Лъжи на дребно от любимия

• 4 771
  • 80
  •   1
Отговори
# 45
За мен не е окей мъжът ми да ходи да помага на някоя си с пазаруване, а още повече да ги размъква на фризьори и тем подобни АБСУРД.

# 46
Той ако е изневерил с някоя и после я придружава по магазините, вече си е цяла афера.
По-скоро още си плете кошницата за изневяра внушавайки си колко е студена жена му.
Което даже няма значение в случая. Изгубил е уважението към нея.

Едно е да помага на колежка, друго е да компенсира кофти отношение към уж любимата, с добро отношение към друга. s.v.s., и да си му вдигнала скандал вече, не позволявай оправданието му да си ти. Съзнателен човек комуникира, а не се държи като сбацана джебчийка. Като за него ставащото е нищо, пак сяда и говори с теб, защото за теб очевидно не е нищо. В една връзка докато за единият няма проблем, но за другият има - то има проблем.

Апропо, изневярата има повече от едно проявление. От скромният ми читателски опит тук виждам как част от хората си живеят с идеалистичната представа, че като имали еди каква си странична натисквация с някого, но видиш ли без заветното и дословно муш-муш, още могат да се пишат от верните, завалиите.

# 47
  • Варна
Авторката основно трябва на друго да акцентира. Той умишлено избягва компанията и комуникация. Оценката му за нея е ниска. Ако е от порода льохман, който не отказва услуги и живее за другите, на какво се надява? Да се трансформира в жена вамп и да я нарича богиня ли?

# 48
Е, тя му е преровила Вайбъра, но за изневяра не пише, само открила грехове - услуги правел. Услугите не ѝ пречели, а че няма рапорт даден-рапорт приет. Някои хора не знам в какво живеят, в Биг Брадър ли, в казарма ли. Интересно ми е това ли търпите вкъщи и приемате за нормално - да ви проверяват телефона, да ви разпитват, да ви държат сметка с кого сте ходили в магазина и на обяд.

# 49
На мен ми държаха сметка така Simple Smile (мъж на 40, ако има значние).
Аз много споделям, детайлно разказвам и т.н., само да има кой да слуша. В случая той чуваше, само ако има споменато мъжко име. Ами, не съм 5 клас, нито той, но спрях да споделям такива неща, умишлено ги пропусках. Не с цел да лъжа, а за да си спестя куп обяснения без никакъв повод. (например, на обяд на една маса съм била с колега Х и още 5 човека, и Х разказал нещо си. От там се почваше разпит - защо Х бил там, кой още бил, ама колко време сме обядвали, ама само на мен ли бил казал нещото.. и т.н. до безкрай. Точно рапорт даден - рапорт приет беше). Такива разпити ме отблъснаха и бяха една от причините въпросният да е бивш. НО отбелязвам, че при мен подозрения, обвинения и т.н. бяха безпочвени. Което дразни много повече.
Също съм много съгласна с едно от горните мнения - връзка на 10 години, която е още само връзка, а не семейство.. за мен е обречена.
И последно - аз лично не бих се притеснила, ако ще ме нарече "патка" по време на скандал. Особено, ако преди това съм го нарекла ''идиот", "говедо" и т.н. Simple Smile Виж, ако и по принцип така ми говори - е съвесем различно.

# 50
  • София
Авторке, твоят мъж по принцип обича ли да ходи по фризьори, магазини, молове? Да не е неосъзнат гей? (Шегувам се, разбира се)

# 51
Хич не ме интересува мнението на тукашните дами.
МП е правил само един път услуга на моя приятелка, и въпреки, че принципно не споделя, още същият ден ми сподели. Предвид някои обстоятелства, това в случая беше приемливо.
Това с почти всекидневно возене на колежки до тук-там, това общо пазаруване и тези обиди по адрес на авторката..... Съжалявам мила, но си права да се ядосваш. Връзката се е изчерпила.  Не се опитвай да поправиш нещата. Продължи напред сама. Ще бъдеш щастлива и без него.

# 52
Хич не ме интересува мнението на тукашните дами.
МП е правил само един път услуга на моя приятелка, и въпреки, че принципно не споделя, още същият ден ми сподели. Предвид някои обстоятелства, това в случая беше приемливо.
Това с почти всекидневно возене на колежки до тук-там, това общо пазаруване и тези обиди по адрес на авторката..... Съжалявам мила, но си права да се ядосваш. Връзката се е изчерпила.  Не се опитвай да поправиш нещата. Продължи напред сама. Ще бъдеш щастлива и без него.
Не е всекидневно, примерно в месеца 2-3 пъти,но да са прави на ударен...човека твърди,че се самонавивам и да престана с тези глупости...А на дамите по-горе,за думата Патка и аз го обидих,признавам си в яда си...И след всичкото криене ,аз му предлагам да се разделим за известно време, защото не мога да живея така и ми е много объркано...той не иска 🤔

# 53
  • Варна
Чакай сега, какво означава това не иска? Ти, ако си твърдо решила, затваряш вратата и се разделяте за колкото време смяташ за нужно.  Явно не си твърдо решила.

