз те разбирам, че един интелигентен мъж, не означава че е емоционално зрял и не е инфантилен във връзките си. Пълно е с такива.
Акъла не върви винаги ръка за ръка със зрелостта, а зрялост се придобива с опит.
Едно е да си вродено интелигентен, а съвсем друго да го прилагаш в собствения си живот и връзки. Затова и не винаги млад мъж, е по малко зрял и опитен от по - стария.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 14:02 от happy doc

# 809
А, да бе аз да не съм в съдебната зала. Скучаеш ми се чини и си търсиш да лаладжийстваш със спорчета. Гугълни и почети малко.

Общи условия

Активация на акаунт