Парфюмни размисли и страсти - 239

• 35 986
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
За търсещите липа - Oscar de la Renta Something Blue е перфектна, бюджетна липа. Все едно минавам през гора от цъфнали липи като се напръскам с него Simple Smile

# 121
Благодаря за новата тема!
Странни са ми Fucking fabulous TF, мирише ми на гресьорката от шевната машина на баба ми. Странен лекарствено -блатен ми е Aura иначе Tenue de Soiree буквално ме разболява , харесвам началото и от там ад....

# 122
Ау да, Fucking fabulous TF е много странен парфюм да. Не го харесвам.

# 123
М-хм, да, Fabulous TF e ултра странен. На мен ми ухае на варен, намачкан зрял фасул. Чист и натурален, без нищо друго.
Aura Mugler също ми е странен, хем е блатен и мухлив, хем има една пухкавост в него, която ме привлича. Като котка и валериан сме. Но не смея да си го купя, едва ли ще го нося..Flushed

Womanity, Metallique и Черния чай ги обожавам.

# 124
И аз не нося Аурата. Мухлив ми е в началото и ме дразни. Ваниловата част е добре, но кой ще я изчаква.

# 125
Блатен е много хубаво определение за миризмите на някои парфюми! Tenue de Soiree ми точно блатен.
Metallique и аз намирам за странен, не знам ще мога ли да го нося напръскана с него както си трябва, но доста си душих ръката където пръснах. Привличащо-отблъскващ.
Аура ТМ е лекарствена, като някой мехлем за изкълчен глезен.

# 126
Fucking fabulous TF и Aura Mugler са едни от най-глемите ми любимци Laughing Какво нещо е "НОСЪТ" Ill

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 23:18 от Ре

# 127
Сега се сетих,че много странни парфюми /масла съм душила в дубай-мъжът ми беше потресен от един -едно към едно с конска пот,или щавено агне....и двамата тактично запристъпвахме навън от магазина,че и цената не беше малка...

# 128

Още един странен, с който се запознах наскоро - Черният чай на Булгари.
Мирише на влакови релси, на депо, супер странен. Харесва ми да го мириша, но посмъртно не бих го носила.

Ха, каква странна асоциация! Аз не усещам нищо такова. Черния чай на мен ми мирише на хладен пушек и плътен ууд.  Усещане за тъмна готическа катедрала. Ама модерна и мининалистична такава. Примерно тази на Тадао Андо

# 129
Аз съм голям не фен на арабските парфюми и масла. No Mouth

# 130
  • В сърцето на един мъж
Страхотна тема.
Аурата за мен е доста странен парфюм, имаше и едно Гучи не помня името, което миришеше точно на автомобилно масло, Фейт Амуаж, Живота е хубав......за тези се сещам

Аз последните дни се наслаждавам тези красоти...

Имам и доста тестерчета, включително от поръчката ми от Дъглас, които мисля да разучавам идните дни...

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 22:44 от didishh

# 131
Страхотна тема.
Аурата за мен е доста странен парфюм, имаше и едно Гучи не помня името, което миришеше точно на автомобилно масло, Фейт Амуаж, Живота е хубав......за тези се сещам

Аз последните дни се наслаждавам на тези красоти[/spoiler]

Имам и доста тестерчета, включително от поръчката ми от Дъглас, които мисля да разучавам идните дни...
Ех, че красоти! Страхотна снимка, обичам да гледам парфюми!

# 132
didishh, кажи нещо за Андромедата, че ми е много любопитна. Simple Smile

# 133
Страхотна тема.

Аз последните дни се наслаждавам на тези красоти

Opulent Musk e жесток! Първоначално е доооста странен, но послеее ❤

Кои са другите?

# 134
  • В сърцето на един мъж
didishh, кажи нещо за Андромедата, че ми е много любопитна. Simple Smile
Прекрасен е, цветен, луксозен, изящен. Оприличават го на Ерба Пура, има един момент, в който  наистина доста си приличат, но Андромедата си поема в друга посока. Днес на слънчицето такъв разкошен лилиум беше. Струва си всяка стотинка.... Четох доста преди да го взема, но с първото помирисване - знаех, че ще се взимаме, нямаше как

Общи условия

Активация на акаунт