Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 78

• 43 757
  • 784
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Да, много.
Аз имам и винаги имах много малко ембриони за сметка на яйцеклетки.
Ако успеете с режим (нисковъглехидратен) да пооправите инсулина и захарта, това ще е само от полза за ембрионите и вас, както и за бъдещата бременност.

# 601
Момичета знаете ли каква е цената на инжекциите Пролутекс от манипулационната?
Здравей, мен ме накараха да си ги поръчам от гръцката аптека. Имат бг телефон звъниш разбирате се на български, изпращаш им рецепта на вайбъра и ти ги изпращат с куриер до два дни. Една опаковка има 7 инжекции и струва 47 евро.

# 602
Здравейте момичета. Някой може ли да ми каже каква е разликата между PBMC и т.нар. лепило? В понеделник ме викат в 10 да дам кръв и в 12:30 да ми сложат лепило. И трансфер чак в четвъртък - на 11 юни. Не е ли много дълъг периода между лепилото и трансфера? Някой с подобен случай? Мерси и лека вечер. 🍭

# 603
Здравей, тук има повече информация за метода PBMC: www.shterevhospital.com/ekip/embriolozi-i-biolozi/boryana-bandreva
Взима се венозна кръв 2 пъти, като в деня за II кръв за PBMC се поставя и самото лепило. PBMC струва 280лв. В ценоразписа на болницата има и др.вид лепило, поставянето на което беше 50лв. На мен са ми прилагали PBMC преди трансфер.
Здравейте момичета. Някой може ли да ми каже каква е разликата между PBMC и т.нар. лепило? В понеделник ме викат в 10 да дам кръв и в 12:30 да ми сложат лепило. И трансфер чак в четвъртък - на 11 юни. Не е ли много дълъг периода между лепилото и трансфера? Някой с подобен случай? Мерси и лека вечер. 🍭

# 604
  • София
Благодаря shorti, вчера ходих до манипулационната по друг повод и попитах,  казаха ако няма промяна в цените на последната пратка една инжекция струвала 15 лв, т. е кутията излиза 105 лв.,  доста скъпо в Турция беше на половина.

# 605
  • Sofia
Момичета, в понеделник съм на преглед и ще поискам болничен, защото съм като гейзер (едва в 8гс). Пише, че болнични се издават от 1до 3 раб дни. Аз какво да представя пред работодателя си за тези 3дни, за да не ми пишат самоотлъчка? Изобщо не са запознати със състянието ми и няма да са щастливи, ще направят вс възможно за да ме прецакат :/

# 606
Момичета, знае ли някоя Персенска кога ще почива това лято? Дали ще мога юли да се вредя за пореден опит 🤔

# 607
Момичета, знае ли някоя Персенска кога ще почива това лято? Дали ще мога юли да се вредя за пореден опит 🤔
Утре имам час при нея и ще я попитам Simple Smile

# 608
Момичета, в понеделник съм на преглед и ще поискам болничен, защото съм като гейзер (едва в 8гс). Пише, че болнични се издават от 1до 3 раб дни. Аз какво да представя пред работодателя си за тези 3дни, за да не ми пишат самоотлъчка? Изобщо не са запознати със състянието ми и няма да са щастливи, ще направят вс възможно за да ме прецакат :/

Болничния го издават от 1 до 3 дни, иначе си е от датата на прегледа. Няма как да ти пише самоотлъчка, защото вече ще си болничен. Звъниш и казваш, че ти се налага да излезеш болничен и когато е готов го носиш.
И аз не бях готова да им го съобщавам толкова рано в 7 г.с., правех планове да им го съобщя след 3 -ти месец или като започне да ми личи, но се налагаше да изляза болничен. Обадих се още докато бях в болницата и болничния беше уреден. И аз много мислих нещата, беше ме страх как ще реагира шефа, разбира се не му хареса, отначало се държеше много дръпнато, но в крайна сметка всеки си има личен живот.
Това е положението, който както иска да го приема, по-важното е ти и бебето да сте добре.😊

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 08:59 от Desssislava

# 609
Момичета смяната на лекар с друг от същата болница възможно ли е и как става ?На регистратурата се записва час или се говори с някой.Най вероятно на регистратурата, но за кога ли ще ми дадат час ,като на нов пациент ли?Моля ако имате информация споделете.Може и на лични,благодаря.

# 610
Утре имам час при нея и ще я попитам Simple Smile
Много ти благодаря 🙏🏼🍀

# 611
Знаете ли дали пускат придружители в болницата при рипродуктивните? Искам ММ да ме придружи този път ,но не знам дали вече пускат.

# 612
Mara123 Доколкото знам придружители не се допускат вътре в кабинетите за асистирана репродукция, но могат да изчакват в централното фоайе - атриум, на сградата или в кафе - ресторанта.

# 613
  • Sofia
Знаете ли дали пускат придружители в болницата при рипродуктивните? Искам ММ да ме придружи този път ,но не знам дали вече пускат.
Може да те изчака пред кабинета, но не може да влезе с теб. За сега е така Simple Smile

# 614
Благодаря ви,а за смяната на лекар знаете ли повече?

Общи условия

Активация на акаунт