Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 36 080
  • 904
  •   1
Отговори
# 360
Е, как причината е в разликата, пък ти гледаш към (малко) по-възрастни?
Колко е прагът за успешните връзки?
Не зная колко е прага, честно казано не ме и вълнува.
За мен е ок мъжът да е с 3-5 години по-голям.

# 361
За мен е ок мъжът да е с 3-5 години по-голям.
Wink
Включваш разликата в емоционалното развитие ли?
Около мен пък имам примери жената по-голяма с 3-5 г. Но са се "взели" в по-зряла възраст 34-39.
Една от двойките чака дете. Мацката ще ражда трето на 41 г. Сега е в петия месец.
Как се е навила не знам. Явно, за да задържи възлюбения. Допреди 2 г. беше категорична, че повече няма да ражда. Тежичко ще й е, и си го знае.

P.S. Отдавна не съм те засичал. Не че и аз пиша и влизам кой знае колко.
Но гледам безобразна скука е вече в целия форум.

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 21:18 от FragranceFanatic

# 362
Ето, че знаеш Simple Smile Гледай ко нещо - 4 години повече се оказват убиец на връзки. Simple Smile

# 363
  • Варна
Ако ражда, само за да го задържи, не е връзка. Възрастта не е гаранция за зрели решения и емоции. Важно е да имат общи  нагласи.

# 364
Само с детето едва ли ще го задържи. Трябват си и други неща.
За протокола - аз съм с една годива по-голяма и да ви кажа пак ми беше странно в началото. Ама, то е сигурно, защото робувам на клишета.

# 365
  • Агент под прикритие
Wink
Включваш разликата в емоционалното развитие ли?
Около мен пък имам примери жената по-голяма с 3-5 г. Но са се "взели" в по-зряла възраст 34-39.
Една от двойките чака дете. Мацката ще ражда трето на 41 г. Сега е в петия месец.
Как се е навила не знам. Явно, за да задържи възлюбения. Допреди 2 г. беше категорична, че повече няма да ражда. Тежичко ще й е, и си го знае.

P.S. Отдавна не съм те засичал. Не че и аз пиша и влизам кой знае колко.
Но гледам безобразна скука е вече в целия форум.
Какво значи "как се е навила"? Напълно естествено е мъжът да иска дете, особено когато в контекста на темата е и по-млад, само дето тя ако не иска (по една или друга причина), може просто да му каже, пък той да си преценя оттам нататък кое му е по-важно.
Ако причината наистина е самото "задържане", това няма да завърши особено добре.

# 366
Ако сме на една вълна мъж 1,2,3 години по-малък може и да става, но просто възрастта си е фактор.
На мен най-големият проблем би ми бил, аз да съм по-сбръчкана от него и възрастовата разлика да ни личи.
Сега аз залагам много на външността и това ще ме подтиска.

# 367
Нито в пряк, нито в преносен смисъл не съм по агнешкото. До една година разлика ги приемам като връстници. Оттам нататък (по-млади) въобще нямам интерес.
Да се възхищавам на някой атлетичен младеж на 25 г. не може да ми се случи, тъй като в моето съзнание попада в графата „деца”. И на 35 г. да е, все тая. Joy Под 40 г. всичко ми се вижда младежи, не мъже.

# 368
Сега и деца се намесиха. Не говорихме ли основно за неангажиращи връзки? Защото на 40 г. да раждам дете на 20 г. мъж е, те това вече няма да го преживея. Сериозно!

# 369
  • Агент под прикритие
Сега и деца се намесиха. Не говорихме ли основно за неангажиращи връзки? Защото на 40 г. да раждам дете на 20 г. мъж е, те това вече няма да го преживея. Сериозно!
Чакай сега, неангажиращи за кого? Защото ако сложим ситуацията жена с предишен брак и дете от него, и по-млад мъж, който има вероятност да иска дете, неангажиращо би било за кой от двамата, особено ако жената не иска повече деца, тъй като вече си има? Въпросът е риторичен, естествено. Simple Smile

# 370
Независимо дали имам предишен брак и деца не бих родила на 40 г. дете от 20 г., 25 г., та дори и 30 г. мъж. От там нататък бих се замислила. И, не, не защото съм стара. Предстои да родя над тази възраст дори, ама не от 20 г. мъж.

# 371
Аз ако нямах деца, бих родила от кой да е, само и само да имам дете. На тази възраст вече е трудно забременяването и от по-млад би имало по-голям шанс за здраво потомство.

# 372
Ама той стресът е като дух от бутилка. Всички си мислят - егати фантасмагорията, докато не им вземе здравенцето буквално.
Пожелавам на повече хора в млада възраст таквоз пенсионерско мислене и най-вече самоконтрол, остави Фанатик ли кой е авторът. Така е Simple Smile

# 373
Е, то, тук навлизаме вече в друга тема. Ако искаш дете на всяка цена, може и от непознат донор. Тогава със сигурност ще бъде млад.

# 374
  • sf
Аз на 40 се чувствам на 25. Ако ми е добре с някой , дори да е на 20, не усещам разликата . Но не позволявам връзката да мине над ниво секс. Преди 5 години имах две годишна връзка с 11г по-малък от мен, беше страхотно, докато той не започна да говори за деца. Разделихме се, трудно го преживях, той се ожени малко след това и сега има дете. Сега връзките ми са само" секс? кога? Чук и чао", никакво емоционално обвързване.

Общи условия

Активация на акаунт