Градинарство - моето хоби 24

• 32 006
  • 784
  •   1
Отговори
# 105
  • пак там
Искам го!

При мен има двор като футболно игрище - няма какво да задуши Simple Smile

# 106
И на мен много ми хареса флокса! Той е многогодишен нали? Четох че има едно и многогодишни понеже.

Как се садят 200 гладиола? Мале, направо ме изуми! Браво на теб!

Какво иструменти да си взема и от къде за по--лесна работа в градината - визирам лопатки, садило и др. Счупих вече 2...

# 107
  • Карлово
На картинката на темата има едно бяло цвете със ситни цветчета, което се използва за аранжиране на букети. Как се казва.

# 108
И при мен започват да цъфтят вече луковиците. Малко от моите мускари. Флоксът и той се събуди и започва да цъфти. Нарцисите предстоят и фритилариите.
Скрит текст:

А дали не направих още една поръчка с клематиси...всяка година прекаляваме с ММ. Някои хора си купуват дрехи, ние цветя за градината..

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 21:53 от LittleCactus🌵

# 109
Еха Grinning При нас нарцисите прецъфтяха, и зюмбюлите скоро ще прецъфтят, и лалетата. Но пък божурите са направили едни хубави пъпки...

# 110
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
И на мен много ми хареса флокса! Той е многогодишен нали? Четох че има едно и многогодишни понеже.
....

има едногодишен, нисък, тревист, многогодишен висок на туфа и многогодишен  пак на туфа, пак нисък, почвопокривен.
този, който показват е от последния вид. Simple Smile

На картинката на темата има едно бяло цвете със ситни цветчета, което се използва за аранжиране на букети. Как се казва.

това на картинката не е онова от букетите. в букетите е гипсофила, многогодишно, на коренище. и цъфти по-късно. Simple Smile

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 10:03 от st. Dobri

# 111
Така е в планината 😂 късно идва пролетта и дълго продължава.

# 112
Христос Воскресе!

моля за помощ
какъв е този храст

много е красив , а досега не съм виждала

# 113
керия?

# 114
Да, керия японика  е.

# 115

У мерси начи си истинска сейнт Добри Blue Heart

# 116
нямай съмнения Simple Smile

# 117
  • have faith and be patient ..
Това си го довлякох от градината на леля ми и си сях пред блока.. Много ми харесва и на мен

# 118
и от мен молба за помощ - някой може ли да подскаже какво съм си насяла тук?
за острите листа питам, другото са тагетеси. Simple Smile

# 119
Затри ми се поста от вчера някъде, сигурно така съм го редактирала.
За празника се отвориха цветчета на японската вишна Канзан, само две на брой. Разбрах го от съседката ))). Цъфнаха жълто-розовите лалета, посадих подарената гигантска теменужка и, ураааа, намерих три от миналогодишни хости на странни места и ги пресадих. Надявам се и другите да се появят.

Добри, на мен ми приличат на едни в моята градина, но и те са подарени и не знам какво да чакам. Тъкмо и теб ще те изненадат.

Общи условия

Активация на акаунт