Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 184
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Да, Моски, това имам впредвид. Но това ще значи, че промото не е последователно, а нали някой беше наблюдавал, че в този сезон промотата следват последователността на епизода.
Точно тази последователност я считам за пробойна в теорията ми. А знаем, че развиваме по 1001 теории и накрая пак е различно, Хахах.

# 571
Защо да не е последователно, преди първата точка "Зорница това е грешка" можем да видим нещо от Марио. Макар че сега ми хрумва, че ще видим нещо и то ще е някой сърцераздирателен монолог, в който Марио се пита честно ли е да лиши Зорница от мечтата й да бъде майка Joy

# 572
За мен обяснението на поведението на Марио е съвсем просто. В основата е разбирането, че да я задържи до себе си означава да я лиши от възможността да бъде майка. Той от няколко епизода не е на себе си. Има вътрешна борба. Не смееше да каже истината, за да не си тръгне Зорница. Е, истината излезе. Той започна да мисли за нея, вече се примири че за него шанс няма. И кулминацията - вътрешната борба ражда  решение.

Дотук обаче стига логиката. После става абсурдно, защото според промото Зорница за няколко часа губи смисъл в живота - без да се бори, без нищо. И се пуска по течението, каквото ще са става - все тая. Нещо не е ок.
Ако все пак се случи точно това, то отговорът на въпросите й към Врабчев, дали е била някога себична и егоистична, ще са - да и да. Мммм не 😆, не се връзва.

# 573
  • София
Ами, Моски, може, ама пак е объркано. Когато и казва, че е грешка все едно си тръгват. Зорница е със същите дрехи както във фитнеса, значи е в същия ден. Но пък Марио го дават в склада, което няма как да се случи, ако си е тръгвал. Абе лудицааааа 😂😂😂😂😂😂

# 574
Mислили ли сте, че да си дадат почивка може да означава нещо друго, а не да си тръгне?

# 575
  • София
Mислили ли сте, че да си дадат почивка може да означава нещо друго, а не да си тръгне?
Злати, да, но бързо я отхвърлих, защото извода, до който стигнах е, че ще иска да си дадат почивка от Болницата и да напуснат. А такъв вариант не ме устройва, хахаха. А и Разбирам думите на Марио за грешката, че правят грешка да продължават с театъра, че всичко е наред и той смята себе си виновен за това.

# 576
Ако Зорница е имала пререкания с Марио, Хх научава и вечерта се засичат във фитнеса. И да я предизвика, да се обрисува какво ще пропусне, все едно той е нейното решение и ни го показват, а в действителност да не се случи нищо такова. А и това, че инициативата е в Зорница, а не в Хх - какво по-голямо четкате на неговото ЕГО.

# 577
Злати, не. Той казва "аз съм грешка", иска почивка и си тръгва сам.

Роси, аз си представям, че Зорница идва на работа, Марио си тръгва. Срещат се насред болницата, казват си две думи, тя остава на работа, той си отива.

# 578
  • варна
Ох, момичета, чета ви и още повече се обърквам.😃 Ама ви признавам колко варианта измислихте!
А иначе Марио е напълно способен да и наговори на Зорница куп идиотии и напълно самопожертвователно да се отдръпне, за да я остави да бъде щастлива с друг. Тук смятам, че е такъв случая. Обаче за Зорница не вярвам,че е такова момиче. Тя е борбена и упорита, даже инат. Смятам, че би се борила за любовта им, а не да се предаде и да се метне на първия срещнат, който на всичкото отгоре и е подчинен и тя не го понася.
Спирам да го мисля, чакам вторник и тогава ще видя дали ще съм отвратена или доволна.

# 579
Знам, че не се връзва с "аз съм грешка", но толкова ми се иска да ни подвеждат Joy

# 580
Моски, ама не се връзва, защото има сцена и в склада с двама им. Според мен този разговор се води в края на деня.

# 581
Момичета, аз досега никога не съм вярвала че се опитват да ни подведат. Но сега за първи път, мисля че е точно така.
Има само един малък проблем - аз и за финала на 6-ти сезон бях твърд оптимист и вижте какво стана 😱😆. Дали да не сменя плочата сега, за по-сигурно 😜.

# 582
  • София
Знам, че не се връзва с "аз съм грешка", но толкова ми се иска да ни подвеждат Joy

Защо, Злати? Аз мисля, че точно с това не ни подвеждат.

Значи, аз имам една теория за историята на Марио и Зорница. Тя се крепи нна думите, които Марио каза на Зорница, когато се събраха - дори нещата да си приличат, те никога не се повтарят дословно. Според мен цялата им история в този сезон следва горните думи, случките, ситуациите хем много си приличат, хем са съвсем различни. И сега, както и в шести сезон имаме Зорница, която изгубва почва под краката и баланса си, имаме Марио, който търпи, но за разлика от преди не е готов да го прави до безкрай. И в двата сезона в един момент Зорница се освестява и прави неща, за Марио с, които да засвидетелства любовта си - езерото и склада, думите и, че няма да си тръгне и хотела. Имаме обаче разменени роли в критичните ситуации - Зорница я изнасилиха, но сега Марио е съкрушения. В предния сезон сватбата беше фикс идея, сега е бебето. И на последно място идват предстоящите събития - Зорница избяга от сватбата, защото (ако съдим по думите на Диана) ужасно много обича Марио, а тя не може да го направи щастлив, защото няма какво да му даде, а Марио бяга от Зорница, защото - ами същите причини.
Сега въпросът е от тък нататък накъде - ще видим ли Зорница прекършена до степен да спи с ХХ, или ще видим някакъв различен завършек.

Казвам ви или Христина И компания много добре знаят  какво правят и как да развиват историите или имат една матрица и по нея карат всеки сезон. Третият, най вероятен вариант е аз да съм си изгубила здравия разум и горните разсъждения да са знак, че е време да се освестя - хахаха.

# 583
Роси, много си си добре. Напълно подкрепям цялостното ти виждане.
Мисля Моски каза наскоро нещо подобно - ако погледнем историята на МиЗ в нейната цялост, всичко следва логика. Отделните събития извадени от контекста могат да изглеждат не на място, но в общата картинка нищо не е случайно. Удържаха това положение 4 сезона. Не ми се вярва да хвърлят всичко на вятъра сега и да се отметнат от подхода си, в който колкото и да критикувам Апостолова, трябва да призная - досега имаше последователност.

За промотата конкретно, си мисля че просто режат подред сцени от епизодите и ги закачат “на влакче”.  Та промото следва хронологията на съответния епизод, защото според мен не им се занимава твърде много.  С две думи - от мързел 🤣.

# 584
  • София
Дрийми, ходих да изгледам промото за епизода в четвъртък. Има леко размесване на сцени, но като цяло си следват епизода. Така че очаквам за финал да ни покажат фитнеса. Само дано преди края да стане ясно какво точно се случва, а да не ни оставят да се чудим до сряда.

Общи условия

Активация на акаунт