Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 35 448
  • 904
  •   1
Отговори
# 600
По принцип и връзка без разлика може да приключи с флирт на някой от партньорите. Blush

# 601
По принцип принципи няма и не важат, когато има искра.

# 602
  • Агент под прикритие
Аз не разбрах как темата за жени, излизащи с по-млади мъже, се извъртя в посока мъже, излизащи със значително по-млади жени. Сравнението на тези две постановки е малко като сравнение на домати с краставици... Grinning

# 603
Феникс, общото е, че и двата типа връзки според форума ще са неуспешни.

# 604
  • Агент под прикритие
Феникс, общото е, че и двата типа връзки според форума ще са неуспешни.
Няма нищо общо. Постановките са тотално различни. И като вид на участващите, и като мотивите им, а като краен резултат, в случая на възрастен мъж със значително по-млада жена има значително по-голям шанс да се получи връзката да еволюира поне до семейство и деца. В обратния случай, вероятността връзката да премине в нещо повече от "приятели с екстри" клони към нула и то по чисто физиологични причини.

# 605
Зависи колко е разликата, както и дали под семейство разбираме само мъж, жена и дете.
Ако и двамата са ок с липсата на деца, пак могат да са семейство. И на 20, на 50 има както мъже, така и жени, които не искат да създават поколение или не могат.

# 606
  • Paris, France
Аз не разбрах как темата за жени, излизащи с по-млади мъже, се извъртя в посока мъже, излизащи със значително по-млади жени. Сравнението на тези две постановки е малко като сравнение на домати с краставици... Grinning

Хм, не. Домати няма в нито една от постановките. Сравняваме краставици с краставици, може и корнишони. В първия сценарий краставиците са твърди и напращяли, във втория - спаружени и атрофирали. И в двата случая сделката може да се развали във всеки момент. В първия е поради повишено търсене навън, във втория поради ...... същото, но от прецаканата страна.

Както и да въртим и сучем, от големи възрастови разлики печелят само мъжете, които се женят за много по-млади жени и само ако не са богати. Във всички останали сценарии всички губят, рано или късно. За нас, жените е по-удачно във всякакъв план да сме с връстник, а за мъжете да са с колкото се може по-млада (което означава да сменят партньорки с времето). Има конфликт на интереси и връзка се получава там, където интересите се срещнат. Връзката продължава докато някой от партньорите не намери по-добро или до смъртта на партньор.

Не е сложно.

# 607
  • София
Съгласна съм с Невена, особено за конфликта на интереси. Само дето той се усеща с времето, в началото са на преден план ползите - опитната жена, която си владее емоциите, уреденият мъж, който се държи зряло.

Но в днешно време и предпоставките са променени. Жените се уреждат и сами, а мъжете, вместо пораснали и уредени, често обитават стаята в дома на мама и изживяват безкрайно детство. Чудя се доколко и по-голямата свобода при младите жени, включително сексуална, тласка определени групи мъже към по-възрастни.

Пратих снимка на Айда, но не каза нищо Grinning

Шшшт, тогава по-добре не питай Satisfied

# 608
  • София
Скрит текст:
Как ще се чувствам аз няма никакво значение. В очите на младите мъже ще съм лелка по дефиниция. По същия начин, по който на нас като бяхме на 20 мъжете на 40 ни изглеждаха ужасно стари чичковци. А вие си фантазирайте каквото искате. Може тунинг от на всеки квадратен сантиметър, но вътрешната амортизация заради годините и опита си казват думата. Младите са искрено вулгарни, а лелките и чичковците зорлем се опитват да го докарат на искрено вулгарни, но всъщност са житейски цинични и  се опитват да сграбчат последните остатъци от полъха на младостта.

Не съм съгласна. Има мъже, които са по природа атлетични и като остареят просто се съсухаряват. С хубава костна структура лицата им не правят назолабиални гънки и бузи, величествените им долни челюсти с широки бради не позволяват събиране на гуши като на пуйка, косата им си седи на главата и на 50 и 60 години са си парчета, макар и с бръчки, а някои и бръчки нямат. На 25 бях искрено влюбена в 45 годишен, като се влюбих в него от пръв поглед, без да зная нищо за него, само във външността му. Доста си попаднахме и възрастта му си беше екстра, а физиката му беше по-добре от тази на мнозинството мъже на 25-30г. Джон Фашану на около 55г, с дъщеря си. Могат да минат за гаджета:

Предпочитам Род Стюарт както изглежда сега пред някой дебел, плешив 30 годишен, а такива не липсват.

