Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 78

• 43 910
  • 784
  •   1
Отговори
# 315
Аз вече все по - трудно мисля положително. Изгубих почти всякаква надежда, че ще имам второ детенце. Яйчниците ми отказват да бъдат стимулирани, правя по една Я дори при силна стимулация, а ЕЦ е истински кошмар. Игра на котка и мишка, тука има- тука нема. Винаги вадим Я, но рядко Е стигат до 4-5 ден. Да разчиташ само на един фоликул, ми изглежда мъчително, а днес, когато ми казаха, че въобще не се е активирал Я, даже не се разстроих. Сякаш го очаквах...Пия какви ли не чудеса за качество, на ПРП загубих бройката вече и т.н, но нещата стават все по- плачевни. На 38г. съм, а се чувствам на 48.  Финансите летят безумно и почват да ме налягат мрачни мисли. Съжалявам за отчаяния пост, но тук повечето от вас ще ме разберат.

# 316
  • София
Любопитно ми е при ЗЕТ, Вашият лекар показвал ли Ви е след трансфера, как е позиционирал емрбиончетата? С една дума, Вие с очите си виждали ли сте, че е направен трансфер?

# 317
В Надежда-не.

# 318
Момичета, каква е цената на размразяване на ембриони и ЗЕТ?

# 319
Някой знае ли цената на биопсия на матката за НК клетки и с упойка ли се прави Благодаря

# 320
Момичета, каква е цената на размразяване на ембриони и ЗЕТ?

Размразяване-250, трансфер-370, така че общо е 620лв.

# 321
  • София
Здравейте и от мен ! Flowers Hibiscus

Едва ли някой ме помни, та ще припомня накратко. Пациентка съм на д-р Чапанова от няколко месеца.
С МФ сме - олигоастенотератозооспермия.
На последната СГ морфологията
излезе 0%.
Февруари месец подадохме документи по фонда за инвитро. През март ни одобриха. Бях бясна на коронавируса, че ще ни забави със старта на процедура.

Два дни след като ни издадоха Заповедта, видях положителния тест - почти въображаема чертичка, но все пак бе там. Спонтанна бременност. Това след година и половина опити, всички възможни изследвания и пълно убеждение от моя страна, а и от страна на лекарите, че ще стане само с инвитро.
Днес започвам 10та г.с. Purple Heart

Преместих се при д-р Чапанова от друга репродуктивна клиника и винаги ще бъда щастлива, че го направих. Харесах я още от първата ни среща. Вярвам, че тя ми донесе късмет, страхотен лекар е и ще я препоръчвам винаги.

Пиша това, за да вдъхна надежда на всички, които са я изгубили някъде по този трънлив път.
Никога не губете вяра и никога не спирайте да се борите за чудото - то ще дойде при вас, независимо по какъв начин. Flowers Four Leaf Clover

Поздрави от моето 3 сантиметрово човече. Kissing Face

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 21:56 от rave

# 322
  • София
Дали записват часове за хистероскопия? Вчера не можах да се свържа, днес продължавам борбата с телефона.

# 323
Момичета здравейте, на Е Ц съм с лека стимулация с Аримидекс. Вчера бях на преглед  за проследяване на 11 ден и малко се притесних, тръгнали са фоликули но все още са между 10 и 15 мм. Друг път са ми правили стимулация с подобно лекарство Фемара и пункцията  беше на 12 ден с добри пораснали фол, съответно и с яйцеклетки, в последствие ембрионите не достигнаха до 5 ден. Притеснявам се дали добре ми действа това лекарство, на преглед съм 14 ден така, че пункцията най рано ще е на 16 ден. Да не мине овулация та и нещо да се провали при тези нерастящи  фоликули. Моля споделете ако имате опит с този продукт. Благодаря ви.

# 324
  • и тук и там :)
Момичета, писалката на Овитрел на колко единици трябва да се завърти, че забравих да питам?

# 325
Момичета, писалката на Овитрел на колко единици трябва да се завърти, че забравих да питам?
Трябва да изпише 250  и след натискането чакаш да изпише 0.

# 326
Трябва да изпише 250  и след натискането чакаш да изпише 0.
Благодаря ти много 😊

# 327
Vel333 не е ли по схема както е с Гонала ?
При Гонал Ф си имаш схема , аз сега съм на 200 а предните бях на 225

# 328
Vel333 не е ли по схема както е с Гонала ?
При Гонал Ф си имаш схема , аз сега съм на 200 а предните бях на 225
Не съм била до сега на Гонал. Овитрел ползвам за втори път и забравих как точно го слагах миналия месец(допреди това бях все с Хориомон). Утре вечер трябва да си го сложа и вторник съм на пункция.

# 329
  • Варна

Щом ти е таймираща преди пункция, тогава завърташ на 250 единици

Общи условия

Активация на акаунт