Парфюмни размисли и страсти - 239

• 35 929
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • Deutschland
Nude 😅

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 15:51 от cielo

# 571
cielo, това е новият круизен Angel, нали така? От къде го поръча, защото аз не го намирам по сайтовете?

# 572
  • Deutschland
Да, той е.  Срам ме е да споделя,че изобщо не съм го тествала, но нямам съмнение, задължителен е просто за почитателите.  
Купен е преди около месец в Германия. Тук се предлага онлайн от много парфюмерии.
https://www.parfumswinkel.com/de/погледни тук.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 16:28 от cielo

# 573
Да, той е.  Срам ме е да споделя,че изобщо не съм го тествала, но нямам съмнение, задължителен е просто за почитателите.  
Купен е преди около месец в Германия. Тук се предлага онлайн от много парфюмерии.
https://www.parfumswinkel.com/de/погледни тук.

Много благодаря, има го 😊. Само се чудя как стои въпросът с доставката до България, ако някой е поръчвал, може ли да ми пише Simple Smile

# 574
  • Deutschland
Не би трябвало да има проблем.  Редовно поръчвам от Франция, Италия, че дори и от Канарските острови.

# 575
  • на майната си
Скрит текст:

Лудост по време на пандемия:) Парфюмна библиотека 🤩Всичко е придобито откакто сме в карантина, спонтанно и в повечето случаи на сляпо. Обикновено така си купувам парфюмите. Когато тествам в парфюмерия изпадам в парфюмна шизофрения, т.е. много неща тествам, от които повечето са мои, а след покупка се оказва, че са ужасни , имам чувството,че нещо друго съм пробвала.
Остават ми за тестване: Ангела, GOUTAL, Diptyque,  TF Champaca, TF Lavender,  Café Tuberose  и няколко Jo Malone.
Чакам си Jo Malone Blue Agava &Cacao, Fleur Narcotique,  TF Lost Cherry, TF Oud Wood, TF White Suede , TF Shanghai Lily и  Molinard Amber.
Най- голямото разочарование : FM Musc. Сигурно ще го предложа в темата за размяна, но планираното ми връщане през юни е под въпрос.
Най- страхотното попадение-изненада,  Шедьовър за мен : TF Café Rose. Не съм розофен,  но не се отказвам и продължавам да опитвам. Портретът на FM също не ми хареса- много роза, много нещо...по-точно само рози.

Ще се радвам, ако някой ми предложи нещо цветно и пролетно на Creed.  Женствено, моля.  Simple Smile
Без Virgin Island.
Домашен парфюм по време на пандемия: Atelier Cologne Vanille Intense. Прекрасна ванилия- топла, пудрена и не много сладка ванилия. Чудя се защо толкова дълго му се дърпах на този бранд.
Толкова радост виждам на тази снимка, честити да са ти и с радост да ги разносваш. Споделям впечатленията ти от ароматите на ФМ, тези двата и с мен не се спогаждат, кафето на ТФ е относително добро.
Предложения за пролетен Крийд - единият вариант е Роял Мейфеър - страхотен, кръвта ти посинява и те връща в онези времена, когато крале са управлявали териториите, основните играчи са роза, но много фина и пипната, допълваща се от евкалипт и на заден фон хубав цитрус. Просто страхотен аромат, но съветвам да тестваш първо. Другият вариант е Роял уотър, един от най-добрите оупънинги, които съм тествал. Страхотен цитрус с мента, босилек и амбъргри драй даун,  впечатляващо представяне за такъв тип аромат, но е доста по-сериозен, за по-улегнали хора. Това са моите предложения, тествай и решавай. Успех Simple Smile

# 576
На Creed аз харесвам най-много Love in White, най-красивият пролетен  парфюм за мен.
Казват, че е бил сватбеният парфюм на Джаки Кенеди.

По-свеж е Acqua Fiorentina, но също толкова красив.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 17:53 от bonbonka6

# 577
  • Deutschland
Много благодаря за предложенията 💐 Задължително ще ги проверя.

Момичета и  момчета, виждам, че харесахте моята снимка, което малко ме изненада, и за което благодаря. 😃⚘Аз също обожавам да надничам в чуждите колекции и докато още сме на вълна снимки , ще споделя още няколко стари, които си харесвам. Нямам търпението и  настроение за фотсесии, не се справям особено.  
Трудно ми е с подредбата- от една страна трябва правилно да ги съхранявам, но ми се иска голяма част да е пред очите ми- създават ми настроение. Деление на летни-зимни правя рядко. Често "зимни " се развиват прекрасно и различно през лятото, истински хамелеони.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 18:10 от cielo

# 578
cielo предишната снимка не ми хареса като снимка и само породи завист в душата ми, но тази серия снимки носи много приятно настроение, благодаря Flowers Hibiscus

# 579
  • Deutschland
Много мило 😂🌹
И последно, за да не досаждам повече.

А това е тематично над парфюмите ми за освежаване преди излизане. 😁

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 18:30 от cielo

# 580
  • Sofia
А каквото не ти хареса, тук има достатъчно хора, които ще се зарадват да го приютят. 😁😁😁

Снимките са много хубави, особено онази, сборната, с всичките красоти на нея. Heart Eyes

# 581
  • Deutschland
Трябва да си дойда със свръхбагаж Grinning Още не ми е дошла музата да тествам всички. Имам и в шкафовете още неотваряни. Дано да доживеем.

# 582
Момичета, oud bouquet на  Lancome става ли за поръчка на сляпо?

Не!
Парфюмен шедьовър е за мен, но в никакъв случай на сляпо...
Твърде силен и характерен аромат, лесно може да докара главобол на хора стс слаби сърца или любители на мейнстрийм компоти.
Дълбок, опушен, плътен.
Невероятна трайност и шлейф.
Намира ли се още, мислех, че е спрян?

# 583
Cielo направо ми изпълни душата! Харесах всички снимки и парфюмите ти,всичко!С много здраве да ги ползваш!
Аз съм с Коко Мадмозаел днес,едно ми е хубаво с него и ми навява хубави спомени:)

# 584
  • Deutschland
И какво излиза сега- ще се окаже, че не снимам толкова лошо. 🙈
Calabria ❤💐
Наистина съм изненадана, че толкова много се харесаха. 🙉

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 20:19 от cielo

Общи условия

Активация на акаунт