Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 35 082
  • 904
  •   1
Отговори
# 855
Женската алфа си остава алфа и с годините. Има пари, апартамент, осигурена е, може и котки да завъди според вкуса. Но рядко ѝ пука за мъже.

# 856
В животински групи, в които има доминантен мъжки и/или женска:
1. Всички мъжки се предлагат на тепсия
Ама при хората е различно и колкото и да е Алфа една жена, винаги има мъже, които не я считат за такава и животинското привличане не им действа.

Тоест, няма проблем да си намеря красив, но тъп мъж, децата ни гарантирано ще са умни и красиви?
Е да, за майката ще са си гарантирано умни и красиви  Satisfied

# 857
Колко пъти да повторя – женската алфа не се интересува от мъже. Те се интересуват от нея. Без значение годините. Да слагам снимки на бабите си или предпочитате мои.

# 858
  • София
Женската алфа си остава алфа и с годините. Има пари, апартамент, осигурена е, може и котки да завъди според вкуса. Но рядко ѝ пука за мъже.

Еее, изгорях на последното Joy

Босилке, давай снимките де,  стига само обещания Joy

# 859
Нищо особено не съм. Просто си ползвам главата.

# 860
Босилка е алфа, виждала съм я, щом си има апартамент и пари, нищо не и трябва. Аз себе си също считам за алфа, въпреки, че аз съм влюбчива. Тоест все ще дам шанс, колкото и да съм си самодостатъчна.

# 861
  • София
Последно?

Май не си съвсем сигурна какво искаш, Кристина.

# 862
Алфа, алфа, ама взема че аресам някой и май тогава вече не съм алфа. Така излиза.

# 863
Иска, ама не й стиска.

# 864
  • София
Алфа не те прави апартамент и кеш, така се раждаш.
Иначе, няма лошо да си харесаш Blush

# 865
Според мен жена, която разчита на мъж финансово, емоционално или има някакъв друг тип зависимост от друго човешко същество няма как да е 100% алфа. Да се родиш алфа, могат само богаташите, пък и те понякога се влюбват, даже и в охраната си. Справка: принцесите в Монако. Така, че и те не са алфа.

# 866
алфата не е алфа, защото е родена в дворец. справка - принц Хари и кака Мегън

# 867
  • София
Ма ти щото си стипца и си броиш парите, аз например ги ползвам по предназначение.
Финансов инструмент, толкоз.

Други са ми интересите.

# 868
Да си Алфа няма нищо общо с парите, Кристина.
Някои са родени лидери и победители, други не.

# 869
  • Варна
Криси уж си алфа, но на опашката. Споделяш, че приятелките ти живеят, рискуват с любовници и т. н. Ти се съобразяваш с прекалено много хора и условности.
Тези алфа и бета определения не са много удачни за хора. Не всички характери спадат към точна категория. Но докато едни мечтаят и преценяват, други се хвърлят смело в живота.

Общи условия

Активация на акаунт