Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 206
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Замислих се, дами, по повод на прословутото промо. Всъщност, ако Зорница щеше да забременява от гнидата, не трябваше ли той да й подава положителния тест, а не да й го изтръгва от ръцете, точно когато тя иска да види какъв е резултата?

И втора точка от дневния ред - доколко вероятно ви се вижда Марио до такава степен да реши, че ще изгони завинаги Зорница от себе си, че да й на говори куп неща, дето да са толкова гадни, че Зорница да му повярва и да изпляска? Joy

# 557
  • София
На Марио се е прекъснала връзката с главния му мозък. Каква почивка иска? Ще се крие по коридорите да не я среща, няма да го интересува как е и какво прави или ще си страда самичък в къщи, за да не я натоварва? Е, не кошмари ще сънува, ами направо ще полудее Joy

# 558
И втора точка от дневния ред - доколко вероятно ви се вижда Марио до такава степен да реши, че ще изгони завинаги Зорница от себе си, че да й на говори куп неща, дето да са толкова гадни, че Зорница да му повярва и да изпляска? Joy
Напълно е възможно, но на база промото, той е този, който обвинява себе си, смята, че е ГРЕШКА!!! Един вид той поема ударът и пуска Зорница.
А и знаем, че Марио пали от четвърт и после горчиво съжалява и се изнинява.

# 559
Аз изобщо никаква логика не намирам. Нито в това защо би направила Зорница такова нещо, нито в - а после какво?

Идеята за кошмара на Марио, колкото и да ми е малко вероятна, ме развеселява. След като видя какво направи гнидата с Юлия и му обеща да го изяде, защо да не се вкара във филм 🙈😆.

# 560
Аз продължавам да клоня към реалност, макар този похват,с кошмар/сън, не е използван този сезон. И това ще е накакъв вид номер.

# 561
Майче, ама реалност реалност или реалност номер?

Мен ме смущава в идеята за реалност реалност това, че Зорница като изнасилена жена не би трябвало да е в състояние да се остави да бъде употребена или да постига чрез секс някакви цели.
А да е кошмар на Марио ме смущава това, че не знам къде ще го дадат да спи 😂 Не може да е в дома им, защото той е на Зорница, а той ще почива от нея. Освен в лекарската стая 😂

На Марио не му пречи да каже, че той е грешка и като види, че Зорница не се отказва, да реши да бъде радикален и да я нарани силно, за да е сигурен, че няма да го погледне повече. Тук на тази теория слабото й място е, че ако имаше нещо такова, според мен щеше да влезе в промото.

# 562
Остава да заложим на Хх. Тази нагла усмивка, все успешните му манипулации и постигане на целите му. Толкова ли всичко ще му се получи, че и Зорница???

Определено се е главозамаял, така че е време за грешка и то сам да се провали. А и всички герои минаха през някакви сътресения....

# 563
Моски, реалност номер.

Точно, Дани, прекалено много спечели и трябва да се приземи, а Зорница би била черешката на победите му.

# 564
Остава за мен въпросът защо Марио стана свидетел на секса му с Юлия. Която много ясно му обясни че е отвратителен и я отвращава, точно в духа на нещата, които Зорница наговори на Марио за Гринч, и след това влезе да прави секс. Има ли някаква причина Марио да гледа цялото това нещо, може ли да го проектира върху Зорница или просто трябваше да му кипне съвсем от малката гад?

# 565
Определено сцената с Юлия можеше да мине и без Марио. Той още от самото начало не го харесва и се караха със Зорница заради него.
За мен ако Хх предприеме някаква стъпка за отвръщане на удара към Марио, може би тогава ДА. Хх напипва слабите места на хората и така действа, а на Марио е Зорница. Може да му пусне някоя муха.....

# 566
  • София
Остава за мен въпросът защо Марио стана свидетел на секса му с Юлия. Която много ясно му обясни че е отвратителен и я отвращава, точно в духа на нещата, които Зорница наговори на Марио за Гринч, и след това влезе да прави секс. Има ли някаква причина Марио да гледа цялото това нещо, може ли да го проектира върху Зорница или просто трябваше да му кипне съвсем от малката гад?

Моски, вчера на същият въпрос мислеше, че е единствено да провокира Марио за юмрука, сега какво мислиш, защо Марио видя и повече отколкото му се искаше?
Аз и вчера написах, че не е случайно, че Марио стана свидетел, както и не беше случайно, че беше в операционната с Пенев и изказа мнение по въпроса с отворените връзки. Обаче ми хареса как запази достойнството и на Пенев и на Юлия.
Снощи гледах отново епизода и През цялото време даваха ехидната, нагла и победоносна усмивка на ХХ. Да не говорим за начина, по който унижаваШе Зорница пред колегите и пред пациентите. И на фона на това - тя му се оставя в ръцете. Не знам с какво Марио може да я провокира Зорница, но ако ще е така се надявам да е повече от това да я върже с белезници полугола и да я види половината болница.

Дани, моето мнение е същото - очаквам ХХ по някакъв начин да удари Марио по слабото му място. Ама как точно - нямам представа.

# 567
Роси, еволюирам Joy
Просто гледах сцената отново. Марио, който не просто ги видя, ами специално ги изслуша. От друга страна, какво да го провокира да го цапне, Юлия не влезе насила в колата. Той си го цапна заради Зорница.
Ами не знам защо, Роси, може би по някакъв начин видяното ще го проектира върху Зорница. Нямам идея, виждам много варианти и всеки ми се струва възможен.

# 568
  • София
Вчера развивах същата теория, но изхождах от позицията за отмъщение. ХХ лъже, манипулира, изкривява информацията, може да направи някоя интрига. И се чудех дали Марио няма да стане свидетел на нещо, което да го съкруши. Или пациент, който да е с подобна история, Не може да има деца, жена му изневяра, той си отмъщава. Някаква такава история да е.
Обаче не ми се връзва с последователността на промото, защото то започва с думите на Марио за грешката.

# 569
Роси, Марио как би могъл да бъде съкрушен от Хъхх, колкото и да го провокира, той знае много добре, че Зорница няма мераци към него, нали етапа с ревността го минахме.
Виж, би могъл да бъде провокиран от някой пяциент и чужда история. Според мен преди да стигнем до Зорница, това е огромна грешка, ще има нещо такова, едва ли се е събудил и го е тупнало по главата.

Общи условия

Активация на акаунт