Лъжи на дребно от любимия

• 4 789
  • 80
  •   1
Отговори
# 15
Аз не бих била с мъж, който излиза с жени зад гърба ми, по какъвто и да е повод. Много съм ревнива, но всеки човек е различен. Според мен не е нормално, но ако можеш да го преглътнеш... Не се карайте.

# 16
Здравейте,дами!  Искам странично мнение от вас. Накратко -10 годишна връзка,преминали сме през доста изпитания ,вкл.и здравословни проблеми  и още се борим. От известно време отчуждаване,чести караници...🤔Работи в голям колектив, ходене на обяди с колежки, вършене на всякакви услуги..лични примерно...завеждане до козметичен салон след работа,вземане на различни поръчки и така...Много е усложлив. 😂Само ,че аз незнам за тези незначителни неща,като питам как е минал деня-нищо особенно.🤔Не е ли нормално да споделя...например с Х.ходихме да вземем торта в обедната почивка от еди къде си за детето й.../просто давам пример /Дразня се,че крие такива неща...нормално ли е?🤔Капака беше,когато сестра ми го засече в квартален магазин след работа с колежка да пазаруват...🤨🤔за празник на детето й...
Живях със подобен човек години наред. Искам да уточня, че евентуална изневяра би била следствие на това лъжене, а не първопричина.
Дребни лъжи, лишени от особен смисъл и логика, отричане като партизанин дори, когато има доказателства. "Скриване" на информация и факти също. Споделяне за неща извън връзката - почти никакво.

Такива лъжи обикновено се възпитават първо в семейството. Лъжещите са неуврени в себе си хора, неспособни да сервират истината. Често липсва емпатия. Никога не се променят, гарантирам.

# 17
Не разбрах с една колежка ли е толкова услужлив или с няколко различни?

# 18
Всяка жена на Ваше място би се подразнила от такива услуги и опити те да бъдат прикрити.  Навяват за по-близки отношения. Не е нормално да е толкова отзивчив. На Вас толкова ли много помага? Мисля, че подозренията Ви са основателни. Най-малко има интерес встрани.

# 19
Да,точно,че се получи едно отчуждение,започна да обижда вика...все има проблеми, все е нервен...🤔А И на друга колежка помага и двете са семейни, само че разбрах от вайбър му за "помощите"...И освен инцидента в магазина,когато го засече сестра ми по случайност...в голям супермаркет...

# 20
  • София
Вашата връзка е приключила, само че ти упорито стискаш очи, за да не го видиш.

# 21
Когато сестра ти ги е засекла в магазина, тогава ли научи за тази колежка? Тя мъж няма ли си? С теб излиза ли заедно да пазарува? Много унизително ми се струва поведението на приятеля ти.

# 22
  • Варна
А може би няма нищо съществено за споделяне. Скандалите показват, че имате проблем. Безпочвени обвинения и подозрения също са дразнещи.
Майка ми имаше колега, който и е помагал за дребни услуги. Споделял и е проблемите си. Това прави и целия и колектив. Ревнината му жена решила да го последва веднъж. Имат разлика от 25 г. Простодушието на тази жена и холеричния и  нрав ги доведоха до развод. Колежки я посъветвали да се разведе. Крайно различни бяха. Той вежлив и харизматичен, тя саможив интроверт. Тези, които мразят целия женски свят, изобщо няма да ги коментирам. Това не подлежи на лечение.
Авторке, анализирай личните ви проблеми и промени. Не избързвай с крайни изводи. Появата на трети е следствие на сериозни пукнатини.

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 22:44 от Viviana91

# 23
Има мъж ..И аз зададох същия въпрос къде е мъжа й?За него случай, му звъннах какво да купи от магазина, отряза ме,че по-късно ще ми звънне...И след 10 минути, ми звънна и започна да ми мънка, че бил с колежката си в магазина...И после щял да обясни...т.е.защото са го засякли...иначе нямаше да разбера. Големи скандали бяха...от тогава минаха 2 месеца и не спирам да се тормоза,изгубих всякакво доверие. Кълна се и рева като магаре, че нямало нищо...просто помагал...

# 24
  • Варна
Аз не съм убедена, че изневяра към сегашния момент има, но пък залагам, че в един момент ще има. Както каза някой назад, като следствие от случващото се. Чак пък толкоз дащен и услужлив да е.... Изглежда като да печели точки пред тях с някаква цел. И няма никакво значение дали те имат мъже или не, всички го знаем това.

