Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 191
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
Христос Воскресе! Нека сме здрави, щастливи, търпеливи и отговорни! Simple Smile
И на мен не ми допада Диана с такава прическа, но в крайна сметка промяната не е лошо нещо. Дано обаче ако има следващ сезон да я промени, че нещо не ми се връзва тази визия със Зорница и Марио.

# 121
  • София
Светли Празници, момичета.

Май съм единствена, която я харесва с тази коса. Много е различан и много нестандартна. Идеална е за лятото.

# 122
Христос Воскресе! Cветъл празник!

Hа мен също ми харесва, Роси, но продължавам да не съм убедена, че е променила цвета. Вижте как стои като изрязана по краищата косата й. Особено кичура зад лявото ухо. A на черно-бялата снимка мисля, че е с дълга и прибрана коса, не е със същата прическа.

# 123
Светъл празник и от мен Simple Smile

Аз от снощи съм във възторг от новата коса. Много ми харесва.

# 124
  • София
Честито Възкресение! Любов и Светлина!:tada:Animal Hatching ChickHeartpulse

Относно Диде, аз мисля, че това е етап от изрусяване и няма да я видим рижава Wink

# 125
Аз не държа на черното, защото много я харесвах и с русото, особено с едно пепеляво беше страхотна. Ама рижо не харесвам на когото и да е било.
Ама е важно тя да си се харесва. Simple Smile

Ди, значи трябва често да говорим за котката или косата да ни посетиш Grinning

Злати, според мен е, защото е правила фона, а не косата.

# 126
СВЕТЪЛ ВЕЛИКДЕН и от мен 😇

Важното е Диана да си се харесва 😃

# 127
  • София
Злати, не знам, наистина стои странно, но от друга страна ми се струва, че просто цвета не е покрил добре тъмните коси. А може и фона отзад да е с променен цвят и това да създава илюзията за “отрязване”.

Ау, Диана руса ще е много интересно. Но аз май най-много я харесвам със цвета от 6-ти сезон.

# 128
Честит празник, момичета, бъдете здрави! Kissing Heart

И аз като Майчето не харесвам риби коси по принцип. Но трябва да я видя със суха коса, за да прецен дали мога да преглътна Диде, че тия мокри кичури нищо не ми говорят Joy

Иначе я харесвах ужасно много в шести сезон. И точно преди началото му беше с едно светло шоколадово, което беше разкошно, но устиска с него сигурно седмица Joy

# 129
Извинявам се за двойния пост, ето това беше косата, която жестоко много харесвах, но не можах да й се по радвам дълго, щото Диде е шило Joy

https://www.instagram.com/p/BjxPtK3B46v/?igshid=nr5ayowfsfce

# 130
А аз ето това пепеляво или гъбено(не съм сигурна как го водят) русо много харесвах.
https://www.instagram.com/p/BmnyXbaB7WZ/

Моски, и това е хубаво, само че е по-скоро кафяво- червеникав цвят

# 131
Оууу, да, Майче, това ми беше супер любимо. ❤️

В оранжевото ми харесва само това, че Диде е смела и експериментира 😄

# 132
  • София
Честит имен ден на Велислав! HeartFlowers TulipBell

# 133
А такаааааа, я как бързо ми се увеличи отборът. А ми се смеехте Animal Joy Cat #мрън

Майче, на жесток филмов маратон със сериали съм хахахах и забравям да ви навестявам. Но това нямаше как да го пропусна

# 134
  • София
Честит имен ден на Велислав! HeartFlowers TulipBell
Не знаех, че днес Велиславовците празнуват имен ден. Да е честит

Общи условия

Активация на акаунт