Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 35 867
  • 904
  •   1
Отговори
# 30
Един мъж ако е незрял на 30, ще е незрял и на 50. И аз като бях на 20 си падах по батковци, а сега същите ми се виждат като позахабени и пълни с багаж, с който непременно искат да те натоварят. По-младите мъже са свежарки Grin

# 31
Под 40 съм не влизам в таргета на въпроса, но какво лошо има в младото, стига да е законно Grin Wink

# 32
Имах колеги, оплетени като патета в кълчища в любовна авантюра. Той - 20 годишен младеж с вид на 15-год. дете, момата - 42-годишна омъжена сръбкиня, с доста похабена външност. Проблемите на дечко бяха, че нашенките не му обръщаха никакво внимание, както и ниско самочувствие, а нейният - скучен живот и липса на ухажори, което явно доста я изнервяше. В началото афишираха връзката си с гордост, но когато видяха, че това не се прие от колектива с аплодисменти, започнаха да го играят като наранени, неразбрани и несправедливо осъдени.. Беше грозна история. Но и имаше поуки в нея. Надявам се никога повече да ставам свидетел на нещо подобно. 🤭

# 33
Търси то, момчето. Внимание. Laughing
Да го дундурка някоя.
Не ми звучи като да чете Пруст и да знае кой е Милан Кундера.

# 34
Сексуална връзка с много по-млад е като да отидеш с дете на баня, накрая винаги се налага да обясняваш защо сапуна не трябва да се яде. А сериозна връзка с такава разлика не води до никъде, защото на жените на 40+ обикновено не им трябва още едно дете за отглеждане. Затова повечето се въздържат от по-реални заигравки.

# 35
Под 40 съм,ама ще си кажа и аз.
Като бях на 27 имах връзка с един на 20,да по-голям изглеждаше,работеше и вадеше кинти,не беше на мама и тате на гърба.Уж беше само секс,тоя като се влюби,като се почнаха едни букети,плюшени сърца,сцени на ревност,истерии.Оле мерси!Таквоз чудо никога повече,исках развлечение влязох в егати филма.

# 36
Мне, мерси.  Да съм кака, учителка и мама не искам. Искам да съм жена, много жена, каквато съм. Говорм теоритично, де.
Един по-млад мъж какво ще ми даде, освен стегнато тяло?! Няма какво, съжалявам, ако звуча сякаш ги подценявам, но изобщо не ме привлича тази мисъл. Аз не обичам позицията на жената-мъж във всяко едно отношение,  може би защото често ми се налага да я играя тази роля.

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 17:59 от unabella

# 37
Ами не знам с какво ще ти помогнат мненията, ако все пак темата не е единствено с цел любопитство. Това е така, защото тук няма правилно и грешно, няма и някакви морални фактори и всичко е до лични предпочитания. Няма нищо ненормално когато говорим за сексуална връзка, а дори и за сериозна, защото това са си лични избори все пак.

За някои жени, това дори е фетиш да правят секс с някой много по млад от тях мъж, подобно на Мария Илиева, Десислава чалгарката. Други жени пък ще търсят по-млад партньор единствено с мисълта, че те са и по потентни. Има и едни заблуди при някои, които не гледат индивидуално, а слагат всички по общ знаменател.

Примерно, че ако е млад мъж те автоматично го слагат в графата слаб любовник, а ако е на възраст това гарантирано значи добър. Но не казвам, че всички жени мислят така, казах че има и такива. 
Жените няма от какво да се притесняват да имат сексуална връзка с по-млад мъж, стига да не е "прокуроско".

Лошо няма в секс с по-млад и потентен мъж, лошо е когато няма секс, а жена има нужда !!!

P.S. Сега чак видях, че автора е мъж, изпуснах една буква от написаното и мислих, че въпроса е зададен от жена. Слагайте си "пола" мъж/жена под аватара, че става и грешки нявгаш. Макар и твоя ник да е мъжки, но не обърнах внимание. 

