Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 78

• 43 925
  • 784
  •   1
Отговори
# 300
Момичета,днес си купих Утрогестан на цена от 23.89лв!Близо 10.00 лв. увеличение!Това не е нормално.Нямам думи...
Да,много са го увеличили. В Марешки го взимам на 20,50 лв.,но преди там беше 13-14.00. Незнам в др държави как е,но дай боже след 5 дни теста да ми е + и ще го потърся по-обстойно.

# 301
Аз още слагам Утрогестан, а съм в края на седмия месец. Това увеличение на цената направо ме втрещи, а по едно време беше и труден за намиране точно, защото му вдигаха цената.

# 302
Здравейте някой знае ли горе долу цената на първата консултация+преглед в Надежда Благодаря

# 303
  • Пловдив
Здравейте някой знае ли горе долу цената на първата консултация+преглед в Надежда Благодаря
60лв.

# 304
Здравейте. Някой знае ли цена на имунологичната и микробиологична биопсия на матката? Може ли да се направят двете едновременно? За колко време излизат резултатите? Също ме интересува и цена на диагностична и оперативна хистероскопия? Дават ли запис от самата процедура (правих лапаро на друго място и не предоставяха такава "екстра"). Възможно ли е от диагностична да се пристъпи ако се налага към оперативна? Лекуващия лекар ли извършва процедурата или други лекари от клиниката? Колко време след хистеро може да се пристъпи към ЗЕТ?

# 305
60лв.
Благодаря много

# 306
Здравейте и честит празник! Знаете ли, момичета, на кой ден от цикъла се прави ЗЕТ? Досега съм правила само свеж, а живот и здраве ми предстои ЗЕТ през юни. Благодаря. 🐣

# 307
Здравейте и честит празник! Знаете ли, момичета, на кой ден от цикъла се прави ЗЕТ? Досега съм правила само свеж, а живот и здраве ми предстои ЗЕТ през юни. Благодаря. 🐣

Здравей, аз ще го правя на 21ви ден, понеже чакахме лигавицата да нарастне достатъчно. Но мисля, че при всеки е индивидуално и лекаря ти преценява кога да се случи.

# 308
  • София
Не е важен деня от цикъла, а броя дни след овулация (естествена или имитирана). Ако ембрионите са тридневни - 3 дни след овулация, ако са 5 дневни - 5 дни след нея

# 309
Здравейте, някой знае ли дали вече правят изследвания на плацентарни молекули в Надежда? Бяха спрели за известно време поради ИП. Благодаря предварително!

# 310
magyyy, най-добре звънни на имунолозите и ги питай. Ако не им знаеш номера, помоли да те прехвърлят. Успех!

# 311
Здравейте момичета, искам да ви питам нещо. Има ли такива от вас, които са забременели с лигавица 7-8мм в деня на трансфера? Моята беше 7мм 2 дни преди Ову и се надявам да стане поне 8мм, което май е минимума. Но пък доктора каза, че била супер и много му харесва...Дано да има и други успели с такава лигавица, защото се притеснявам...

# 312
Моята беше 8 в деня на трасфера и вече съм в седми месец! Мисли положително, много помага! На предишните трансфери винаги бях под напрежение, притеснена и тн... този път си казах, че няма да позволя нещо да ме събори. Слушах си музичката и си представях бебчето 🥰 Успех!

# 313
Здравейте, някой знае ли дали вече правят изследвания на плацентарни молекули в Надежда? Бяха спрели за известно време поради ИП. Благодаря предварително!
Здравей!
Аз днес бях при имунолозите и да Ви кажа имаше доста хора. На мен не ми пуснаха плацентарни, но каквото и да трябва да пускате, обикновенно те го преценяват. А сега е задължително да имате час за да Ви пуснат на входа. Телефон за контакти с тях е: 0882 193978. Пожелавам Ви успех!

# 314
Моята беше 8 в деня на трасфера и вече съм в седми месец! Мисли положително, много помага! На предишните трансфери винаги бях под напрежение, притеснена и тн... този път си казах, че няма да позволя нещо да ме събори. Слушах си музичката и си представях бебчето 🥰 Успех!

Супер, много добър съвет! Определено спокойствието и позитивните мисли помагат повече, отколкото ако сме шашнати и само му треперим Simple Smile Благодаря за куража!

Общи условия

Активация на акаунт