Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 36 709
  • 904
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Три години, Братане! Мигване във вечността.

# 151
  • Sofia
А се раждаш или умираш в рамките на само един ден...

Sorry, invalid point.

# 152
Хич не ме интересува как ме възприемат по-младите, аз лелка не съм в моите очи. Joy
Те да си гледат там да не се похабят преди 40-те, че с всяко поколение все по-трудно се получава това.

Тъй, тъй. Чудесно би било да имаме контрол над това, как ни възприемат другите. Имам две приятелки с плюс и минус 10 години разлика. Едната ми вика маме, другата - лелче 🙂
Не се виждам да подскачам кат див петел - ти на кого ше викаш лелче, бе😀

# 153
А се раждаш или умираш в рамките на само един ден...

Sorry, invalid point.

Пак ли се изявяваш като последна инстанция Simple Smile
Аз пък ти казвам, че три години могат да променят коренно човек.
Не ти ли се е случвало да срещаш някой в неподходящ момент от живота ви и да искаш това да се е случило няколко години по-късно или по-рано?

# 154
Ms.Gorgeous друго се опита да ти намекне деликатно, споменавайки точно цифрата 13, ама ти не загря – според Българския наказателен кодекс, сексът с лица на или над 14-годишна възраст не е незаконно деяние, дори и другият замесен да е над 18 г.
Та, за никакви прокурори не може да иде реч. Успокой топката малко, не си у Щатско.
Могат да уволнят даскалицата дисциплинарно, но не и да я съдят.

Предположих, че това има предвид, ама все пак не го знаех. Значи от утре почвам да зарибявам 14 годишните по форумите Simple Smile

То и на 36 някой може и на чичак да го докарва визуално, да няма кой да го погледне, нито да се интересува на колко години е.

Хайде да не захапваме и темата кой как изглежда, че ще има още повече бъзнати. Само да поясна, казвал съм го и преди, работата ми е такава, че ме държи във форма. Много от мъжета около моята възраст биха ми завидяли честно казано. Натоварването ми реално се равнявана на няколко часа във фитнеса, всеки ден. Но спирам до тук, както казах нека не коментираме кой как изглежда.

Иначе да, наистина има някои на 36 изглеждат тотално зле. Шкембета, плешиви, отпуснати, пълен леш. Но са по-скоро изключение. Все още.

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 22:13 от rf22

# 155
  • Sofia
Не ти ли се е случвало да срещаш някой в неподходящ момент от живота ви и да искаш това да се е случило няколко години по-късно или по-рано?
На мен лично не ми се е случвало. Ама това няма и много общо с разисквания казус.
По другото – естествено, че можеш да се развиеш (във всеки смисъл на думата) за 3 г., въпросът е, че няма да е нещо кардинално. Оформянето на интелектуалните способности, емоционалния потенциал, адаптивността и възприемчивостта, е процес, който стартира буквално от моментът, в който си роден. Да не говорим, че повечето хора са посредствени и, така или иначе, не са способни да акумулират кой знае какъв ресурс за разумно кратко време. Отнема им цели години да отметнат относително елементарни житейски задачи. Три лазарника, като самостоятелен времеви отрязък, са си едно нищо. Но ти, щом смяташ, че са определящи, това е твое право. Излишно е да те питаме ти какво постигна, не за 3, а за 30. Simple Smile

Значи от утре почвам да зарибявам 14 годишните по форумите Simple Smile
А, почвай. Само гледай да не те набарат папашките им. Head Band

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 22:34 от Blаck Cat

# 156
На мен лично не ми се е случвало. Ама това няма и много общо с разисквания казус.
По другото – естествено, че можеш да се развиеш (във всеки смисъл на думата) за 3 г., въпросът е, че няма да е нещо кардинално. Оформянето на интелектуалните способности, емоционалния потенциал, адаптивността и възприемчивостта

Горе ти написах вече.

