Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 78

• 43 816
  • 784
  •   1
Отговори
# 480
Аз в момента правя опит на спонтанен цикъл и утре ще ми е втората пункция. Изобщо не е ставало на въпрос да не ме стимулират. И на предишната пункция и сега стимулацията ми беше само с клостил, като лично за мен мисля, че това е най - добрият вариант.

# 481
Здравейте на всички,момичета.С мъжа ми правим опити от една година.Имам две биохимични бременности зад гърба си.От регистратурата на Надежда ни дадоха час за средата на  другия месец за Цветков/не му знам първото име/ . Пише че искат задължителни изследвания на полови хормони преди това. Днес ми е втори ден и ги пуснах, какво ви е мнението.  Той има спермограма от Май месец 2018 (не е от репродуктивна клиника) и пише нормозооспермия,направена е заради прекарана инфекция в миналото.

# 482
Пуснете СГ в "Надежда", за да е правена при тях и да не е от обикновена лаборатория.

# 483
Момичета дали мога да си запиша час при др Цветков, ако съм пациентка на др Стаменов, май няма да е възможно или?

# 484
Мара, опитай на регистратурата да звъннеш. Защо не си доволна от Стаменов,говори се че е светило.
 Шарлота,а мойте добре ли ти се струват

# 485
Петя супер са ти изследванията.

Мара, за какво искаш час при Цветков?

# 486
Благодаря ти. Казаха да звъннем за час за спермограма в края на месеца ,но от един час звъня и не ми дигат.Явно ,ще опитам утре пак. Имам един въпрос,имаме правена инсеминация от друга клиника,дали ще ни я признаят ,ако например в Надежда имаме още 3 неуспешни (да е глух дявола) и да кандидатстваме по фонда с 4те инсета.

# 487
Здравейте дами. Моя близка ми сподели, че когато са и правили Биопсия на ендометриума в друга клиника, доктора и назначил терапия с Прогестерон за 7 дни със започване на овулацията - така се виждал възможно най - добрият резултат. Така ли правят и в клиника Надежда? Аз днес бях на проследяване, но само с преглед без терапия  с прогестерон. Притеснявам се да не би да е забравил моя лекуващ др.

# 488
  • Варна
Mara, аз знам за няколко случая, в които Цветков е отказал да вземе пациенти на Стаменов. Може да пробваш, но не се знае дали ще стане

# 489
Здравей. Не е забравил доктора ти. В Надежда не назначават терапия с прогестеронов препарат преди биопсия. Само ще те преглеждат, за да ти следят овулацията. Успех!

Здравейте дами. Моя близка ми сподели, че когато са и правили Биопсия на ендометриума в друга клиника, доктора и назначил терапия с Прогестерон за 7 дни със започване на овулацията - така се виждал възможно най - добрият резултат. Така ли правят и в клиника Надежда? Аз днес бях на проследяване, но само с преглед без терапия  с прогестерон. Притеснявам се да не би да е забравил моя лекуващ др.

# 490
  • София
Ако си с едтрофем, контролиран цикъл, има прогестерон преди биобсията. Аз бях така.

# 491
Но е за пет дни.

# 492
  • София
На 5-тия ден е биобсията, но на мен ми го продължаваха след това още 3-4 дни, иначе цикъла няма да ми дойде Simple Smile

# 493
Момичета от 2 до 5 дни ли е половото въздържание за спермограмата?

# 494
Момичета от 2 до 5 дни ли е половото въздържание за спермограмата?

ДА

Общи условия

Активация на акаунт