Лъжи на дребно от любимия

• 4 789
  • 80
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Писах и по-рано,нямам нищо напротив...но при условие как му е минал деня да мълчи като пукъл...И да казва,нищо особено...И да ме нарича ПАТКА ,като е ядосан ,а на тях се обръща с маце...🤔Е,това Е дразнещото,а не че си помагат!!!

Въобще не би ми пукало дали ги нарича котенца, или кокошки. Но, ако мен ме обижда (и то явно редовно) много бързо ще е свободен мъж, пък той ако ще цяла ферма да си има Simple Smile
Връщам се да чета

# 61
Нормално е инцидентно да помогнеш за нещо на колеги,но ако е практика вече не.
Воденето до фризьор също не е нормално,това да не е болница.
Говорете спокойно без да се карате за това какво Ви дразни.Дори да не сте много права,ако човека държи на Вас ще се съобрази.
Относно обидните думи,това е недопустимо и от двете страни.
Връзка,която 10год. няма развитие-брак,деца,дом ,немнуемо се изчерпва.

# 62
  • София
Ама чакай сега, той те нарече "патка" в скандала, след като ти го обиди, или по принцип те обижда? Щото, да ти кажа, ако не знаеш, разликата е между Панчаревското езеро и Индийския океан.
Съветът ми е, ако ще я карате с епитети в общуването по-добре тръгнете по различни пътища. Защото в противен случай ще се окажете в задънена улица и вместо да сте имали прекрасни гледки по пътя си, ще сте оставили буренаци  и горчилка. Пък времето не се връща.
А, и остави кокошарника за малко настрана. Затвори очи - ти искаш ли да прекараш живота си с този мъж? Ако отговорът е "да" - седнете и говорете. Ако е "не" - взимай си багажчето и се изнасяй (освен, ако не си в собствено жилище, тохава той да се изнесе).
Деца имате ли?

# 63
Аз бих направила съвсем друго, вместо да му врещя като истеричка. Бих седнала с него да поговорим за връзката ни, не за колежките. Ще го питам спокойно защо се държи по този начин, в мен ли е причината. И също толкова спокойно ще му предложа да се разделим ако не се чувства ок в тази връзка и за него е изчерпана. Ключът е в думата " спокойно", защото много мъже, които искат да приключат връзка, не го правят заради панаирите, които ги очакват и затова правят така, че на жената просто да ѝ писне от отношението и да си тръгне сама. Затова аз бих му предложила да се разделим и ако се съгласи, значи това е искал човекът, ама не е знаел как да го направи мирно и тихо.

# 64
Няма лошо да се говори, лошо е да се премълчава. Ако се е стигнало дотам обаче да се изясняват нещата във връзката, дори и спокойно, според мен е
станало късно.

# 65
А преди споделял ли е дребни неща от ежедневието или винаги си е бил такъв? Ако преди ти е споделял и от известно време е спрял, може са мислиш за проблем. Но ако никога не е и ти сега си разбрала за тези колежки и вече си напасваш неговото поведение към новата информация, с която разполагаш, може и да си втълпяваш. И моят приятел е правил услуги на колежки, смислени, не да ги кара на фризьор, и понякога ми споделя, ако стане дума в разговора, друг път не и не виждам лошо.
Но ако ме нарича патка, той ще се раздели с неговата. Както са споменали по-горе може би проблемите са ви започнали отдавна и сега това са последствията. Честно казано не виждам много бъдеще за вас, съжалявам, че го казвам.

# 66
От там се почваше разпит - защо Х бил там, кой още бил, ама колко време сме обядвали, ама само на мен ли бил казал нещото.. и т.н. до безкрай. Точно рапорт даден - рапорт приет беше). Такива разпити ме отблъснаха и бяха една от причините въпросният да е бивш. НО отбелязвам, че при мен подозрения, обвинения и т.н. бяха безпочвени. Което дразни много повече.

Е, Лучия, този твоят като слон в стъкларски магазин. Пита се по мъничко и много фино, за да не досадиш. А той... Grinning

Второ, не знам защо се хващате за думата патка. Те вероятно така се обиждат по принцип при скандал. Едва ли е първи път. Ако греша, простете.

