Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 36 050
  • 904
  •   1
Отговори
# 405
Един младеж не хлътва по по-голяма жена, защото е разочарован от връстничките. Поне не е водеща причина това, тъй като е логическа, а нещата са несравнимо по-първични. И не подлежат много на описване. Като някаква бегла идея за тия по-дълбоки мотиватори бих споменал по скоро нещо такова:

Вълнението (меко казано) у младия мъж, че жена с много повече житейски авторитет изобщо го допуска до себе си.

Осъзнаването, че от някакво формално до вчера измерение, в което тя е учителка, приятелка на майка ти и т.н,  си  преминал в друг, много по-истински реал, където вече можеш да прекараш пръсти през косата ѝ докато тя те жадува и целува (поне в сънищата ти) ... е катарзис. Изведнъж си надрастнал стереотипи и изкуствени ограничения, в които се мечтае за което трябва, а не което искаш. Стегнато тяло, опъната кожа, бля бля бля добродетели по калъп на мнозинството,  а ти харесваш дефектите на автентичната женственост.

(окей, физическото влечение към развитието на женското тяло след някаква агнешка възраст май трябва да си ти е вградено, него не го надграждаш с времето, просто го откриваш за себе си като част от катарзиса ти)

Доверието. Това, че емоционално улегнала жена се отпуска с теб, че я караш да се чувства момиченце, да се глези като такова -> напук на цялата си опитност се доверява на теб като равен по зрялост. А доверието е страхотен афродизиак.

Пътят от там до влюбването е асфалтиран.

(Като тотално странична вметка, доста е забавно да имаш примерно обща работа с някой чичо, с който няма какво да си кажете, различни поколения, различни мирогледи сте, и да си мислиш как с този е невъзможно да имате нещо общо, но виж с жена му не би било съвсем така.)

После времето минава, но тия тръпки не се изтриват съвсем. Вкусът оформен някога не умира, а кой е тръгнал да минава от Линт на Кума Лиса доброволно. И така.

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 21:40 от vяsko

# 406
Laughing
Въпроса е предимно за жени над 40г. Представяте ли си сексуална връзка с значително по-млад мъж? Имал съм такива връзки но като цяло малко жени са отворени към това.

А, да си дойдем на думата!
Няма какво да си я представям. Имала съм сексуална връзка със значително по-млад мъж и я оценявам 5/10.
За сравнение : Връзка с жена - 7/10 и с партньор около моята възраст - 8/10. Проблемът при младите е, че бързо палят моторетката и бързо свършват. Всяка жена има нужда от любовна игра. По-възрастните съответно от по-дълга такава. И от продължителен ненакъсан акт. Сексът не е фитнес все пак. Simple Smile
Нещата се случват не само физически, но и психически. Всичко е закодирано в главата.
15-20 години са прекалено. Поне аз така смятам. Не зная, какво би движило по-младия освен финансов стимул.
10 години е оптимална разлика, според мен, за да е хубаво и на двамата, без да се чувствува единият използван.
Аз например съм много лош клиент, когато плащам за нещо. Намирам постоянно кусури и правя рекламации, така че отстоявам твърдото правило: Не плащам никога за секс.
Няма ли химия между двама, няма как да се получи и в леглото.

Между другото 30 години са много добра възраст за правене на бебета. Забележката ми е продиктувана от една друга тема, в която авторката залиташе по застарели мачовци-осеменители. Laughing
Според мен при такава голяма разлика във възрастта има винаги смесване между биологичните нужди на единия и социалната несигурност на другия партньор. Затова в краткосрочен план съм за такива връзки, но в дългосрочен, смятам, че са обречени на провал.

# 407
Не мога да разбера защо се намесва темата за парите?!? Говорим за секс, а не за женитба. Интересът на един мъж към дадена жена е първичен - сексуален нагон. Другите неща идват после.
А какво й е нужно на една жена, зависи от конкретната жена, не от възрастта й. Обобщенията са подвеждащи.