Същото е и с жените. Някои на 30 не изглеждат добре и не са привлекателни, а други и на 50г и на 70г чупят вратове. Ген, начин на живот, късмет.

В собствените си очи съм не лелка, ами бабичка, но ми се лепят млади мъже, а даже не съм красива, не се гримиран и излизам облечена като клошар.

Теб все те влече към някакви селебритита, на които работата им е да изглеждат не на годините си, а допълнително славата и парите им придават допълнителна желаност. Предпочиташ го Род Стюарт, защото е той, а не защото е Иван Иванов от Люлин.

Почти всяка жена вътре в себе си се смята за 17-годишна, ама нЕмааа, нЕмааа, свърши, булка, остарЕхме! И си го знаем, ама съпротивата е страшна работа! Знам, Босилке, знам. От това по-млада няма да станеш!

# 609
  • София
Аз съм лелка, на 50 съм, какво да съм! Хубава - лоша - лелка съм. Вие го намирате за обидно и прикачвате някакви негативи, а аз гледам на това като на факт. Не държа да се доказвам пред мъжете и най вече пред другите жени как не съм лелка. Те имат проблем, че не могат да приемат мисълта, че вече са лелки, но годините всяка година им го напомнят.

Видях, дочетох Невена - прави си комплимент сама - чувствала се бабичка, обаче й правели комплименти. Това не е чувстване бабичка, а чувстване на по-млада.

Я, да питам - кое е лелинско поведение? Дайте дефиниция, поне някаква.

# 610
Почти всяка жена вътре в себе си се смята за 17-годишна, ама нЕмааа, нЕмааа, свърши, булка, остарЕхме! И си го знаем, ама съпротивата е страшна работа! Знам, Босилке, знам. От това по-млада няма да станеш!
Важното е душата да е млада, Анди. Тогава нЕма да остарееш, а ще си вървиш по възрастта с достойнство.

# 611
  • София
О, да, любимото ми клише! Душата да е млада. Да, де, то какво му остава на човак като вече знае че е остарял, ама не му се ще никак! Всичките клишета ги знам - тц, не ги купувам, като ширпотреба литература за успокояване на лелки в критическата.  И такива курсове за личностно израстване много се харчат на тази възраст.

# 612
Не, не е клише. Или по-точно, и това клише, като останалите, е оформено около съвсем прост факт. Под млада душа разбирам такава, която не е стагнирала в мироглед, достигащ до върха на собствения нос и която (да използвам любимия ми израз, който ти толкова харесваш Wink ) не е с бастун, забит в задника. Младата душа приема нещата такива каквито са и не се опитва да ги превърне в модел, който да наложи като единствен на целия свят.

# 613
  • Агент под прикритие
Младата душа приема нещата такива каквито са и не се опитва да ги превърне в модел, който да наложи като единствен на целия свят.
Това описанието се отнася за един друг вид хора, а не за тези с т.нар. "млада душа". Тоест, първите две думи не са на място в това изречение и като твърдение е нула.

Чудя се доколко и по-голямата свобода при младите жени, включително сексуална, тласка определени групи мъже към по-възрастни.
Преди няколко поста писах за синдрома на Питър Пан. Другото е близко по пътя на логиката: очевидно, за да залитнат по по-възрастни, трябва да са нямали особени (или дори никакви) успехи сред наборките или малко по-младите. Малко или много пак в следствие на този синдром.

# 614
  • София
Така описано, човек е просто нормален. Тоест всеки, който не е в депресия или някакви ужасни за него житейски обстоятелства е млада душа. Но младата душа не е в случая за нормалното състояние, а е точно клише за лелки, които не могат да преживеят, че остаряват и не са на по 20, обаче много им се иска да вярват, че са вървежни и млади, и хубави, че и по-по-най от 20-годишните.

Общи условия

Активация на акаунт