Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 78

• 43 160
  • 784
  •   1
Отговори
# 720
Вече няма пропусквателен режим. Може да се влиза с придружител. Задължително - маска, дезинфектант и калцуни.
Много благодаря за информацията!

# 721
Здравейте, ходих при моята ендокриноложка и се оказа, че ТАТ и МАТ са над нормата, а всичко друго е ОК. За сравнение последно сме ги изследвали преди 2 години, когато си бяха на точното място. Заключение Хашимото 😳. Малко се стреснах и реших да търся какво е и какво се прави, защото до сега не се бях интересувала изобщо. Каза ми нищо не се прави при положение, че TSH е в норма.
Та въпроса ми е според вас има ли смисъл да запиша час за имунология в Надежда и имате ли наблюдение какво биха ми казали  и дали нещо може да се направи?

# 722
Опитайте с безглутенов режим, без бели брашна, без бял ориз, без захар. Поне при мен се получи и успях да сваля Тат и Мат до нормалните им граници.

# 723
  • София
Привет на всички, някой беше питал за коментар на неуспех при Стаменов. Аз се обадих на 3ти април за час, вчера ми звъннах за днес, т.е. малко повече от 2 месеца.

# 724
Имам въпрос относно болничните.
От началото на годината до сега имам 40 дни болнични. 30 дни след ЕТ от клиниката, и още 10 от ЛЛ за грип и настинка.
Сега ще влизам отново в болница за лапароскопия за премахване на миома. Трябва да посоча колко дни болнични искам, като знам, че максимума е 30 дни. Но не знам изобщо полага ли ми се такъв и ще ми го зачетат ли от здравната каса, при положение, че вече имам ползвани тези 40 дни от началото на годината . При лапаро болничният от ЛКК ли се издава?

# 725
Здравейте момичета ,знаете ли дните на отпуските на репродуктивните лекари за това лято.Моля за информация.За Стаменов ,Цветков и Персенска.

# 726
В рамките на една година имате право на до 180 календарни дни платен болничен.
Имам въпрос относно болничните.
От началото на годината до сега имам 40 дни болнични. 30 дни след ЕТ от клиниката, и още 10 от ЛЛ за грип и настинка.
Сега ще влизам отново в болница за лапароскопия за премахване на миома. Трябва да посоча колко дни болнични искам, като знам, че максимума е 30 дни. Но не знам изобщо полага ли ми се такъв и ще ми го зачетат ли от здравната каса, при положение, че вече имам ползвани тези 40 дни от началото на годината . При лапаро болничният от ЛКК ли се издава?

# 727
Момичета предстой ми пункция на 18, и цял живот си знам кръвната група (не ми се е налагало да я казвам някъде) дотук добре, но днес майка ми ми казва, че не е 100 % сигурна. Та да отида ли утре да ми вземат кръв или преди пункцията могат да решат този "казус".Благодаря предварително

# 728
Момичета предстой ми пункция на 18, и цял живот си знам кръвната група (не ми се е налагало да я казвам някъде) дотук добре, но днес майка ми ми казва, че не е 100 % сигурна. Та да отида ли утре да ми вземат кръв или преди пункцията могат да решат този "казус".Благодаря предварително
За пункция не ти трябва кръвна група.
А и да я знаеш недай Боже да ти трябва по спешност вече всяка болбица си я изследва. Аз имам Епикризи от три операции и в трите пише кръвната група + още 3 епикризи за аборти и там пише кръвна група и всеки път ми пускат на ново, ако е различна болница.

# 729
Здравейте ,имам час за първичен преглед тази седмица ,но не ми се обадиха .Има ли разместване или отлагане на часове заради епидемията ,не трябваше ли 1 седмица по - рано да звъннат за потвърждение ?

# 730
За пункция не ти трябва кръвна група.
А и да я знаеш недай Боже да ти трябва по спешност вече всяка болбица си я изследва. Аз имам Епикризи от три операции и в трите пише кръвната група + още 3 епикризи за аборти и там пише кръвна група и всеки път ми пускат на ново, ако е различна болница.

Благодаря за бързия и изчерпателен отговор.  Успех на всички

# 731
  • София
Здравейте ,имам час за първичен преглед тази седмица ,но не ми се обадиха .Има ли разместване или отлагане на часове заради епидемията ,не трябваше ли 1 седмица по - рано да звъннат за потвърждение ?
Здраяей Рали, обаждат се само, ако има някаква промяна. Така че би трябвало часът ти да си е актулен и всичко да е наред Simple Smile

# 732
  • София
Здравейте. Предстои ми коментар след пореден неуспешен опит. Разрешено ли е да се влезе с придружител в кабинета на лекаря?

# 733
Здравейте, някоя правила ли е вливки с Привиджен, или подобен имуновенин? Има ли някакви странични ефекти? Като чета листовката ми звучи малко страшно, пък са ми изписали 2.5гр и съм в дилема да вливам или не...

# 734
Разрешено ли е да се влезе с придружител в кабинета на лекаря?

да, вече може.

Общи условия

Активация на акаунт