Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 35 104
  • 904
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Критерият за млад е наборките да ти завиждат. Колкото по-млад, толкова по-люта завист. При жените завистта е комплимент.

# 826
  • София
Аз съм силно впечатлена как се натъртва, че е важен човека (и любовта, и любовта), но и - друго си е с по-млад. Бих си признала, че лекувам обременелост (моя думичка) и страх от дъртостта, но не ме вълнува младежта.

Ми сори, колкото и да ме кефи човекът, като е на възрастта на дядо ми, любов няма как да има. Приятелство, менторство, може би. Любовта за мен включва неща, пряко зависими от физиката и нейното харесване от мен. За това и са ми странни хора, които казват, че важен бил твоят човек, не в какво тяло идва... че той може и в женско тяло да дойде, тогава какво ще го правиш Joy

# 827
  • София
А, просто някои не живеят за чуждата завист, а за лично удоволствие Wink
Ма, то обществен дан гледам трябва да се плаща. Колко е?

# 828
Колко па да не ви върви хумора на някои. Ич.

# 829
Ужас, за моите никоя не завижда. Дърти са, сигурно не съм жена. Flushed
Как ли пък няма да се хвана с някой на 20, за да ми завидят Пенка и Гинка...

# 830
Критерият за млад е наборките да ти завиждат. Колкото по-млад, толкова по-люта завист. При жените завистта е комплимент.
Хората изживяват емоциите си за лично удоволствие, а не за данък обществено мнение.
Както и жените.

# 831
  • София
Ако е за моето твърдение - не е комплимент, описвам това, което много често се случва сред жените. Завистта за мъж е може би най-първичното при жените, най-женското. Знам ли, може да е свързано с приматските ни корени, когато женските е трябвало да се конкурират за алфата, за да могат те и децата им да имат висок статус в групата. Лошото е, че младоците са назад в йерархията на мъжките и на групата и трябва да дебнат, за да ... и то много бълзо за действат, че ще си изядат боя, ако алфата ги хване.

# 832
  • София
Лошото е, че младоците са назад в йерархията на мъжките и на групата и трябва да дебнат, за да ... и то много бълзо за действат, че ще си изядат боя, ако алфата ги хване.

Е щом са назад в йерархията, как ще предизвикат завист сред другите от стадото? Не трябва ли боят за престиж да е за дъртия пръч тогава Joy

# 833
  • София
Приятелките ми са голям миш- маш от възрасти и социално положение, житейски етапи и положения - вдовици, любовници, разведени, повторно разведени, двойни любовници, омъжени.
Никога, абсолютно никога мъж не е бил повод за завист, а само за радост или за псувни Laughing

Жените не ни вълнува Пена с кой си го слага, а как се чувства Пена от факта.

# 834
Хората изживяват емоциите си за лично удоволствие, а не за данък обществено мнение.
Както и жените.
А някои хора нямат какво да изживеят, освен собствените си фрустрации.

# 835
Вие пък завист, аз като гледам другите мъже какви са, си плюя в пазвата, че моят е по-добър. Завист за мъж досега не съм изпитвала. За състоятелен баща, за грижовен брат да, но за мъж-не. Ама моите приятелки си казват истината, не лъжат.

# 836
  • София
Лошото е, че младоците са назад в йерархията на мъжките и на групата и трябва да дебнат, за да ... и то много бълзо за действат, че ще си изядат боя, ако алфата ги хване.

Е щом са назад в йерархията, как ще предизвикат завист сред другите от стадото? Не трябва ли боят за престиж да е за дъртия пръч тогава Joy

Това за мъжките от нисък ранг го споменах странично. Важното беше, че женските се конкурират за алфата, защото от родените маймунчета зависи техният ранг в групата. А мъжките си имат своя игра - младоците трябва да натрупат опит в играта на прецакване на алфата и да направят всичко, за да се размножат под носа му. Не че женските са дали клетва за вярност. Wink

# 837
  • София
Добре, че Дарвин сме го еволюирали Stuck Out Tongue Winking Eye

# 838
Когато приятелка ми сподели, че е определила мъж ми като видимо по-млад, макар възрастово по-дрът от младия ѝ, нарочно тъй подбран любовник, какво да мисля? Да се радвам, че се вълнува как се чувствам от факта? От кой факт?

# 839
  • София
Постът ти ме подсети за един стар виц, в който двама съпрузи отиват на ресторант. На съседната маса виждат техен семеен приятел с една млада жена. Съпругата гледа, гледа с интерес и после самодоволно казва на мъжа си "а пък, нашата любовница е по-хубава" .Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт