Градинарство - моето хоби 24

• 32 635
  • 784
  •   1
Отговори
# 585
  • БГ
Здравейте,
много харесвам макове и бих искала да ги направя на хербарии и да ги сложа в рамка на стената. Някой правил ли го е, как точно се прави Simple Smile Благодаря.

# 586
Едно сърце от кампанули

# 587

Наложи се да ги отрежа, вятъра и дъжда ги бяха повалили! Но пък са разкошни...!

И пазача на красотите😂

# 588
  • софия
Голяма красота!

Днес минах покрай една къща, която всяка година ми взима очите, но тази все още не бях минавала ...
Момичета, тоя  водопад от цветове ме кара да искам да стоя цял ден пред оградата в съзерцание! И ги гледам и си мисля-едва ли някой ги подрязва изобщо тия красоти, а те все по-преливат от разкош всяка година!
На снимките не се усеща и на половина красотата им ( снимах от колата)

И малко по-надолу, друга ограда

# 589
  • Русе
Desislava A., прекрасни цветя отглеждаш, поздравления за избора им и грижите. И секюритито е душичка...

# 590
  • Norge
Амели, красота неописуема, благодаря, че си снимала и че сподели. Flowers RoseFlowers Rose

# 591
Ах, какъв прекрасен бигъл!

# 592
  • Варна
Добре де, тези рози някакъв специален сорт ли са, че стават такива огромни? Или се гледат по друг начин....

Desislava A. Ирисите в лилаво и розово........ Леле.. Heart Eyes

# 593
  • софия
Добре де, тези рози някакъв специален сорт ли са, че стават такива огромни? Или се гледат по друг начин....

Desislava A. Ирисите в лилаво и розово........ Леле.. Heart Eyes
Дано някой разбиращ разкаже, защото и на мен ми е много интересно. И да си кажа честно, не мисля, че се полагат нвкакви специални грижи, и даже грижи въобще ...

# 594
Не виждам добре, но това не е ли трендафил? Имаме на няколко места бял и червен - сам се гледа, цъфти обилно от май до октомври\ноември, зависи от застудяването.

# 595
Това са катерливи рози,на които им казват трндафили.

# 596
Има рози на храстчета,катерливи и бордюрни. Катерачите не се режат,освен ако не пречи нещо,стърчи или ви дразни. Храстите се подрязват,бордюрните също.

# 597
Да сложа и аз розите Wink  над 3 метра станаха за 7години ...

# 598
  • софия
Много са красиви, Пинко!

И аз имам няколко катерливи, но повечето са на две три години. Тая бялата, която бях показала преди няколко страници стана огромна за 3 -  4 години. Даже една част от нев достигна над 4-5 метра ( беше се вплела в една ябълка). Ама рая пролет баша ми я отвза много. Оказа се наистина по правилата ( Лпбознателна нали показа схемичка). Та щом има правила значи се подрязват. Ама аз обратно на това, виждам огромни масиви рози, за които съм сигурна, че никой не подрязва...
Във всеки слъчай са страшно красиви тия катерливи “хаймани”

# 599
Страхотна роза, пинко! Съседката ми има розова градина, някой ден ще я помоля за няколко снимки.
Десислава, какъв интересен ирис имаш!

Аз с въпрос. Днес в Лидл не можах да подмина синята хортензия. Нямам място в градината, дали ще оцелее зимата в кашпа отвън?

Общи условия

Активация на акаунт