Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 36 080
  • 904
  •   1
Отговори
# 345
Животът се живее СЕГА, гаранция за след години няма. И с 40-годишен да си, може след 5 години да забърше някоя 23-годишна.
Отношенията не се градят само върху външния вид на жената и портфейла на мъжа, когато говорим за истински такива, а не за бурлеска.

jojojo67, в този смисъл споделям мнението ти, но там нещата опират до личностни качества, а не до възраст.

# 346
Фанатик, наясно е с това. Но след дълъг брак и тежък развод, това й дойде като балсам. Нека. Аз й се радвам, защото разцъфна. Красива и оправна жена, ще се намести и тя в някой етап.

# 347
Аз се чудя, кога и как им разбирате точната възраст.

То пък щото е трудно да различа един мъж, дали е по-близо до годините на сина ми или до моите Simple Smile
Пък и обикновено,когато мъж те привлича - мозък и тяло реагират Simple Smile

# 348
В това не се съмнявам. По-важното е да не се минеш с някоя петилетка Wink

# 349
"Минаването",Дренка всеки го разбира различно.Някои като минат 40-45, ползват всеки миг,щото живот не останал. Но живота всеки си го тълкува според усещанията си.

# 350
Моето мнение в темата се припокрива изцяло с това на Горджъс. Нямам проблеми с възрастта, имам проблем с общото между хората и кое си струва да приобщиш, припознаеш като общо. Гледам изключително толерантно на всякакви връзки, стига да носят удовлетворение на самите хора като личности, а не на техните външни признаци и външно влияние.

# 351
  • Агент под прикритие
Аз да поставя един контра - въпрос, става ли? "Как гледат по-младите мъже на връзка с вас?"

# 352
Моят от 13 години гледа добре. Ако загледа иначе, форумът на бг-мама ще разбере, разбира се, първи.

# 353
Така е..Всеки си живее живота както иска.
Но,често чувам към мен репликата "Кога ако не сега.Живей бре,след 5г, ще искаш ама няма"
И още реагирам бурно:) Че аз след 5г,кой знае какво ще искам.
Пък какво по-хубаво от това,да се радваш на избора и изживяванията си.

# 354
Много съм харесвана от по-млади мъже, ама много... парадокс някакъв! Stuck Out Tongue Winking Eye
Отговарям на зададения въпрос.

# 355
  • Sofia
Аз да поставя един контра - въпрос, става ли? "Как гледат по-младите мъже на връзка с вас?"
Явно гледат положително. Щом тези връзки се случват...

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 18:50 от Не се сърди, човече

# 356
Вяско, а по-млади от теб не харесваш ли или всичко, само да е жена? Sunglasses
Би ли останал без деца, ако вземеш значително по-възрастна жена? Или имаш предвид само кратки авантюри с тази лигавеща се... ъъъ, възхитена емотиконка?

# 357
Лори, по този въпрос съвсем съзнателно мога да си позволя мнение от името на голяма група хора. Бил съм от тях, ревнувал съм от други такива и общо взето...знам как е. Линкчето към предишен мой пост е защото и напълно да отсвирим личния ми опит, пак има обективен показател, че съм прав. Може не на всеки да допада, но от това не губи достоверност.

Децата не са универсално продължение на любовта, има и млади двойки без деца по избор. Човек не чекира отметки това ще стане, това не, когато обича някого. Не ми е било фактор изобщо това.
Аз съм бил само в дълги отношения от въпросния тип, така че имам предвид (и) тях. За лигавите авантюри като по-лесни и преходни си се подразбира, че също са вътре.

# 358
Не ми допадат по-младите. Просто не е моето. Очите ми гледат към малко по-възрастни от мен.
Хора всякакви, връзки всякакви..
Пред очите ми в момента се разбива една 13 годишна връзка, с 9 годишна разлика. Причината е именно разликата.
За едното изживяване би ми било ок, но едва ли. За нещо сериозно-изключено.

# 359
Е, как причината е в разликата, пък ти гледаш към (малко) по-възрастни?
Колко е прагът за успешните връзки?

Общи условия

Активация на акаунт