Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 61

• 72 415
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Момичета взех измивна пяна за лице на Билка , не съм чувала никакви впечатления за нея. Някой пробвал ли я е?

# 286
И зелената и розовата на Билка много ми харесваха, но изсушават леко.

# 287
  • Бургас
Моята е зелена, не съм виждала розова. Благодаря за мнението, значи ще я ползвам лятото.

# 288
  • София
Бях си купила на Билка, но май не беше пяна, нещо за измиване на лице с грозде. Ужасно ми изсушаваше кожата. Но аз съм със суха кожа по принцип.

# 289
Момичета взех измивна пяна за лице на Билка , не съм чувала никакви впечатления за нея. Някой пробвал ли я е?
Аз и ми харесва доста Heart С комбинирана кожа съм, може би затова.
Днес си взех от Лили нощен крем на Регал с баобаб- хидратира, попива, ок е. И мирише приятно.

# 290
  • Пловдив
Идвам да похваля нещо, което ползвам от известно време  - серум за мигли на Евелин, 5 в 1 с арганово масло. Достъпна цена, при мен ефект има доколкото подхранва миглите, изглеждат определено по-добре, задравени са. Използвам го или самостоятелно, или като основа за спирала.  Не очаквайте ефект на драстично сгъстяване на миглите, но за цената си е чудесен.

Скрит текст:

# 291
Привет!
Серума за мигли на Евелин 5 в 1 с арганово масло, и аз го използвам в момента. Добавила съм му малко и рициново масло. На мойте миглите им действа добре комбинацията.
Да добавя, че нощтната маска на Дм (лилава опаковка) не бих си я взела отново. Много ми щипе и запарва. Но пък тази с кактусчето отпред, много ми допада. По принцип маските на дм ги взех малко на шега, така, че като цяло съм доволна. Предвид, цената си не бих и имала големи очаквания. Grinning
Редактирам се, че и от захарния скраб с киви и от тези капсули, също съм доволна:

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 15:05 от Miss_Vi

# 292
Привет!
Серума за мигли на Евелин 5 в 1 с арганово масло, и аз го използвам в момента. Добавила съм му малко и рициново масло. На мойте миглите им действа добре комбинацията.

Използваш ли го вечер, за да действа цяла нощ? Аз си взех рицинов масло (по време на изолацията не се гримирах) и беше отлично да слагам вечер от него на миглите, защото от спиралите бяха започнали да опадват някои косъмчета.
Но ако взема от този серум и аз бих добавила рициново Simple Smile

# 293
Kecharitomene, по всяко време го използвам. Разбира се, когато нямам спирала. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 294
  • Deutschland
Аз слагам от месец почти на веждите, но чак сега забелязвам леко сгъстяване като че ли. За рициново масло става въпрос

# 295
Много благодаря, момичета Simple Smile Смятам, че темата е изключително полезна Simple Smile

# 296
Фрау Скитница, в рициновото масло, определно съм видяла действие и за вежди и за мигли. Просто му трябва време.

# 297
  • Пеликания
Аз един път пробвах с рициново масло за миглите и очите ми се подуха, а гледах да слагам само в края.

# 298
Аз слагам от месец почти на веждите, но чак сега забелязвам леко сгъстяване като че ли. За рициново масло става въпрос

Цикълът на растеж и подмяна на космите е около 1 месец, така че е нормално малко по-късно да се прояви ефектът.

# 299
  • София
Моля да ми препоръчате балсам за устни с мека, кремообразна текстура. Много харесвах Original Care Nivea, но вече го няма. Сега доизползвам Hydro Care, но и него не откривам. Купих тъмно синия Melt in 24 Nivea, но не ми харесва. Стои като филм върху устните и не попива. Купих и Хималая със слънцезащитен филтър, който след едно ползване изхвърлих, защото беше твърд като тебешир. Купих и ЕОС лимон. Същата работа. Единственото от новопридобитите и все още неизхвърлено е Мейбълин Бейби липс. Той пък е със силен ментов аромат, който става натрапчив. Понасям го, но ако има нещо, което да се доближава до Original Care и Hydro Care на Нивеа, моля да споделите. Не съм предполагала, че един обикновен балсам за устни ще се окаже такъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт