Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 61

• 72 409
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
За смесена кожа,най-доброто което ползвам вече от една година е антиейдж флуид на Топи крем.Дермо козметика е,никога не оставам без него.

# 271
Някой, който има храната за коса на Гарниер, може ли да ми каже дали под капака на кутията има някакво предпазно фолио или директно имаме достъп до продукта?

# 272
Няма фолио.

# 273
Момичета търся си червило във “Бери” цвят. Между тъмно червено и винено. Моето любимо свърши, вече не се произвежда, беше на Есенс матово (търсих дори в Амазон). Събрах над 20 такива червила и не е “‘моето” все. Та тук винаги откривам попадения.

# 274
Привет!
Търся си лек дневен крем в предвид предстоящите/надявам се /горещи летни дни.
Някой изпробвал този ?
Дали ще е подходящ за зряла смесена кожа?

Оглеждам се и  за дневен серум,че да не лъщя много.
Ако държиш на Биотен да пробваш нещо, вземи този с дюлята, той е лекичък. Не ми прави кожата по-мазна, но не е и матиращ де, ако това търсиш. Просто хубаво овлажняване и мека кожа

# 275
  • Бургас
Като ви чета за червилата,се сещам за едно на буржоа,което имах преди мнооого години.Беше червено-кафяво.Единственото червило с червено,което някога ми е отивало.Не беше мнпго светло.Идеи за подобно?Само че не обичам матови червила,искам да е сатенено.
Ако не намеря,ще потърся на Голдън роуз обикновените,в черната гилза.Има някои нюдове,които ми стоят добре.
На Мейбълин в червената гилза също са много хубави.

# 276
Имайте предвид ,че едно червило на различни устни стои различно.Цвета им не е еднакъв .

# 277
  • Бургас
Да,така е.Ако десет жени сложат едно и също червило,на всяка ще стои различно.

# 278
  • София
На Биотен кремовете, имам чувството че са едни и същи, с изключение на дюлята. Едни такива като бътъри, мазнички, че май и еднакво миришат. Нещо не ми допадат. На Евелин май по ми харесват.
 Взех си най накрая на Микса хиалурогела 7 и нощния в комплект. Толкова доволни има от тях, че си казах хайде взимам ги. Еми и те са ми мазни, а тоя техният аромат е толкова силен, че не мога да го търпя. Принципно харесвам ароматни помади, а ма тези направо ме задушават. Имам и серума, той по бива...Аква серума на Балеа ми прави кир ефект като сложа фдт. На Лабора зеления крем бива, ама за жегите и той ще ми е мазен, офф намрънках се.....Май пак ще взимам флуида на Лореал, флуид ли беше серум ли.
  Някой да е видял концентрата за тен на Балеа със пипетката тази година? Миналата година си го взех и си слагах в лосиона за тяло и в серума за лице и добивах един приятен лек тен на кожата. Искам пак.
  Някой пробва ли на Велнеа серума с колаген? Имам този с вит Ц, много е хубав но с това слънце вече не мога да го ползвам.

# 279
На Евелин имах 1-2 попадения преди години, които обаче изчезнаха и сега някакви други серии имат... ами така не успях пак да си харесам нещо тяхно, явно са много различни рецепти сега. А ми харесваше марката. Много мразя като спрат нещо дето ми пасва на кожата, трудно си намирам ново.

# 280
Здрасти, Хелия. Стабилизираната луга се ползва в разтвор 1:10 или във вана. Тя е безопасна за употреба на здрава кожа, затова и съм написала да го прави като ѝ мине състоянието.
На ексфолирана, раздразнена и силно чувствителна кожа и аз не бих я ползвала. Веднъж сложих погрешка на ексфолирана кожа, щипеше малко, но не беше приятно.

Feeling, може би новият крем на "Гарние" с алое би ти допаднал или този на българската марка "Агива" - Hyalurose Jelly. Леки са, немазни, стават за лятото.

# 281
Аз от бюджетните кремове за лице съч доволна от - Билка, всичките им варианти, ziaja / така ли се пишеше Heart Eyes/ с козе мляко и този с маслина , както и от серума против бръчки мисля,че се водеше ?   на Агива .

# 282
Аз харесвам козметиката за лице на Дева - лесно се разнасят, не са тежки и попиват бързо. Ароматът е много лек и ненатрапчив.

# 283
  • София
Ами не знам, искам от един крем да попива в кожата ми, да не оставя филм отгоре и като се намажа да почувствам свежест придружен с нежен аромат. Другото са надежди да свърши и нещо друго. Имаше един крем на Ейвън лека формула Нутри адванс май беше, много ми хареса, ма то тва сигурно е било преди 10 години, сега не знам как ще ми е. Тъпото е, че купувам, мажа известно време и купувам друг. Така съм наредила вече не знам колко кремове, серуми и околоочни.То бива бива ма и аз съм един каприз, пък уж не съм с капризна и проблемна кожа.

# 284
Момичета търся си червило във “Бери” цвят. Между тъмно червено и винено. Моето любимо свърши, вече не се произвежда, беше на Есенс матово (търсих дори в Амазон). Събрах над 20 такива червила и не е “‘моето” все. Та тук винаги откривам попадения.
Имам молив-червило, мат, на ГР. Цвят 04, може би отговаря на търсенето ти. Аз много харесвам как ми стои на устните, но ги изсушава. От друга страна, моите устни се белят от абсолюно всяко червило или гланц, та..

Общи условия

Активация на акаунт