# 25
А може би няма нищо съществено за споделяне. Скандалите показват, че имате проблем. Безпочвени обвинения и подозрения също са дразнещи.
Майка ми имаше колега, който и е помагал за дребни услуги. Споделял и е проблемите си. Това прави и целия и колектив. Ревнината му жена решила да го последва веднъж. Имат разлика от 25 г. Простодушието на тази жена и холеричния и  нрав ги доведоха до развод. Колежки я посъветвали да се разведе. Крайно различни бяха. Той вежлив и харизматичен, тя саможив интроверт. Тези, които мразят целия женски свят, изобщо няма да ги коментирам. Това не подлежи на лечение.
Авторке, анализирай личните ви проблеми и промени. Не избързвай с крайни изводи. Появата на трети е следствие на сериозни пукнатини.
Ама те най-големите скандали оттам започнаха

# 26
  • Варна
За какво се карахте, преди ситуацията с колежката?
Ако е имал намерения, щеше да е предпазлив, след разкритията.
За помощ в пазаруване, аз трябва да съм изневерила масово.😎

# 27
Не мога да повярвам на мненията в тази тема.
Каране до салона и приемане на пратки става изневяра?!
А мои колеги и пратки ми приемат, наливат ми течности за чистачки и AdBlue, че и колата ми измиха един път, услужват ми с инструменти, които нямам... При сегашните обстоятелства трима колеги се редуват да ходят да взимат друга колежка от съседно село, за да не се качва тя на градски транспорт. До един са женени или сериозно обвързани. Ако го кажа това в понеделник, ще се убият от смях... Аз съм карала и колеги, и колежки до някъде, взимала съм колежка, която е от друг град, от хотела й сутринта (или това е проблем, само когато колегата е от другия пол?), взимала съм обяд за колега, защото в конкретния ден е под вода от работа и няма да се сети сам... Това не са гранд жестове на внимание, не е супер услужливост и не е някой да е "дащен", това е израз на загриженост и симпатия към хора, с които прекарваш поне 8 часа от деня си. Да, по-близки са му от някой на улицата, то пък що за робот трябва да си иначе, особено ако колективът е по-малък?

Просто си представям как някой ми държи сметка, защото съм закарала колега някъде... Хора, намерете си занимания. Човек да отиде от точка Х до точка Y, било то с моята кола и с мен като шофьор, не е "значимо събитие", да, и аз също вероятно бих го пропуснала несъзнателно. А ако почне да ми се държи сметка за такива, най-вероятно умишлено ще ги скривам, защото като всеки нормален човек не желая да си причинявам негативни емоции.

Вторачването в подобни незначителности говори за дефицити в други области. Съвсем добронамерено го казвам, не е критика. Намерете друг начин за сближаване с мъжа си, разискването на битовизми е тотално убиващо всякаква романтика и истинска комуникация.

# 28
Ооооо има ли рев, това още повече ми засилва съмненията, но пак няма нищо сигурно. Трябва да се спази принципа - "Невинен до доказване на противното" !

# 29
Има мъж ..И аз зададох същия въпрос къде е мъжа й?За него случай, му звъннах какво да купи от магазина, отряза ме,че по-късно ще ми звънне...И след 10 минути, ми звънна и започна да ми мънка, че бил с колежката си в магазина...И после щял да обясни...т.е.защото са го засякли...иначе нямаше да разбера. Големи скандали бяха...от тогава минаха 2 месеца и не спирам да се тормоза,изгубих всякакво доверие. Кълна се и рева като магаре, че нямало нищо...просто помагал...

Ако приемаш съвети: дръж се адекватно пред мъжа си . Не го карай да ти се оправдава, че е помогнал на колежки.
Възможно е наистина да нямаш повод за притеснения, а да се навиваш сама. Не карай мъж да реве и да ти се оправдава. Тотално му ограбваш мъжкото достойноство и нищо чудно той да има нужда от доказателства, че е силен и че на него може да се разчита. И да си го търси това доказателство в нуждите на колежките си.
Замисли се в какво се крие проблема ви? Да не би само ти да си неудовлетворена и да държиш него отговорен? Да не би той да е пропуснал да направи нещо ,а ти да го обвиняваш? Смяташ ли ,че не те обича?
жените имаме силата да разбираме какво се случва около нас по много фин и деликатен начин..използвай силата си , не изпадай в позицията на незадоволената жена , която само дудне на мъжа си и изисква обяснения. Така наистина се губи любовта.
Не се впрягай в коментарите на пишещите тук , които реагират като оси на поведението на мъжа ти: всеки си гледа от собствената камбанария. Това може да не е твоята истина.

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 23:30 от Serendipity*

Общи условия

Активация на акаунт