Трето, мъжът не, че толкова изневерява (поне засега), по-скоро е типичен people pleaser. Прави всичко, за да се хареса, да се носи добро мнение за него, да го хвалят. Защо да помага на жена си, като тя го е харесала и одобрила отдавна? Няма стойност вече нейното одобрение.

А разбра ли се дали е споделяш тип или още не? Връщам се да чета.

# 67
Освен с идеалистична представа (а дали?) някои хора си живеят щастливо над 30 години. Това не се постига с дребнаво шпиониране в личното пространство на другия, със следене и скандали. Всеки има моменти на слабост, за 30 години няма как да не е имало такива и какво? Да зарежеш нещо хубаво, удовлетворяващо, осмислящо живота, понеже другият леко бил флиртнал. Това е абсолютно глупаво. Пасващ партньор се намира изключително трудно и не се захвърля с лека ръка.
Имах предвид истории като тази
https://m.bg-mamma.com/?topic=926247
която спокойно би могла да се окаже близкото бъдеще за мъжа на s.v.s
Не им светя разбира се, може наистина нищо да няма и човекът просто да е леко темерут, който не комуникира добре. Обаче не е и като да няма потенциал за кофти развръзка ситуацията.
Което очевидно не е случаят с вашето семейство, съответно нямаше нужда от аналогията.

# 68
Изневяра. :/

Така ми звучи на мен, съжалявам, дано съм в грешка.
Изневерява й с всичките колежки?

# 69

Второ, не знам защо се хващате за думата патка. Те вероятно така се обиждат по принцип при скандал. Едва ли е първи път. Ако греша, простете.

Аз се хванах за думата, направо ми избоде очите. Аз не обиждам, когато споря независимо колко разгорещен е спорът и не допускам да обиждат мен.
Не ми хрумна, че за други това може да е нормална форма на комуникация. На мен ми е евтино и просташко и означава, че човекът насреща е изчерпал аргументите си и в безсилието си използва епитети за да ме уязви.

# 70
Направи ми впечатление, че той ревнал, и не знам как да го разбирам.
Или тя вдига някакви много големи скандали или... и аз не знам.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 21:52 от tainichka

# 71
Абсолютно подкрепям Babri. Как е възможно за някой да е нормално да бъде обиждан или да обижда партньора си,та дори и да е в яда си? Дори да съм кипяла от нерви и да сме се карали жестоко,никога не съм си позволила да използвам подобни епитети или някой да е използвам към мен. След думата патка директно всичко приключва.

От 10 години сте заедно, седнете и говорете като големи,цивилизовани хора. Какви са тези неща рев,глупости, та и толкова време да не сте се разбрали как стоят нещата и какво правите от тук нататък. Аз лично съм директна, сядам спокойно и си казвам всичко от а до я,какво ми е неприятно,какво не бих толерила,съответно той си казва също ВСИЧКО. Ако не желае сериозен разговор - вратата е широко отворена. Прецени сама за себе си какво искаш и евентуално какво очакваш от партньора си.

# 72
Моранезе, отговорът ти е в първите 7.
Зависи в какво семейство си отраснал. Така абсолютно всяко нещо може да е за теб "нормално".

Едит За директността и говоренето те поздравявам за подхода. Това е начинът.

# 73
  • София
Направи ми впечатление, че той ревнал, и не знам как да го разбирам.
Или тя вдига някакви много големи скандали или... и аз не знам.

Може да е ревнал като му е пуснала ток или му е вадила ноктите. Simple Smile А може и да е ревнал от яд, че е разкрит, а не е имал възможност да си измисли стабилно алиби или оправдание... Да не е бил готов да приключи с тази връзка. Има по-чувствителни мъже. Реват повече и от жените. Познавам няколко. За протокола не са ходили в казармата. Simple Smile))

# 74
ОК.

На повече от просълзяване при силна емоция (нашите вкарват гол, например Joy) не съм била свидетел и много се учудих. А не е като да нямам талант в спретването на запомнящи се скандали. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт