Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 35 118
  • 904
  •   1
Отговори
# 810
Интересно ми стана, като един мъж не може да те разбере, не е съгласен с начина ти на живот, как е възможно да те обича? Вече за секс е ясно, там не коментираме.

Собственически те обича, не че и като те разбира пак не е тъй, ама поведенчески е друг 😀

# 811
  • Варна
Лъвица, не беше особено привлекателен. Стараеше се да е сериозен. И аз бих го приела за  неуравновесен.
А факта, че някои жени вярват сляпо на всяка лъжа, внимание или сценарий е тъжен. Doro, даваш ли информация с лични данни на всеки слънчасал от улицата? Някои моми му дадоха телефони и fb, с уточнения за първа среща. Определено са отчаяни, не авантюристки.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 20:36 от Viviana91

# 812
Виви, или просто тъпи. Отчаян може да е всеки, самотен също, но тъпотата си има определено поведение. Рядко надскача себе си. ДА не казвам никога.

# 813
  • Варна
Бази, да глупави. Но две жени показаха изключителна жажда за внимание. Дори се наложи да се намеси екипа.😉

# 814
  • София
Съчувствам на жените, ужасно е да са толкова отчаяни.

# 815
  • Paris, France
Наскоро се запознах служебно с един мъж, как да го кажа, дебел и грозен. Оказа се 10 години по-млад от мен. Направо се слисах, като чух годините. Е, това момче се опита да флиртува (ама видя, че нямам интерес). Това можех да ви го разкажа като: "Защото съм невероятна, един 30-годишен флиртуваше с мен!", но реших да ви съобщя подробностите. Smiling Imp Те винаги са от значение. Wink

Случката не бих я броила за опит за свалка от млад. След като изглежда по-стар, по-дебел и по-грозен от самата тебе си е старчок и баста.

Аз същата случка бих я разказала като "Безполов шопар с ниска хигиена тръгна да ми досажда. Бях принудена да контактувам с него служебно."

# 816
  • София
Те, тези не се броят вярно за свалка.
Всеки пуснал лига или натиснал клаксон е потенциален натиреник.

# 817
Въпросът винаги се поставя така - по-млад значи е супер, по-стар - ше умре напред. Тва е, и не виждам какво дебатирате.

# 818
  • София
Може или не може Laughing

# 819
Въпросът винаги се поставя така - по-млад значи е супер, по-стар - ше умре напред. Тва е, и не виждам какво дебатирате.
Тей е, да. И понеже жените сме с по-дълга продължителност на живота, затова предпочитам да зема преде. Барем сме по-дълго заедно. Стратегии. Laughing

# 820
Аз досега винаги съм избирала по-дърти поне една година. Само за кратко съм имала връзка с един три години по-малък от мен и беше катастрофално, по-лошо не мога да си представя. Но да кажем, че това зависи от човека, а не от годините. Като цяло мисля, че на по-млад мъж от мен не бих дала шанс, по-скоро ще избягам. То не стига, че съм по-висока от мъжете, по-богата от тях, по-образована ама и по-дърта вече ще ми дойде в повече. Може ли той в нещо положително да е повече от мен, плс.

# 821
  • София
Може, ама баш на теб няма да ти се падне.

# 822
По-млад мъж е доста обширно понятие. Аз тези с 4-5г под мен, ги считам за набори.. 10г примерно по-млад е млад и да, възможно е.. да е емоционално зрял и да възникне любов и семейство ( имам пример)
Но 15-20г- вече стигаме до различни поколения..Каква зрялост и опит за нещо повече от секс и фетиши.

# 823
Аз съм силно впечатлена как се натъртва, че е важен човека (и любовта, и любовта), но и - друго си е с по-млад. Бих си признала, че лекувам обременелост (моя думичка) и страх от дъртостта, но не ме вълнува младежта.

# 824
Ми тя, любовта просто ти се случва, не пита преди това за ЕГН- то. Пост фактум е.
Привлечен си от даден човек, имате приказка,тръпка помежду ви, и се влюбваш,  а това че е 20 или 10 години по- млад, не пита.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 18:45 от happy doc

Общи условия

Активация на акаунт