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 18:22 от Stallion001

# 38
Скрит текст:
Ами не знам с какво ще ти помогнат мненията, ако все пак темата не е единствено с цел любопитство. Това е така, защото тук няма правилно и грешно, няма и някакви морални фактори и всичко е до лични предпочитания. Няма нищо ненормално когато говорим за сексуална връзка, а дори и за сериозна, защото това са си лични избори все пак.

За някои жени, това дори е фетиш да правят секс с някой много по млад от тях мъж, подобно на Мария Илиева, Десислава чалгарката. Други жени пък ще търсят по-млад партньор единствено с мисълта, че те са и по потентни. Има и едни заблуди при някои, които не гледат индивидуално, а слагат всички по общ знаменател.

Примерно, че ако е млад мъж те автоматично го слагат в графата слаб любовник, а ако е на възраст това гарантирано значи добър. Но не казвам, че всички жени мислят така, казах че има и такива. 
Жените няма от какво да се притесняват да имат сексуална връзка с по-млад мъж, стига да не е "прокуроско".

Лошо няма в секс с по-млад и потентен мъж, лошо е когато няма секс, а жена има нужда !!!

P.S. Сега чак видях, че автора е мъж, изпуснах една буква от написаното и мислих, че въпроса е зададен от жена. Слагайте си "пола" мъж/жена под аватара, че става и грешки нявгаш. Макар и твоя ник да е мъжки, но не обърнах внимание. 

Е, добре, прав си, че не трябва да се гледа под общ знаменател. Нооо максимум 2-3 г. по-млад, просто не мога да си представя още по-млад, който ще възприема като мъж, а не като някакво момченце, което ще ме кара да се чувствам по-стара, отколкото съм. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 39
Мне, мерси.  Да съм кака, учителка и мама не искам. Искам да съм жена, много жена, каквато съм. Говорм теоритично, де.
Един по-млад мъж какво ще ми даде, освен стегнато тяло?! Няма какво, съжалявам, ако звуча сякаш ги подценявам, но изобщо не ме привлича тази мисъл. Аз не обичам позицията на жената-мъж във всяко едно отношение,  може би защото често ми се налага да я играя тази роля.
Ама то си зависи. Ако жената си няма връзка, а младежът иска да... хмхм... Няма лошо в стегнатото тяло. Simple Smile И е ясно, че няма да се вземат и верни до гроб, но забавлението не е за подценяване.
Имаше една книга на Тенеси Уилямс "Римската пролет на мисис Стоун" на тази тема. Та даже и "Свидетелят на обвинението", макар че там беше извратена идеята.

# 40
Аз съм на 35 години и съм имала сексуална връзка с 20 годишни момчета, на мен  лично ми харесва и одобрявам.Не мисля, че е особено извратено, при положение, че и двете страни го желаят

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 18:46 от Nelina1984

# 41
Скрит текст:
Скрит текст:

Е, добре, прав си, че не трябва да се гледа под общ знаменател. Нооо максимум 2-3 г. по-млад, просто не мога да си представя още по-млад, който ще възприема като мъж, а не като някакво момченце, което ще ме кара да се чувствам по-стара, отколкото съм. Stuck Out Tongue Closed Eyes
[/spoiler] И в твоя избор няма нищо ненормално, но същото важи и за другите и като Никол Шенцингер и т.н. Казвам го това, защото често хората на тях като им харесва дадено нещо, а друго не им харесва и тя смятам, че останалите на които пък им харесва/допада това което на тях не и те смятат тези хора за куку и ненормални.

В секса няма стар и млад има можещ и не можещ !

# 42
  • София
Най- неможещите най- искат!

# 43
Един морски капитан беше казал в разговор, че няма стара жена и стара риба. Моряците знаят! Wink

# 44
  • София
Аз против нямам, ако разликата е до 7-8 години, повече за мен не е ок. За протокола на 42 съм, да била съм с по малък, не съм имала проблеми, връзката ни бе  година, разделихме се нормално.. 
 Брат ми е на 45, снаха ми е на 53 заедно са си вече 15 години и са си супер. Така , че вкусове всякакви на този свят.

Общи условия

Активация на акаунт