Мъжки къси панталони

• 880
  • 10
  •   1
Отговори
Започнах да правя пролетно подреждане на дрехи и забелязах, че имам нужда от къси няколко чифта нови къси панталонки до коляно. Търся нещо рае или каре, но не съм виждал по моловете. Прикачвам пример:
Скрит текст:
Ако сте виждали нещо от сорта, ще се радвам да споделите магазини.

# 1
Оффтопикно искам да вметна само да не си причиняваш такова нещо и тези да ги подредиш навън...

# 2
  • София
Tom Tailor, Celio имат такива десени, но в момента моловете не работят.

# 3
И аз не съм фен на карираните панталони .В АНДРЮ имат хубави класически едноцветни.

# 4
  • Terra incognita
Хич не съм фен и аз на подобни десени, пък със странични джобове- хептен. Заложи на нещо по- модерно. Не, че ще ти трябват това лято, де.

# 5
Тия бяха супер популярни преди 9-10 години.
Напоследък или са едноцветни или рае...ама все някой прави подобни предполагам.

# 6
На мен изобщо не ми харесва избора от дрехи, които се предлагат в момента. Имам човек, който всяка есен ми носи от САЩ. В офиса е ясно - ризка и дънки, но такива шаренки ги нося лятото с тениска на разни разходки и сбирки с приятели. Аз съм от онези, които не хаят много и гледат да им е удобно. Наскоро си взех блузка с двоен ръкав от Спрингфийлд 😁
Скрит текст:

# 7
  • Terra incognita
А, ясно. Типичен американски стил. На мен, лично, не ми допада изобщо, ама щом на теб ти харесва.
Виж в Ralph Lauren.

# 8
  • София
Във вторите употреби миналото лято имаше доста такива бермуди. Раета, карета, всякакви. Сигурно не влизаш в такива магазини, но като информация да го знаеш. Simple Smile

# 9
Във вторите употреби миналото лято имаше доста такива бермуди. Раета, карета, всякакви. Сигурно не влизаш в такива магазини, но като информация да го знаеш. Simple Smile
Мерси. Дам, не пазарувам от такива магазини. Особено както ми се притриват между кълките, трябва да са новички Grinning

# 10
Последно в Mymall съм виждала подобни... Но вече много странно ги стесняват отдолу, та ни са мъжки, ни дамски...
Вместо, за мъже да са отпуснати, свободни... Кво се изкилиферчиха дрехоправачите, нз...

Общи условия

Активация на акаунт