The Ordinarу + DECIEM (Тема № 5)

• 44 151
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
От Deciem. Зарежи Дъглас.

# 556
В пощата ли пристигат? Да не ми я спрат нещо на митница, откъде идват?

# 557
В пощата ли пристигат? Да не ми я спрат нещо на митница, откъде идват?

От Англия със Спиди до офис или до адрес.

# 558
О, супер, значи направо поръчвам до БГ адрес щом директно до адрес пристигат, благодаря ви, момичета Simple Smile

# 559
Мацки, препоръчайте нещо околоочно/антиейдж, защото ползвам в момента ХК и овлажняващия крем, понякога слагам и масло от марула, обаче си трябва и нещи антиейдж. Имам ретинол, обаче сега кърмя и не мога да го ползвам. Нещо друго, което да става за кърмачки има ли?
А маската AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution дали е подходяща за кърмачки?

# 560
Мацки, препоръчайте нещо околоочно/антиейдж, защото ползвам в момента ХК и овлажняващия крем, понякога слагам и масло от марула, обаче си трябва и нещи антиейдж. Имам ретинол, обаче сега кърмя и не мога да го ползвам. Нещо друго, което да става за кърмачки има ли?
А маската AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution дали е подходяща за кърмачки?
Не би трябвало да е проблем от гледна точка на кърменето, няма да стигне до кърмата или кръвообращението. НО, след раждане и по време на кърмене, в тялото е хормонална буря, кожата е по-чувствителна под влияние на хормоните, често има и пигментация от бременността, която отшумява след време и без намеса. Мисълта ми е, че е по-добре да изчакаш с агресивните продукти, поне месец - два, след като си спряла да кърмиш и се е възстановил нормалния хормонален фон.

# 561
Здравейте. Не съм ползвала досега продукти на марката. Изчетох първите две теми и третата до половината... горе долу се ориентирах. Реших какво ще поръчам, само ще помоля някой, ако има възможност да ми каже в каква последователност да нанасям продуктите. И също така кои са добре да нанасям сутрин и кои вечер.
Продуктите са: EUK 134 0.1%, Lactic Acid 5%+HA 2%, Marine Hyaluronics, Matrixyl 10%+HA и Niaciamide 10%+Zinc1%. И се чудя дали да не поръчам от крема с хиалуронова киселина ... благодаря предварително Blush BlushBlush

# 562
  • София
EUK 134 - ползвам/х сутрин, може би най-неразбрания от мен продукт е това. В началото бях редовна, сега 1-2 пъти седмично. Изразходвам 1 бутилка много месеци, няма да си поръчам втора.
 Lactic Acid 5% - ползвам вечер самостоятелно, след около 30ина минути слагам последващ продукт ако реша че искам. Също 1 бутилка ползвам мноооооого време, слагах 2 пъти седмично в началото, сега заради силното слънце съм разредила. Като свърши може ми ще взема друг пилинг.
Marine Hyaluronics - може и сутрин и вечер, то е като водичка и попива мигновено, спрях да поръчвам този продукт след като изразходих 3-4 бутилки. Сега си правя хиал.гел сама Simple Smile
Matrixyl 10% - не съм ползвала
Niaciamide 10%+Zinc1% - ползвах сутрин, но консистенцията е доста кофти пък и май нямам нужда от такъв продукт. Имам половин бутилка, която бих разменила ако някой има интерес Wink

# 563
Мишчица много благодаря за отговора. Значиии взех да се разколебавам дали съм избрала подходящи продукти хахааха явно трябва още по-подробно да чета кое за какво е...или направо да пробвам. То кожата ще си покаже кое и понася добре и кое не Grinning

# 564
  • София
Geri_em първата ми поръчка беше с първите три продукта Simple Smile. Но според мен трябва да е пробват, единствено бих посъветвала да посъбереш още малко мнения за ЕУК Wink.

# 565
EUK134 0.1% е страхотен антиоксидант, влияе чудесно на моята кожа (задължително го използвам през пролет-лято-есен в сутрешната ми рутина). Може би е добре да уточня, че кожата ми е суха, тънка, без конкретни проблеми.

# 566
EUK134 0.1% е страхотен антиоксидант, влияе чудесно на моята кожа (задължително го използвам през пролет-лято-есен в сутрешната ми рутина). Може би е добре да уточня, че кожата ми е суха, тънка, без конкретни проблеми.
Подкрепям. С тази разлика, че моята кожа е нормална. Държа го постоянно наличен, както и другите два антиоксиданта. Зимата наблягам на Ресвератрол, а отскоро ползвам и Пикногенол, който също ми е супер.

Матриксил, лично аз харесвам, но си ги сменям: Матриксил, Бъфет, Бъфет с медни пептиди. МНого ги харесвам за около очен контур, шия и деколте. И за лице стават, чудесни са дори, но там наблягам и на други неща, а медните пептиди са капризни. За Бъфет казват, че се окосмявало лицето, поради което Матриксил си е супер за лице.

Млечната киселина е приятен продукт, но моята е 10%, рядко я ползвам, защото ползвам и други, по-силни киселини, но я харесвам.

Крема с хиалуронова не ти трябва, ако имаш друг нощен крем, макар, че аз отдавна отказах нощните кремове. За през деня пък по-добре заложи на качествена слънцезащита.
Marine Hyaluronics е нещо като нищо. Приятно хидратира, но дотам. Няма да я повторя. Кожата става леко по-сочна, поне за няколко часа. Въобще не ми е ясно защо всички скачат на хиалуроновите. Много по-често на кожата ѝ липсват липиди, поради което изглежда повяхнала, отколкото влага.

# 567
Здравейте, взех си niacinamide 10%+ zink 1% и hyaluronic acid 2% + b5... Редувам ги, след тях слагам и NMF + HA... И съм много доволна, кожата ми стана по жизнена, по опъната и не толкова акнеична.. Сега ми се иска да опитам и нещо с цвят.. Ще споделите ли впечатления за фон дьо тените им - като консистенция, покривност, дали са тежки или стоят естествени и т.н

# 568
Много благодаря за отговорите. Ще ги поръчам пък ще видим Simple Smile а матриксил и euk 134 могат ли да се ползват едно след друго сутрин? И ако да, кое да е първо?

# 569
Здравейте, взех си niacinamide 10%+ zink 1% и hyaluronic acid 2% + b5... Редувам ги, след тях слагам и NMF + HA... И съм много доволна, кожата ми стана по жизнена, по опъната и не толкова акнеична.. Сега ми се иска да опитам и нещо с цвят.. Ще споделите ли впечатления за фон дьо тените им - като консистенция, покривност, дали са тежки или стоят естествени и т.н

Аз съм взимала ФД на ТО, обаче не съм уцелила цвета и сега така си седи. Все едно кафява маска имам на лицето. Не препоръчвам. А уж е серумен ФД.

Общи условия

Активация на акаунт