Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 215
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Леле, Моски, Heart Eyes балсам за душата си!
Ако Зорница приласкае, но след това се отдръпне, оставайки надежда за по-късно, ще нахъса Гадината да се стреми да я има на всяка цена. Така може да се обясни и гневното хвърляне на теста в началното промо, защото бременността на Зорница и “връщането” на Марио ще го изхвърли от играта завинаги. Kissing Heart

# 541
В един от първите епизоди Зорница също каза на ХХ да внимава да не се увлече, защото горчиво ще съжалява за това.
В работата явно няма как да му натрие носа, но на база личните отношения може да го подхлъзне и то яко.(макар че за мен това представяне на нещата със съблазяване ми е пошло).

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 13:57 от Daniela Gospodinova 601697

# 542
Дани, ще се повторя, но Зорница е отчаяна и Тасев и Наков й отнеха всички полезни ходове. Не е много яко, но ако ще го постави на мястото му, go, Зорница Grinning

# 543
  • София
В един от първите епизоди Зорница също каза на ХХ да внимава да не се увлече, защото горчиво ще съжалява за това.
В работата явно няма как да му натрие носа, но на база личните отношения може да го подхлъзне и то яко.(макар че за мен това предтавяне на нещата със съблазяване ми е пошло).
Нарцисът е добър манипулатор. Досега той постигаше всичко, манипулирайки другите. Сега - с неговите камъни по неговата глава. Зорито може да си играе с него, за да си осигури спокойствие в работата. Joy

# 544
Много хубав цвят на косата! Heart Eyes

# 545
Понеже Зорница на промотата ми изглежда с едно изражение като много да иска да прави секс с него, допускам да е негхова фантазия.
Всъщност това е кошмар на Mарио след като изоставя Зорница Stuck Out Tongue Winking Eye

# 546
  • София
Понеже Зорница на промотата ми изглежда с едно изражение като много да иска да прави секс с него, допускам да е негхова фантазия.
Всъщност това е кошмар на Mарио след като изоставя Зорница Stuck Out Tongue Winking Eye

Кажи честно. Преди малко си развивах същата теория - хахаха

# 547
Ахахаххаха, Злати, печелиш! И се събужда облян в пот и си казва - бе я аз да си ходя при булката преди да е изгоряла 😂

# 548
Абе момичета, ако беше сън на някого (макар, че това би било най-безболезненият сценарий), нямаше да акцентират толкова в промотата... Sad

# 549
Абе момичета, ако беше сън на някого (макар, че това би било най-безболезненият сценарий), нямаше да акцентират толкова в промотата... Sad
О, защоооооо?????
Това провокира да се гледа. Това продава и тук е така, зрители бол......

Аз още не мога да намеря смислени обяснения това да се случи.
До вторник залагам, че не е истина.

# 550
Най-много ми харесва версията  това да е кошмар на Марио , защото той беше свидетел на "любовната" акция на  Клоуна в колата , а после го удари... Като нищо  може да навърже такъв сън .
От представянето на Зорница /на образа и/ до тук , не ми е логично да се пусне  на  Хр.Хр.
Ако все пак някой "ослепителен ум"  е решил така да развие действието , имам дистанционно...

# 551
Роси, като дадоха в промото, че Пенев прави секс с Романова, се оказа сън.
Като дадоха Зорница да се хвърля от прозореца, се оказа че не е тя.
А помните ли като даваха Бнаков да прегръща Зорница в промото в шести сезон, че после се оказа, че тя веднага се дръпна.
Аз залагам на това, че Зорница ще му направи номер.

# 552
Значи буквално преди 5 мин. мъжо, след поредното кратко промо по ТВ, се изцепи: “Абе да не би Марио да сънува и да се събуди облян в пот и да си прибере Зорничка?”. Аз го изгледааах странно и го питах да не чете бг мама, при което за малко да ме напсува 🤣 Той не гледа с кой знае какъв интерес, но беше много впечатлен от промото и явно си разсъждава човекът. Ето едно мъжко, странично мнение.

# 553
# 554
на едното промо Дрисльо до стената, на другото Кака, и едни бавни, гледат се. Малкия яко втресен. Може и да има чувства.. ужас.. дано е кошмар.
Кръстева май ще се гътне.

Общи условия

Активация на акаунт