# 408
Аз също не разбирам защо едва ли не жена трябва да си плаща за компанията на мъж само, защото не е на 20 години! В много мъжки мнения съм го срещала и не разбирам..

Ако тази жена има качества, с годините е трупала опит, развивала се е - това нищо ли не означава? Напротив, мисля, че една жена на години по-трудно би се оставила да бъде използвана, тези номера вече ги е гледала и не иска пак от същото.

Същото е и за мъжа - ако само с пари си купува женско внимание, на каквато и да е възраст, то това говори за големи липси и е тъжно.

Колкото до разликата в годините - зависи каква е. 15-20 години са много, та това е друго поколение вече. Човекът не е само едно тяло, може да предложи и много още отгоре, стига да има кой да цени.

# 409
  • София
Аз също не разбирам защо едва ли не жена трябва да си плаща за компанията на мъж само, защото не е на 20 години! В много мъжки мнения съм го срещала и не разбирам..
Ами поради физиологични особености, макар Виагра да промени нещата.
Предполага се, че жената може да прави секс дори при липса на желание, докато мъжът - не.

# 410
Те мнения се срещат и че земята е плоска, но още не съм чул някой да е изпаднал от ръба. Нито жена да е останала извън мъжкия сексуален интерес, независимо от възрастта си.

# 411
Момче на 23 съм и съм срещал, виждал и излизал (В компания колеги) с жени на 38-41+, които изглеждат в 20-те си години, годините не трупът опита, а грешките, пречките, обстоятелствата, пред които се изправяме трудностите, на 20 години може да си изпитал толкова колкото някой на 40. Има момчета на моята въздраста, които не знаят какво искат и най-вече как да го постигнат. Аз лично сериозна връзка не търся нито с жени по голями от мен и/или пък на моята въздраста поради простата причина, че няма какво да предложа. Жените в 20 търсят някой с повече пари професия и да им осигури стабилност финансова, докато жените на 40 също го търсят, но някои или по скоро не в такъв мащаб, защото те са постигнали, това което искат от живота или са близо да го постигнат. Аз бих искал да имам средствата и всичко необходимо да не липсва нищо на жена ми и децата ми в бъдеще, и точн върху това работя сега да постигна нещо повече от работа от 8 до 5 и да съм на заплата... затова, ако трябва да съм откровен, когато стигна там ще си търся по голяма жена от мен, която да е интелигентна без предрасъдъци, живееща в 21 век дори аз да съм на 28 тя да е на 41 не би ми било проблем стига да има чувства, че момиченцата на 20 са материалистки тяхното мото е "живота е твърде кратък за скъперници". Иначе винаги съм искал връзка дискретна и неангажираща с жена на 30-40+ години.

# 412
  • Sofia
"Жени, как гледате на връзката с по-млади мъже?"
Отговарям така /на 43 съм в момента/:
Нормално. Естествено. Положително.
Стига мъжът да е на 18+ и нещата да са взаимни.
Възрастта не е определящ фактор за успеха на връзката като цяло.
Изключения има, разбира се, точно тя да се окаже препъни-камъчето, което да обърне колата.
Освен това между връзка и връзка има разлика - едно е сексуално-еротичната, съвсем друго - брачната или съжителството с цел съвместен живот, отглеждане на деца, създаване на дом и семейство.
От съвсем различно естество са различните връзки между хората.
Смятам, че връзката между зряла жена и млад мъж крие своя смисъл и очарование.
Той научава много нови неща и съзрява по-бързо, тя се освежава и подмладява.
Въпросът е да няма накрая разбити сърца, пролети сълзи и горчиви разочарования, излъгани надежди и сломени души. Както често се случва, ако още в началото не се договорят нещата и не са пределно ясни.
И за двете страни.
+ осъзнаването от страна на жената, че мъжът в един момент може да поиска дете от нея, а тя вече да не иска и да не може да забременява и да ражда, и същото осъзнаване от страна на мъжа, че ако желае да остане с нея, може и никога да не го огрее да стане баща, поне не на нейно дете;
+ осъзнаването от страна на мъжа, че жената след някоя и друга година ще се състари видимо, може и да надебелее, няма винаги да изглежда перфектно, както в началото, а той все още ще е сравнително млад, вървежен, вероятно ще се влюби в друга жена, а ако вече се е оженил за по-възрастната, ще трябва да избира и/или да се развежда, и т.н.
Тоест потенциално има повече проблеми. Възможно е родителите на единия и/или на другия да са категорично против връзката им. Все още много хора плащат "данък обществено мнение".

