Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 78

• 43 914
  • 784
  •   1
Отговори
# 330
Vel333 не е ли по схема както е с Гонала ?
При Гонал Ф си имаш схема , аз сега съм на 200 а предните бях на 225
Pipi8 мила, Овитрел няма общо с Гонал..Овитрел,Хориомон,Прегнил са ЧХГ препарати и са последните инжекции,преди пункция.😊. Всяка клиника изписва различен.

# 331
Интересно, Овитрел-а, който ми дават в болницата не е писалка. Малка спринцовка с тънка игличка е. Освен да се води половин доза.

# 332
Интересно, Овитрел-а, който ми дават в болницата не е писалка. Малка спринцовка с тънка игличка е. Освен да се води половин доза.
Може да е 1/2 доза.Овитрел като съм слагала все писалка е било.

# 333
  • Sofia
Някой знае ли цената на биопсия на матката за НК клетки и с упойка ли се прави Благодаря
Без упойка е, то е все едно ти вземат проба за цитонамазка, 230 лв, цена от миналия октомври. Нищо страшно, не се притеснявай 🌻

# 334
Момичета, след отрицателен кръвен тест за бременност на кого се обаждахме? Или да пиша на Персенска?

# 335
Девилче-съжелявам-на спешния за да кажат как се спират лекарствата и после на регистратура за час за коментар.

# 336
  • и тук и там :)
Devilche много съжалявам Heart Каквото и да ти кажа няма да те успокои в момента.
Аз след отрицателен тест не звънях на никого, а направо си записах час за стимулаия на следващия цикъл.

# 337
Момичета някоя от вас имала ли е подобна ситуация. Днес ми е 14 ден от цикъла и пия Аримидекс, тръгнали са фоликули, но нещо не нарастват стигнали са между 10 и 15мм.Имам преглед след два дни на 16 ден и евентуална пункция на 18 ден. Много ми е притеснено дали ще има въобще читава яйцеклетка след толкова дни. До сега имам 4 опита на Е Ц и почти винаги пункцията ми е била между 9 и 12 ден, но съм била и с други лекарства. Моля ви ако някоя имам опит да сподели. Благодаря.

# 338
Момичета, след отрицателен кръвен тест за бременност на кого се обаждахме? Или да пиша на Персенска?
Как се свързвате с Персенска?

# 339
Забранили си си личните съобщения

# 340
Забранили си си личните съобщения
А къде им изпращате съобщения? Интесум се при стартиране на процедура инвитро как стои въпроса с изследването за коронавирус? Прочетох в сайта, че го изискват. В болницата ли се пуска? Някой правил ли си е? Аз не съм от София и се чудя какво да правя?

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 13:38 от AnMary

# 341
  • София
Да. В болницата ти го пускат. Аз вече имам 3 различни по вид и цена отрицателни теста за ковид от Надежда. Попитах защо всеки път тестът е различен и ми казаха, че бил защото нямали много от един вид... Изследването важи 48 или 72 часа, не запомних.

# 342
А на всяко ходене ли правят тест за Covid-19?
Като отида за цветна снимка, дали ще искат да си го направя?

# 343
  • София
За цс да. За обикновен преглед не.

# 344
Благодаря, Мелинда.
А горе-долу какви са цените на този тест?
И за колко време излиза резултатът? В смисъл, трябва ли да си предвидя някакво време в аванс или е достатъчно да отида в часа, който са ми дали от клиниката?

Общи условия

Активация на акаунт