# 54
Абе не е нормално, мила моя, той да пазарува с нея. Да я откара до магазина, защото е по пътя добре. Горе долу.  Да влезе с нея в магазина- откъде на къде? Та дори и да е било наистина за помощ, защо да не купи нещо и за вас, защо да се крие?!
И защо ли трябва да той да иска за да се разделите? Разделяш се с някого, защото искаш да се разделиш. Точка.

# 55
  • Варна
Направо да му сложи гривна за проследяване. Да го санкционира при всеки разговор и услуга на жена. Пазаренето било символ на изневяра???
Само комплексирани жени могат да ревнуват по подобни поводи.
Авторке, глупостта и особенности на характера, не се коригират.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 10:34 от Viviana91

# 56
Не е всекидневно, примерно в месеца 2-3 пъти,но да са прави на ударен...човека твърди,че се самонавивам и да престана с тези глупости...А на дамите по-горе,за думата Патка и аз го обидих,признавам си в яда си...И след всичкото криене ,аз му предлагам да се разделим за известно време, защото не мога да живея така и ми е много объркано...той не иска 🤔
Аз не виждам нещо да е станало. Помогнал на омъжена жена с покупките? Не знам на коя друга колежка помогнал? Какво от това, бих попитала.
Обаче ти му ровиш във вайбъра - това е проблем. Той в пристъп на яд те нарича патка, ти го обиждаш - това също е проблем.

Наистина, за покупките, мисля, че правиш от мухата слон. Защо би ти разказвал за всяко свое движение в пространството? "Днес ходих до тоалетната 4 пъти" - WTF? Не изисквай от него неща, които са унизителни и нелогични, а именно - да се оправдава за нормални неща от живота и да се чувства следен. Разказва ти, каквото намери за добре. Не прави скандали от твои измислени сценарии, това мога да ти кажа, като съпруга на МНОГО услужлив мъж. Ми той помага на всеки който мърда, само защото има капацитет за това.

Каквото можеш наистина да изискваш от него, е да не си подбутва семейството, да помага на теб на първо място. Ако на теб откаже да помогне -- това е проблем. Кажи му, че не е приемливо да те обижда и никога не толерирай такъв начин на изразяване. Не го следи и не му чети личната поща - това е обидно и напълно неприемливо.
От мен толкова. В момента, повтарям, изневярата е в царството на злите сънища.

# 57
Апропо, изневярата има повече от едно проявление. От скромният ми читателски опит тук виждам как част от хората си живеят с идеалистичната представа, че като имали еди каква си странична натисквация с някого, но видиш ли без заветното и дословно муш-муш, още могат да се пишат от верните, завалиите.

Освен с идеалистична представа (а дали?) някои хора си живеят щастливо над 30 години. Това не се постига с дребнаво шпиониране в личното пространство на другия, със следене и скандали. Всеки има моменти на слабост, за 30 години няма как да не е имало такива и какво? Да зарежеш нещо хубаво, удовлетворяващо, осмислящо живота, понеже другият леко бил флиртнал. Това е абсолютно глупаво. Пасващ партньор се намира изключително трудно и не се захвърля с лека ръка.

# 58

Освен с идеалистична представа (а дали?) някои хора си живеят щастливо над 30 години. Това не се постига с дребнаво шпиониране в личното пространство на другия, със следене и скандали. Всеки има моменти на слабост, за 30 години няма как да не е имало такива и какво? Да зарежеш нещо хубаво, удовлетворяващо, осмислящо живота, понеже другият леко бил флиртнал. Това е абсолютно глупаво. Пасващ партньор се намира изключително трудно и не се захвърля с лека ръка.
Много хубаво, удовлетворяваща връзка, но според авторката май не е така. Според нейният партньор, явно също не е така.
Моят бърза да се прибира след работа. Ако пазарува, пазарува за нас. Най-много и за родителите си.
Не търчи да вози и да обгрижва колежките си.
Ей сега го попитах как изглежда такова нещо в неговите очи. Отговор - ако е веднъж, ок. Ако се повтаря- " явно има нещо друго и не е само това".
S.V.S,  партньорът ти в женски колектив ли работи? Да не би да прави всички тези услуги със служебната кола? Това може и да е обяснение, но все пак сцената в магазина ми е показателна.

# 59
Толкова шум за 2-3 услуги в месеца... Тук се раздуха нещата до "кара всеки ден като такси колежки на фризьор". Защо я насъсквате?

Ако пък здравните въпроси, които решават в първия пост, са репродуктивни, съвсем различна става картинката и реакциите.

Авторке, ако обичаш този мъж и искаш да останете заедно, трябва да работите повече върху близостта си. Повече приятни неща да правите заедно, повече секс, повече докосвания, по-малко скандали.

Общи условия

Активация на акаунт