интелектуалните способности - можеш да усвоиш една професия
емоционалния потенциал - да преживееш един брак
адаптивността - да се адаптираш в нова страна, да се установиш в нов бизнес или работа
възприемчивостта - да научиш чужд език на високо ниво или да постигнеш спортната форма на живота си

Кардинално могат да се променят възгледи, воля, цел в живота, дори за много по-малко време. При някакво нещастие и обрат в живота, след три години няма да те познаят и най-близките ти. Животи се променят за минути, какво остава за 3 години.

# 157
  • Sofia
bratan-е, с радио не ми се спори. Разбирам, че ти си самороден уникат, но позволи на нас, простосмъртните, да не се възгордяваме толкова.

И недей редактира просташките си приказки, знаем си те, няма защо да се криеш от нас. Simple Smile

# 158
Зависи колко е разликата и каква е връзката. Аз лично не се интересувам от отношения на сексуална основа и не бих имала връзка с мъж, по-малък от мен с повече от 5-6 години. Иначе с едно изключение (и то точно това беше дългогодишната ми връзка), все съм била с по-малки от мен с година-две-три. Усеща се разликата и така дори - като децата са, не може да се разчита на тях, все трябва да го учиш на нещо, ядосаш му се няколко пъти и писва накрая. А за 50-годишната, която щяла да бъде като майка и мъж до 20-30-годишния - това може да го допусне само някоя комплексирана жена, която сама си вярва, че не заслужава нещо по-добро от откровен използвач. Какво като е на 50, човекът си е човек на всякаква възраст, а и с годините идват опит, познания, надграждане, не всичко е само гладка кожа. Мъжете по мои наблюдения по-бързо остаряват физически, е, какво, да ги върне ли някоя жена заради това?

# 159
Въпроса е предимно за жени над 40г. Представяте ли си сексуална връзка с значително по-млад мъж? Имал съм такива връзки но като цяло малко жени са отворени към това.
Хубаво се изписахте, но освен заглавите е добре да четете и публикацията и да помислите, този човек за какви връзки всъщност пита, защото разликата между един тип връзка и друг е огромна.

Повечето от вас си го подкараха, на сериозни връзки със съжителство и т.н.
Когато говорим за сексуална връзка със срещи само за секс (с някои изключения) не е толкова важно колко му е багажа в главата на мъжа, а какво има в гащите и как го ползва (ако не съм прав поправете ме, но с аргументи). Тези сексуални връзки включват и обвързани жени при които, техният партньор е "сдал багажа" и те са си хванали някоя млад любовник.

Когато говорим за такива връзки, в които по възрастната жена няма да излиза с мъжа/момчето по кафета да ги виждат хората, отпадат фактори като притеснения и стереотипи. Автора обаче много некоректно е задал темата, без да конкретизира и много хора може да не са разбрали какви връзки визира. В коментарите също няма уточнение, дали ако е тайна връзка със срещи само за секс, дали жената ще има различно мнение  в сравнение ако е връзка със съжителство и публичност.

Щото и аз бих "ударил" на младини някоя сочен милф, но едва ли ще ми е комфортно да излизам с нея и близките ми да знаят. Предполагам същото важи и в обратните случаи. Да може не всички да сте визирали такива връзки със съжителство или публични, но видях доста такива мнения. Със сигурност има и зависимости спрямо възрастта. Една 30 годишна жена, едва ли ще има сексуални влечения към 20 годишно момче, но една 50 годишна жена много би се зарадвала на някой 30-35 годишен с хубаво стегнато тяло.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 02:00 от Stallion001

# 160
То пък ако е само за секс, че и тайно, голямата връзка.
И какво толкова притеснително има кой какво ще каже?
Който ти мисли доброто ще е на твоя страна така или иначе. Някога в такива връзки не само не се криех, бях много горд дори. И с всички съм ги запознавал.

