Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 78

• 43 730
  • 784
  •   1
Отговори
# 645
При мен нещата тогава завършиха с мисед, но действието се развиваше в Англия, бях на 44 год и ми дадоха един гол Аспирин, нищо друго и никакви кръвни тестове.... Важното, че беше едничко.
Ти си в далеч по-добри ръце отколкото аз бях тогава, така че не се безпокой. Всичко ще бъде наред 🤞🏻🙏🏻🍀

Аз съм била в такава ситуация, с допълнението, че ми казаха, че ако имам остра болка в стомаха да ходя директно в Бърза помощ и да им кажа, че става въпрос за извънматочна....
Мнооооооого малко вероятно, но възможно. Просто са овулирали 2 Ф, а се е оплодила 1 Я! Честито!!

PS Няма как жълто тяло да е 8 см, защото целият ти яйчник е около 3 см.
Здравейте момичета.Днес бях на пъти преглед след положителния тест , видя се сак отговарящ на 5 седмица и 2 дни.Самоче се видяха и 2 жълти тела, едното от който 8см.Някой бил ли е в подобна ситуация? Малко се стресирах, защото Персенска каза,че може да има и някое по тръбите.
Благодаря ти.Ами толкова го измериха , доста голямо е.И на мен ми казаха , ако имам силни болки да ходя в спешното.Дано не ми се налага!🙏 При теб как се развиха нещата след това?Резорбира ли се?
Благодаря ти ,дано!🍀🙏🍀

# 646
Момичета ако някоя е ме стила замразени ембриони от Надежда в друга клиника може ли да ми пише на лс искам  да попитам някои неща относно самата процедура, документи, цена, за колко време става всичко и т.н. Благодаря☺️

# 647
  • Пловдив
Момичета, на някоя от Вас коригирали ли са й матката в Надежда? Сега ми казаха, че  имам двурога матка и че ако не я коригирам, няма да мога да износя бременност. В Надежда имам едно лапаро, едно хистеро и една цветна снимка и никога не са ми казвали, че имам двурога матка. Лекарят, който ми установи този проблем е в друга болница.

# 648
Момичета, на някоя от вас слагали ли са ѝ два вида лепило за един и същ трансфер? Вчера ми сложиха PBMC, а в четвъртък искат да ми слагат лепило непосредствено преди трансфер. И още нещо - правят ли се още PCR тестове? Никой не ми спомена нищо за такъв тест преди трансфера... Мерси. 🍒

# 649
  • София
Ако е ЗЕТ  не искат тест.

# 650
Момичета, на някоя от Вас коригирали ли са й матката в Надежда? Сега ми казаха, че  имам двурога матка и че ако не я коригирам, няма да мога да износя бременност. В Надежда имам едно лапаро, едно хистеро и една цветна снимка и никога не са ми казвали, че имам двурога матка. Лекарят, който ми установи този проблем е в друга болница.
Попринцип  на ЦС си личи. Случайно доктора да е Калчев от Адела или доц. Русев да те е пратил пак при него да я коригира?

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 13:42 от Jordanka Dimitrova 590585

# 651
Здравейте момичета, аз не съм пациент на Надежда. Пациент съм на доктор Димов в гр. Шумен, които работят с Надежда. Имам завишени леко Нк клетки, за които ми изписаха ортомол натал за 30 дни. Имали някой тук, който ги е пил и постигнал ли е резултат? Отделно имам занижени светли нк клетки в матката( дано така се казват), и ще ме лекуват с вариант 6 ( така са си наименували лекарствата в клиниката), което разбрах, че представлява инжекция в матката. Имал ли е някой тук като моите “болежки”? Имаше ли резултат от проведеното лечение. Ще ви публикувам и моите резултати от изследванията.

Успех на всички момичета 🍀🍀🍀

# 652
Момичета, на някоя от Вас коригирали ли са й матката в Надежда? Сега ми казаха, че  имам двурога матка и че ако не я коригирам, няма да мога да износя бременност. В Надежда имам едно лапаро, едно хистеро и една цветна снимка и никога не са ми казвали, че имам двурога матка. Лекарят, който ми установи този проблем е в друга болница.
На всичките тези процедури, които сте правили в Надежда щеше да се види дали сте с двурога матка. И няма такова нещо, че с двурога матка не може да се износи бебе. Аз съм с такава матка, д-р Стаменов не е казвал за никаква корекция и без проблеми износих до края.

# 653
  • София
Имат нововъведение.
В сайта като се влезе с юзер и парола може да се следи кой номер е на преглед, кой номер сте вие и колко е закъснението.
Не знам дали е за всички лекари,  няма го в приложението.

# 654
Това колко пъти сме си го говорили с моя мъж докато чакаме ... Даже и вчера, понеже като отидох навреме и имаше 12 човека преди мен. Супер е, че са го помислили. Ще го изпробвам за следващия преглед. Simple Smile

# 655
  • София
Значи влиза се от запиши час.
Трудно се намира, заврели са го доста.

# 656
  • София
Само за инфо някой питаше за мъжа си. Вече няма пропусквателен режим може да влизат всички само се слагат калцуни и маски, не мерят и температура вече.

# 657
  • Пловдив
Момичета, на някоя от Вас коригирали ли са й матката в Надежда? Сега ми казаха, че  имам двурога матка и че ако не я коригирам, няма да мога да износя бременност. В Надежда имам едно лапаро, едно хистеро и една цветна снимка и никога не са ми казвали, че имам двурога матка. Лекарят, който ми установи този проблем е в друга болница.
Попринцип  на ЦС си личи. Случайно доктора да е Калчев от Адела или доц. Русев да те е пратил пак при него да я коригира?

Не, лекарят е в Пловдив. Четох в друг форум, че има момичета с двуроги матки, които са имали няколко спонтанни аборта и се е наложило да им ги коригират.

# 658
Само за инфо някой питаше за мъжа си. Вече няма пропусквателен режим може да влизат всички само се слагат калцуни и маски, не мерят и температура вече.
Обаче не дават мъжа да влиза в кабинета. Може само да изчаква във фоайето. Вчера двама желаещи да влязат ги отпратиха да чакат отвън. Blush

# 659
  • София
Май е по изборно, преди мен влезнаха в кабинета за преглед мъж с жена си и не го върнаха.
Сигурно зависи дали са били на кеф, вчера явно не са били Grinning

Общи условия

Активация на акаунт