# 413
Последния път когато се разпърхаха пеперуди, младежът беше с две години по-малък от сина ми. Дори и данък обществено мнение бих платила, за да избегна подобен абсурд.

# 414
Аз съм на 35, но никога не са ме привличали по-млади.
Да, ако е само за секс и запълване на времето, може би е приемливо, но за сериозна връзка - семейство не ги виждам нещата.
Жените се състаряват доста по-бързо от мъжете и каквито и интервенции, диети, спорт и ген да се приложат....годинките си личат.
ММ е на 48 и въпреки, че аз съм доста поддържана, младолика и с тяло на 20г., той без усилия изглежда на не повече от 35....
Представям си възрастовата разлика да е в моя полза....не биха се случили нещата.
Може би, ако разликата е до към 2-3г...

# 415
  • Sofia
Жените се състаряват доста по-бързо от мъжете и каквито и интервенции, диети, спорт и ген да се приложат....годинките си личат.

Всъщност, точно обратното е. Жените запазват младоликостта си по-дълго от мъжете.

# 416
Идеално гледам. Никакви предразсъдъци нямам. Важното е да ми е на акъла. Иначе ни млад, ни стар, ни никакъв има шанс да си губя времето.

# 417
  • Агент под прикритие
Всъщност, точно обратното е. Жените запазват младоликостта си по-дълго от мъжете.
Това съм го чувал няколко пъти от няколко мои колежки. Общото между тях е, че всички ходят на работа с единствената цел да си носят новите дрехи и да им вървят социалния живот и трудовия стаж. Laughing

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 17:16 от Phoenix Wright

# 418
Нормално гледам, няма нищо лошо, стига и двамата да гледат в една посока. От наблюдения и скорошна с мъж на 27-8 (аз съм на 34) - човекът е от типа сексуално освободен - много секс, нула ангажимент. Имала съм такова поведение за кратко и аз преди да чукна 30 и вече не ми е интересно - период, минал-заминал.
живота е твърде кратък за скъперници
Това е вярно и важи за всички възрасти, не само за двайсе-и. Обаче, стана ми интересно - охули наборите си, ама както си на 23 и твърдиш, че не можеш да предложиш нищо - кой ще плаща сметката като излезете с някоя кака/леля, особено от 'постигналите нещо'?

# 419
Нормално гледам, няма нищо лошо, стига и двамата да гледат в една посока. От наблюдения и скорошна с мъж на 27-8 (аз съм на 34) - човекът е от типа сексуално освободен - много секс, нула ангажимент. Имала съм такова поведение за кратко и аз преди да чукна 30 и вече не ми е интересно - период, минал-заминал.
живота е твърде кратък за скъперници
Това е вярно и важи за всички възрасти, не само за двайсе-и. Обаче, стана ми интересно - охули наборите си, ама както си на 23 и твърдиш, че не можеш да предложиш нищо - кой ще плаща сметката като излезете с някоя кака/леля, особено от 'постигналите нещо'?
Нима не разбра, че Hasf си търси бгмама за неангажираща връзка, а като казва, че не може да предложи нищо, значи всичко се очаква от жената. Почерпки, хотели и секс също, защото си мисли, че като е млад и ще се избиете за него. Така мисля аз, пък може и да е модерно вече, знам ли?

Общи условия

Активация на акаунт