Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 78

• 43 903
  • 784
  •   1
Отговори
# 345
  • и тук и там :)
Благодаря, Мелинда.
А горе-долу какви са цените на този тест?
И за колко време излиза резултатът? В смисъл, трябва ли да си предвидя някакво време в аванс или е достатъчно да отида в часа, който са ми дали от клиниката?
Отиди поне 1 час по-рано, теста излиза за 30минути, но докато минеш регистратура, каса и да ти вземат кръв.... Цената е 43лв.
Аз на 2ри май бях на преглед за стартиране на стимулация и ме накараха да направя теста, след това чаках пред манипулационната да ми излезне резултата за COVID и чак тогава ми дадоха инжекциите. Вчера ми беше пункцията и от 2ри до вчера не са ме карали да правя отново тест за COVID.

# 346
Здравейте , насрочена ми е инсеминация за събота и ми записаха час и за тестване за Covid. Самоче ми се обадиха след това да не съм го правила и да отменя часа на регистратура.На някоя от вас случвало ли й се е това? Аз май все пак искам да си го направя.

# 347
Благодаря vel33,
Те и за тестването ли дават час? Не трябваше ли тогава още като ми записаха часа за ЦС да ми кажат и за теста?
То хубаво да отида час по-рано, ама да не стане така, че все пак да не ме тестват и да си отвися вътре сума време, докато ММ чака отвън...

А, и още нещо да попитам. Резултатът от ЦС веднага ли го съобщава лекарят? Не, че не съм правила друг път, ама беше преди доста години и не знам дали няма промяна оттогава.

# 348
Резултата от ЦС се обсъжда веднага като излезе,но в кабинета на док. Simple SmileНа мен ми казаха да изчакам и след около час минах..Тъкмо да с еосвестя след упойката Simple Smile

# 349
  • София
За цс ти трябва ковид тест. Но попитай на информация по телефона. Успех!

# 350
Резултата от ЦС се обсъжда веднага като излезе,но в кабинета на док. Simple SmileНа мен ми казаха да изчакам и след около час минах..Тъкмо да с еосвестя след упойката Simple Smile
Значи може би веднага ще ми каже, понеже моята ще е без упойка.
Благодаря:)

# 351
За теста за COVID не дават час, самия тест е готов за 30 минути.
Трябва да си предвидиш време и докато чакаш на регистратура и пред лабораторията, за това приблизително 40-60 минути ще са ти необходими Simple Smile

# 352
  • София
Преди време като правех цв. снимка записвах два часа за деня, единия беше за самата снимка, а другия за коментар с лекаря за резултата, правих я с упойка.

# 353
  • София
И при мен беше така.
Часът ми за коментар бе на следващия ден, така че тогава на момента нищо не ми казаха. Grin

# 354
  • Варна
Преди време като правех цв. снимка записвах два часа за деня, единия беше за самата снимка, а другия за коментар с лекаря за резултата, правих я с упойка.

И аз така, записах си час за коментар след цветната снимка, на същия ден

# 355
На мен преди 7-8 години пак ми бяха правили без упойка в същата клиника и веднага ми казаха какво е състоянието на тръбата. Даже и документи по фонда мисля, че подадохме веднага. Аз така или иначе ще трябва после ( този или другия месец) и биопсия да си правя, та може двете изследвания да ги изкоментираме наведъж след нея.

# 356
Здравейте. За имунологична биопсия дали ще искат тест за Covid-19? Искам да си предвидя времето. Благодаря. 🌼

# 357
Здравейте. За имунологична биопсия дали ще искат тест за Covid-19? Искам да си предвидя времето. Благодаря. 🌼
Аз имам час за събота при Персенска за имунологична биопсия и не са ми казвали, че трябва да правя тест.
Казаха, че се чака пред кабинета за преглед и там се правила тази биопсия. Не била необходима никаква подготовка.

Знаете ли за колко време излиза резултата от имунологичната биопсия? Болезнена ли е?

# 358
Здравей vel333, на мен д-р Цветков ми каза да пия 1 час по-рано някакво обвзболяващо - но шпа, нурофен, каквото преценя. Каза, че не боли, но зависи от прага на чувствителност. Моят е нисък и ще се застраховам. За излизане на резултата ми казаха 2 седмици. Късмет!

# 359
Още нещо искам да попитам. Казаха ми преди ЦС да си слагам свещички Профенид. А аз някак от тях повече се притеснявам, отколкото от самата ЦС, тъй като винаги, когато съм ги ползвала, започва да ме присвива корем като при разстройство и да ме болят ставите на ръцете ( което го намирам за много странно). Мога ли да ги заместя с нещо друго и с какво?

Общи условия

Активация на акаунт