Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 36 086
  • 904
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Представям се в отношения с всеки, който има какво да ми каже, покаже, някой, който ще ме развълнува, ще ми привлече вниманието, ще го задържи, ще ме пожелае и ще знае, как да ме вземе. Без значение от годините.

Не падайте в капаните от отказа, наложен от рамки. Опитайте, развълнувайте се, влюбете се!

# 331
По принцип си права, ама аз за себе си се чудя с какво може да ме впечатли или развълнува някой на 20 г. или на 60 г. и отговор не намирам???
С десет години разлика сега бих си се представила за разлика от времето, когато бях на 30 г. 😉

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 23:45 от Helinor17

# 332
  • София
По принцип си права, ама аз за себе си се чудя с какво може да ме впечатли или развълнува някой на 20 г. или на 60 г. и отговор не намирам???
Дет се вика, да не идва време да го разбереш.

# 333
Представям се в отношения с всеки, който има какво да ми каже, покаже, някой, който ще ме развълнува, ще ми привлече вниманието, ще го задържи, ще ме пожелае и ще знае, как да ме вземе. Без значение от годините.

Не падайте в капаните от отказа, наложен от рамки. Опитайте, развълнувайте се, влюбете се!

Най-накрая някой, който не робува на клишета.

Всеки си има предпочитания за отсрещния пол не само за възраст, но и за външност, и вътрешни качества, но да разглеждаш един мъж или само като секс-играчка, или като банкомат, за мен са крайности и пропускате другите нюанси между черно и бяло.
И младите мъже могат да мислят, чувстват, действат и не става дума само за секс.
Каква сигурност щял да предложи, ама защо някой да е длъжен да предлага сигурност???
Защо трябва да е или секс, или сватба???
Квартири, съквартиранти... На 24-26 г. пак може да си самостоятелен и със собствен апартамент.
Тези, които тепърва се устройват или се "учат", още свалят звезди на тийнейджърките.

# 334
  • София
Ако лежим на тая, какво има на 22, да дойдем на моята - какво очаквам от 22 годишен?! Защо?
Някой, който е изтъркал някакви пътища, знае какво иска и от 20 и от 60 годишен.
Очакванията са коварно нещо.

# 335
Някой мъж на 24 г. ще ми предложи сигурност. Е, те, това не го вярвам.
Друг е въпроса, че има мъже, които и на 50 г. не са в състояние нищо интригуващо да предложат.

# 336
  • София
Ам, аз го вярвам до ден днешен. Обаче,  на 23.
Не така, човекът е човек и на 16 и на 86.

# 337
Аз се чудя, кога и как им разбирате точната възраст.

# 338
  • София
Аз се чудя, кога и как им разбирате точната възраст.
Много сложно. Така, както разбират нашата. С питане до Цариград, нъл знайш?

# 339
Аз лъжа за мойта. Не са ми искали документ за самоличност.

# 340
Един от "кандидатите" на дъщеря ми, 20 годишен, изплаща ипотека на собствен малък апартамент и е съдружник във фирма за дограми. Познавам го от 3-4 години вече, не е само до материални стойности, момчето има идея за нещата от живота.  Ми сещам се за  30-40 годишни, дето живеят с мама или делят наем с приятели и разчитат на заплата. Май не е само до години.

# 341
Мъжът или е Мъж или не е, възрастта няма нищо общо
Мухльовци, хрантутници, мързеливи и прочее ги има във всяка възраст.
Мога да кажа същото и за жените Simple Smile Качествата на отделния индивид са важни. Мироглед, ценностна система, общи интереси това са едни от  предпоставките за една успешна връзка и това се случва най-често при хора близки по възраст. Има и изключения от статуквото, винаги има.

# 342

Най-накрая някой, който не робува на клишета.

Всеки си има предпочитания за отсрещния пол не само за възраст, но и за външност, и вътрешни качества, но да разглеждаш един мъж или само като секс-играчка, или като банкомат, за мен са крайности и пропускате другите нюанси между черно и бяло.
И младите мъже могат да мислят, чувстват, действат и не става дума само за секс.
Каква сигурност щял да предложи, ама защо някой да е длъжен да предлага сигурност???
Защо трябва да е или секс, или сватба???
Квартири, съквартиранти... На 24-26 г. пак може да си самостоятелен и със собствен апартамент.
Тези, които тепърва се устройват или се "учат", още свалят звезди на тийнейджърките.
Сигурност не е само ''материално'' понятие.Аз например влагам смисъла да може да разчиташ ,да му вярваш и такива ми ти неща

# 343
Имам познара дето от 2 г ходи с 19 г по-млад мъж. И той е супер читав - с хубава професия, добри пари вади, купи си вече апартамент и тн. Харесвам ги като двойка - до него тя мърка буквално, а иначе е жена-терминатор.

# 344
Някой мъж на 24 г. ще ми предложи сигурност. Е, те, това не го вярвам.
Друг е въпроса, че има мъже, които и на 50 г. не са в състояние нищо интригуващо да предложат.
Какво е за теб "сигурност"?
Какво "интригуващо" искаш да ти се предлага? Ако приемем, че всеки индивид е набор от личностни и физически качества.
А ти какво предлагаш с готовност на "адекватния"?
Имам познара дето от 2 г ходи с 19 г по-млад мъж. И той е супер читав - с хубава професия, добри пари вади, купи си вече апартамент и тн. Харесвам ги като двойка - до него тя мърка буквално, а иначе е жена-терминатор.
Не съдя никой, всеки да си живее щастието и ежедневието, както иска и го разбира.
Това ли е "читав" - хубава професия (каквато и да е тя, защото за други и в нечии очи, може и да не е "хубава" по много критерии) и да вади пари? Всеки работи и вади.
Ипотеката и апартамента не са критерий, вече всеки - има кола, има някакъв имот, без значение къде, какво.
Други неща гледам аз.
Ще мърка познатата ти ми, иначе ще "изпусне" ярето.
След още някоя година, а не се знае може и месец, малкият ще се поогледа, и ще види апетитните секси наборки със стегната кожа и други неща, и ще почне да му се "мъти" главата.
Последните 2-3 м. имах около мен безобразно млади жени, но не са моето категорично. Освен секс от 19-21 годишна няма какво да искам и търся. Тепърва много неща й предстоят, а аз нерви затова нямам, ако ще мис Вселена да е. То си е казано - разлика 5-10 г. е нормално, хората са различни, и да са горе-долу близко житейски с еднакви желания за отношения, връзка, семейство, деца и т.н.

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 11:29 от FragranceFanatic

Общи условия

Активация на акаунт