Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 78

• 43 895
  • 784
  •   1
Отговори
# 105
Момичета,утре съм на преглед 9ти ден за зет на ец. Имам 1 ембрионче от фонда и 2 самофинансирани и имам чуденка:
1. Ще поеме ли фонда зет,като заповедта ми е от 22.05.19г,и по нея имам 1 бременност от свеж трансфер,прекратена по мед.причини-октомври 2019г?
2. Уведомявали ли сте фонда за аборт или от Надежда го правят?

# 106
Девилче-пише ,че не важи за започнали процедури-довършват ги,а ти попадаш там мисля.Успех!

# 107
Момичета при отрицателен тест след инсеминация трябва ли да уведомя клиниката и съответно лекаря или се обаждам когато ми дойде цикълът?

# 108
Момичета моля да подпишете и потвърдите с емайла си петицията за отмяна на забраната за АРТ процедури . Споделете я и на ваши близки и приятели !
https://www.peticiq.com/21042020

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 21:12 от pipi8

# 109
И аз това се притеснявам - после всичко ще стане съвсем на конвейер поради натовареността на докторите. Аз съм с ендометриоза и две операции и един яйчник и бях започнала инвитро процедура. Ендометриозата вече достатъчно ме удари с некачествени яйцеклетки, нищо че съм в групата между 37-39 г. Тъжно е всичко, ...а в същото време в Австралия отменят забраната за Инвитро , която е била по- рано поради Ковид 19.

# 110
Момичета моля да подпишете и потвърдите с емайла си петицията за отмяна на забраната за АРТ процедури . Споделете я и на ваши близки и приятели !
https://www.peticiq.com/21042020

Благодаря Пипи. Подписах и споделих с близките ми. 4 подписа вече има.

# 111
Благодаря ви момичета ! Дано съберем повече гласове , важно е да се потвърди подписа ви след като получите емайл .
Аз писах и емайли до Б Борисов и до Мутавчийски , и друго инстанции . Пуснах го във Нова тв и емайл към фондация “Искам бебе “ дано упеем 🤗🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

# 112
Благодаря ви момичета ! Дано съберем повече гласове , важно е да се потвърди подписа ви след като получите емайл .
Аз писах и емайли до Б Борисов и до Мутавчийски , и друго инстанции . Пуснах го във Нова тв и емайл към фондация “Искам бебе “ дано упеем 🤗🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Благодаря ти от сърце!

# 113
Подписваме с ММ! Нека всяка от нас да има правото сама да реши дали да започне процедура или не в това извънредно положение.

От все сърце пожелавам на всички скоро късмета да ги срещне с една/две малки точици, които да станат пухкаво мекички бебенца след 9 месеца! 👶

# 114
Благодаря ви момичета , споделяйте дано съберем достатъчно ! 🍀❤🤗

# 115
А колко подписа трябва да се съберат?

# 116
Да ви кажа не мога да разбера ,но мисля че в минимум 3000 за да може да се пусне реклама на пвтицията . Стига да саберем шв пусна рекламата !

# 117
Pipi8 аз споделих петицията в една група във ФБ, гледам и че в деуги групи са я разпратили. Дано бързо се съберат повече хора Simple Smile И дано падне тази забрана, всеки има право да решава сам за себе си какво и кога да прави Simple Smile

# 118
Подписах петицията. Ако се сподели в групите във фейса ще има добър резултат.

# 119
Благодаря момичета споделяте я където се сетите  и аз това правя . Аз трабвяше да стартирам другата седмица и се моля стане чудо и да отпадне до тогава 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Общи условия

Активация на акаунт