Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 78

• 43 734
  • 784
  •   1
Отговори
# 630
Мога само да кажа, че те разбирам напълно. И на мен същите мисли са ми в главата. Hug Уж съм си дала срок, но надеждата умира последна и не се знае дали ще го спазя. Blush

# 631
  • София
Не си давайте срокове, то и аз така си дадох, но срока мина и замина, а аз продължавам въпреки годините, струва ми се, че нещата не са невъзможни все още имам шанс, е разбира се давам си сметка на какво положение ми е организма как работи, хормони и т.н. Ако видя наистина, че нещата се влошават може и да спра, то знае ли човек в този омагьосан кръг се въртим с години наред и влагаме надежда за успешен финал, но най-трудното ще е да кажем край и психически да приемем, че това е края. Моля се за всички борещи се жени да успеем включвам и себе си разбира се Flowers Four Leaf Clover
Само като си помисля, че днес съм рожденник и слагам още една година отгоре и лошо ми става, но утре съм на преглед и се надявам всичко да е на ред и да се развие по план.

# 632
Аз явно сама няма да мога да си кажа
"край" или д- р Стаменов трябва да ми го каже, или мъжът ми да ми даде ясно да разбера, че няма какво повече да направим. Засега и двамата ме търпят, да видим до кога Stuck Out Tongue Winking Eye

# 633
  • София
Пепита, честит рожден ден и от все сърце ти желая, той да ти донесе така чаканото щастие! Гуш Flowers Hibiscus

И на всички вървящи по този трънлив път!

# 634
Срокът (който и аз предполагам, че няма да спазя) е за инвитро с моя яйцеклетка, а не да се откажа напълно. Може би понеже знам, че имам този втори вариант, някак се поуспокоих вътрешно и приемам по-леко неуспехите. Обаче пък на всеки цикъл си имам фоликули и това ме кара все още да се надявам. Като изчезнат съвсем решението ще е по-лесно.
Пепита, честита да си и да сбъднеш голямата мечта преди следващия рожден ден. Hug

# 635
  • София
Flowers Four Leaf CloverFlowers HibiscusБлагодаря ви много момичета нека господ ни зарадва почти на финала Gift Heart
То и аз на това се надявам, имам редовен цикъл, не задържам фоликули, всеки мес. имам овулация и фоликули разбира се.

# 636
  • София
"край" или д- р Стаменов трябва да ми го каже, или мъжът ми да ми даде ясно да разбера, че няма какво повече да направим. Засега и двамата ме търпят, да видим до кога Stuck Out Tongue Winking Eye
д-р стаменов три пъти ми е казвал край.
ама като отида пак и продължаваме, докато аз не казах край.
та на него не се надявай особено.

# 637
Честит рожден ден, Пепита!
Аз май повече опити с мои яйцеклетки нямам намерение да правя, а мерак за донорска ми липса. Усещам се, че все повече започвам да се замислям за предимствата на живота без деца. Може би е защитна реакция, но точно тази апатия по отношение на ин витрото ме пази да откача. Доста стрес ми се събера покрай опитите и съм сиго дала почивка.

# 638
Здравейте момичета.Днес бях на пъти преглед след положителния тест , видя се сак отговарящ на 5 седмица и 2 дни.Самоче се видяха и 2 жълти тела, едното от който 8см.Някой бил ли е в подобна ситуация? Малко се стресирах, защото Персенска каза,че може да има и някое по тръбите.

# 639
Аз съм била в такава ситуация, с допълнението, че ми казаха, че ако имам остра болка в стомаха да ходя директно в Бърза помощ и да им кажа, че става въпрос за извънматочна....
Мнооооооого малко вероятно, но възможно. Просто са овулирали 2 Ф, а се е оплодила 1 Я! Честито!!

PS Няма как жълто тяло да е 8 см, защото целият ти яйчник е около 3 см.
Здравейте момичета.Днес бях на пъти преглед след положителния тест , видя се сак отговарящ на 5 седмица и 2 дни.Самоче се видяха и 2 жълти тела, едното от който 8см.Някой бил ли е в подобна ситуация? Малко се стресирах, защото Персенска каза,че може да има и някое по тръбите.

# 640
Аз съм била в такава ситуация, с допълнението, че ми казаха, че ако имам остра болка в стомаха да ходя директно в Бърза помощ и да им кажа, че става въпрос за извънматочна....
Мнооооооого малко вероятно, но възможно. Просто са овулирали 2 Ф, а се е оплодила 1 Я! Честито!!

Благодаря ти.Ами толкова го измериха , доста голямо е.И на мен ми казаха , ако имам силни болки да ходя в спешното.Дано не ми се налага!🙏 При теб как се развиха нещата след това?Резорбира ли се?

# 641
Да, бе, търпят те те. Хайде моля ти се. На теб щото сигурно ти е голям кеф...

# 642
  • София
Честит рожден ден, Пепита!
Аз май повече опити с мои яйцеклетки нямам намерение да правя, а мерак за донорска ми липса. Усещам се, че все повече започвам да се замислям за предимствата на живота без деца. Може би е защитна реакция, но точно тази апатия по отношение на ин витрото ме пази да откача. Доста стрес ми се събера покрай опитите и съм сиго дала почивка.
+-123 много ти благодаря мила за пожеланието Flowers Hibiscus
То и аз с донорски няма как да стане първо, че моя не е съгласен и 2-ро страшно много средства на куп и пак въпреки всичко гаранция няма за нищо. Затова ще пробвам с мои докато мога пък и средствата са някак си по разсрочени във времето та е по приемливо. Аз вече не се ядосвам за нищо каквото стане приемам всичко, в началото плачех и се растройвах, но няма смисъл от рев и ядове ние сме направили всичко по силите си, а само допълнително да си разбутваме хормоните от нерви нямаме нужда. Каквото е писано това да стане Flowers Four Leaf Clover

# 643
  • Пловдив
Стаменов те търпи защото носиш парички Wink А мъжа ти защото иска дете точно от теб. Аз бях точно в това положение. Само че моят се дърпа...дърпа...говори силни думи...как аз...и никоя друга. Като видя края.. клекна на ДЯ , което ми затвърди тезата , че все пак е егоист .

# 644
При мен нещата тогава завършиха с мисед, но действието се развиваше в Англия, бях на 44 год и ми дадоха един гол Аспирин, нищо друго и никакви кръвни тестове.... Важното, че беше едничко.
Ти си в далеч по-добри ръце отколкото аз бях тогава, така че не се безпокой. Всичко ще бъде наред 🤞🏻🙏🏻🍀

Благодаря ти.Ами толкова го измериха , доста голямо е.И на мен ми казаха , ако имам силни болки да ходя в спешното.Дано не ми се налага!🙏 При теб как се развиха нещата след това?Резорбира ли се?

Общи условия

Активация на акаунт