# 161
  • Бургас
Зависи колко е разликата и каква е връзката. Аз лично не се интересувам от отношения на сексуална основа и не бих имала връзка с мъж, по-малък от мен с повече от 5-6 години. Иначе с едно изключение (и то точно това беше дългогодишната ми връзка), все съм била с по-малки от мен с година-две-три. Усеща се разликата и така дори - като децата са, не може да се разчита на тях, все трябва да го учиш на нещо, ядосаш му се няколко пъти и писва накрая. А за 50-годишната, която щяла да бъде като майка и мъж до 20-30-годишния - това може да го допусне само някоя комплексирана жена, която сама си вярва, че не заслужава нещо по-добро от откровен използвач. Какво като е на 50, човекът си е човек на всякаква възраст, а и с годините идват опит, познания, надграждане, не всичко е само гладка кожа. Мъжете по мои наблюдения по-бързо остаряват физически, е, какво, да ги върне ли някоя жена заради това?

Не е едно и също.50 годишен, че и по стар мъж може да създава поколение и семейство, най-вероятно има установено финансово положение, затова е достатъчно привлекателен за младите жени, за някои дори повече от връстник.
Обратният случай обаче се случва по съвсем други причини.

Съгласна съм, че само жена със самочувствие и увереност в себе си ще се чувства добре да толкова млад мъж и няма да и пука как изглежда от страни.Тя може и да се гордее със себе си, но за мъжа не съм сигурна.

# 162
Не мога да се сетя коя беше потребителката и контекстът, но щях да почина от смях, та и аз сега :" Сталионе, нямам нерви да те доизчитам". JoySmileMask

Галчудо, добър пост. Hands Plus1
Но няма как да приема за "нормално" за дълготрайна връзка 22-30 годишна с 50-55 годишен чичо, че и нагоре. С предизвестен край и нагласи са подобни отношения. 98% такива момиченца е ясно какво търсят и искат, както и повечето, като цяло. В допълнение, ярето има или "daddy issues" на 100%, или търси спонсор, от който да роди, да го играе "във  връзка и семейна" няколко години, или колкото "издържи", или докато чичото-дядо не я смени, след което да го напусне, надявайки се да се е подсигурила вече.
Да търсят, всеки да си живее, както разбира. Simple Smile Hands V

desenchantee, ако няма секс, и то удовлетворяващ либидо, нагон и честота, жена не ми трябва, за какво ми е?
От дондуркане нямам нужда. Семе "впръсквам", само когато се решим за взаимно дете след идеално опознаване, чисти отношения и много любов. Сексът е фундамент в отношенията мъж-жена в полово-активна възраст. Ти си асексуална явно, търсиш си такъв.
1-3 г. не е разлика, без значение страната на монетата, хайде по-сериозно. Жена на 34 и мъж на 31, примерно.
Такава комбинация би работила - жената все още достатъчно млада за дете, мъжът все още потенциално си е жребец, ако е здрав, а избранницата му е навлезнала в най-женствените си години.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 09:47 от FragranceFanatic

# 163
Всеки нещо търси и намира във връзките си, и не виждам какво ги бърка това останалите, та постоянно са с калкулатора в ръцете.

# 164
Е, ако една жена приема да я крият или сама се срамува от мъжа до себе си - за какво изобщо имат отношения? Без значение от години и всичко останало.. Общувала съм с мъж, който се изживява като жиголо, живее с по-възрастна жена и зад гърба ѝ май се оглеждаше за друга, която пак да го приюти някъде и да си го отглежда. Разбира се, всичко беше облечено в красиви думички за наивници, но истината си истина.
Не разбирам и приемам за себе си отношения само за секс, затова и разсъждавам по такъв начин. На мен не ми се получава, ако нямам чувства към мъжа. Бих търсила любов на каквато и възраст да съм. Което не значи, че бих се примирила с лошо отношение, защото не съм на 20 и имало и по-млади жени. Така, както аз съм щедра и грижовна към него, такъв трябва да бъде и мъжът към мен. Отрязвала съм използвачи.
Да, разбира се, че сексът е много важен в една връзка. Това никой не го е отричал.

Общи условия

Активация на акаунт