Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...- 26

• 143 012
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Блондинка се прибира от среща цялата обляна в сълзи . Приятелката ѝ я пита потресена какво се е случило. - Тоя простак ме заряза, защото не съм умеела да правя това, което иска !!! - Е, докога да те уча какво да правиш в леглото??? - Това го знам, ама той иска да се науча да правя мусака!!!!

Въпрос: какво е блондинка, която си е боядисала косата в черно?
Отговор: изкуствен интелект.

# 706
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 707
Един французин кротко си закусвал в хотела с франзела, кроасани, конфитюр и масло. До него седнал един американец, който нагло го
гледал и си дъвчел дъвката. Поседял американецът, позяпал в чинията на французина и попитал:
- Абе вие, французите, целия хляб ли ядете?
Французинът го погледнал и смутено казал:
- Да, защо?
- Щото ние в Щатите ядем само мекото. Корите и трохите ги събираме, преработваме ги, правим кроасани и ги изнасяме за Франция. Французинът продължил кротко да закусва, а янкито, продължавайки да мляска с дъвката, се обадил отново:
- А ти и конфитюра ли ядеш?
- Ъхъ - промърморил, човечецът.
- Ние в Америка ядем само пресни плодове. Остатъците ги събираме, преработваме, правим на конфитюр и го изнасяме за Франция. Французинът вдигнал глава и казал:
- Вие, американците, какво правите с презервативите, след като ги използвате?
А американецът уверено казал:
- Как какво, хвърляме ги.
- А ние във Франция ги събираме, преработваме ги, правим дъвки и ги изнасяме за Щатите.

Каквото повикало,такова се обадило🤣

# 708
# 709
  • София
- Какви са функциите на сутиена?
- Да обединява разединените, да повдига малките, да поддържа големите и да мами наивните...

# 710
  • Карлово
По време на социализма му викаха "МАРКСИСТ", защото
Левите и десните обединява, слабите подкрепя, силните притиска, сочи напред и привлича масите!

# 711
Той винаги слизаше пръв от колата, минаваше от другата страна
 и и отваряше вратата като на кралица, а жените от квартала и завиждаха.
- Какъв мъж, какъв джентълмен! - казваха те.
..а само тя знаеше, че дръжката е счупена отвътре..Joy

# 712
Един як учител води урок в своята класна стая. От съседната стая обаче, се чува голям шум. Някакъв тип вдига врява и крещи там. Учителят се ядосал, отишъл в другата стая, хванал за ухото злосторника, дето вдигал врява и го завел в своята стая. Изведнъж в съседната стая се възцарила тишина. Злосторникът пък си седял тихо на последния чин в стаята на учителя. Учителят продължил да си води спокойно урока. След няколко минути на вратата се почукало и се показала главата на едно дете.
- Господин Петров, много се извинявам, но може ли да ни върнете преподавателя? ☺

# 713
  • Под сянката на разлистените кактуси
Блондинка се прибира от среща цялата обляна в сълзи . Приятелката ѝ я пита потресена какво се е случило. - Тоя простак ме заряза, защото не съм умеела да правя това, което иска !!! - Е, докога да те уча какво да правиш в леглото??? - Това го знам, ама той иска да се науча да правя мусака!!!!

Мдааа, ама нали знаете кой измисля вицовета за блондинки - брюнетките през дългите самотни нощи

# 714

Мдааа, ама нали знаете кой измисля вицовета за блондинки - брюнетките през дългите самотни нощи

Мдаа, но има добри попадения сред тези вицове. Казва го блондинка. Smirk

Мутра отива в туристическа агенция:
- Ще ми се малко да си почина, ама ми трябва нещо по-така...
- Какво ще кажете за Бахамските острови?
- Не. Там вече ходих. Иска ми се нещо по-специално, да се отвлека от ядовете, от работата.
- Малко ски из Алпите?
- Не. И това съм го правил.
- Знам какво ви е нужно - сафари!
- Това какво е?
- Ще се повозите на джип, ще постреляте...
- Че то все едно съм на работа!!

# 715
# 716
Разбираш, че детството си е отишло, когато започнеш да излизаш от морето по собствено желание.

# 717
  • Банско
- Коя си ти?
- Добрата фея.
- А защо носиш брадва?
- Абе, днес не съм нещо на кеф...

# 718
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Пълна жена отива на контролен преглед. Доктора я попитал?
- Госпожо, пиете ли хапчетата, които ви предписах!
- Пия, пия!
- А кога ги пиете!
- Кога ли? Ами, когато се наям...

Между лекари:
- Колега, видял съм се в чудо и не знам какво да правя!
Трето медикаментозно лечение предписвам на моя пациент и не ще да мре!
- Така е, колега, когато волята за живот е много силна, медицината е безпомощна!

# 719
Тази година съм била повече с маска,
отколкото със сутиен.

Общи условия

Активация на акаунт